Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Który ładniejszy czyli bishe i inne mangowe postacie XD |
Wersja do druku |
psychozapp
|
Wysłany: 10-11-2008, 17:00
|
|
|
Ja zauważyłam, że kręci mnie najbardziej jeden typ bishounen'ów... Długaśnie, proste, czarne kudełki, a do tego nie za przyjemny charakterek... Mrrr... A jak już takiego gdzieś znajduję, to bardzo ciężko mi jest znaleźć jakieś godne uwagi obrazki :(
Namikawa Reiji (Death Note) - ten po lewej
obrazek1
Ibaragi Sōtetsu (Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto)
obrazek2
obrazek3
Isaak Fernand von Kämpfer (Trinity Blood)
obrazek4
Więc jakby ktoś miał coś ładnego z nimi w roli głównej, to proszę dać znać :P
Dodatkowo dla fanek bishounen'ów obowiązkową pozycją jest Ouran High School Host Club xD Bishounen'ów tam na pęczki i każdy inny (no, może nie licząc bliźniaków :P)
Obrazki zamienione na linki. Proszę nie rozpychać forum dużą grafiką bez potrzeby - to nie imageboard.
Bezimienny |
|
|
|
|
|
xXXx
|
Wysłany: 14-11-2008, 17:14
|
|
|
hmmmm.......bo ja wiem...... z Bleacha to bym se wzięła Grimma, bo ja lubię takich wariatów ;] może być jeszcze Toushirou (taki dzieciak, a ma taką skwaszoną minę) no i może Ichigo, bo jest taki.......no po prostu jakoś tak nie da się go nie lubić ;]
Z Death Note to bym sobie wzięła L - wyglądem co prawda nie grzeszy, ale te jego obsesje........ z Wolf's Rain jeszcze chciałabym Kibę i Kyouhiego (?????) z Perfect Girl Evolution (ale tylko tego mangowego!!!!)
xD |
|
|
|
|
|
Shinku
UWAGA! TSUNDERE!!
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Madoko_MJ
Szczera Merry
|
Wysłany: 12-10-2010, 19:45
|
|
|
mnie osobiście kręci blondyn z maid sama *.*
oraz typ : < ten z białymi włosami> http://www.crunchyroll.com/user/AkitoK9
niedostępni lub tajemniczy, pełni grozy i zawstydzający-ideał kwi kwi :D |
_________________ "Szczerość to najpiękniejsza forma głupoty"
Sokar |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|