Który ładniejszy czyli bishe i inne mangowe postacie XD |
Wersja do druku |
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 15-02-2007, 18:16
|
|
|
Ja powiem tyle - Ouran Host Club - i wszystko wiadomo <3 Z Tamakim i Kyouyą na czele. A jakby sie zastanowić, to mnóstwo bishów by sie znalazło. Teraz króluje tymczasowo Yue z CCS, Kuro z TRC >D |
|
|
Ayashi
I'm your angel
|
Wysłany: 16-02-2007, 00:17
|
|
|
a ja stawiam na Toye z A.N.C : ) tajemniczy ... i taki męski a zarazem taki kawaiiii ^_____________^ |
_________________ ,,You're only using me as an escape
becouse that's the easiest
way not get hurt"
|
|
|
|
|
Beryl
jej mroczny majestat
|
Wysłany: 16-02-2007, 22:40
|
|
|
Dokładam Touyę z CCS - najseksowniejszy zez w historii anime.^^ |
|
|
|
|
|
Martita
uparta ślicznotka
|
Wysłany: 17-03-2007, 10:22
|
|
|
dobra, możecie mnie zabić^_^
Katsu!
Katsu noji!!
Katsuchiro!!!
Katsuchiro Okamoto!!!! ^____^ ^o^ ^.^
ja go po prostu ubóstwiam! A najbardziej za jak najbardziej seksowne rumieńca XDDD
(nie powiem, chciałabym zobacyzć Vegete zarumienionego ^.^) |
_________________ be a fan...
...love
...and kiss...
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 17-03-2007, 11:03
|
|
|
Ja tylko podam dwóch panów, którzy zachwycili mnie ostatnio, bo mi się nie chce robić pełnej listy :)
-Haji
-Solomon
Obaj z Blood+
Oddani wierni i ile potrafią poświęcić dla miłości. Piękne.
Aha...jeszcze Satoshi Hiwatari z D.N.Angel (to ten z avka), wiem, że dzieciak, ale lubię tą postać.
Dobra, koniec, bo zaraz zacznę sobie przypominać i do jutra nie skończę pisać...:D |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 17-03-2007, 16:31
|
|
|
Shannon ze Scrapped Princess. Pierwszy zbiór kresek na widok którego wyrwało mi się słowo "piękny". Aż się sama zdziwiłam, bo nie zwykłam używać tego typu określeń do postaci animowanej. Obiektywnie rzecz biorąc wcale nie jest specjalnie atrakcyjny, ale przepadło. Nie ma żadnego innego osobnika, o którym mogłabym powiedzieć to samo. Ewentualnie jest jednostka płci żeńskiej, Raquel ( aktualnie towarzyszy mi pod nickiem ), jego siostra, którą uważam nie tylko za najbardziej udaną postać kobiecą z charakteru, ale z wyglądu również. |
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 17-08-2007, 23:30 Iza
|
|
|
Ja mam mnoswo typow jesli chodzi o postacie meskie. Ale jak dla mnie ktos koto jest raczej dzieckiem nie moze byc bishem, ale i tak ich lubie. Hitsugaya( dorosly to on nie byl nie wmowice mi), Edward, Shindo Hikaru. Ja mam po prostu slabosc do takich mlodych typow. (Ujawnia sie pedofilia).
Spike nie jest bishonenem, bo w CB ich nie ma. Nie wiem jak to wytlumaczyc, ale mimio ze jest przystojny dla mnie nie klasyfikuje sie pod bishonena. Chyba ze wzgledu na charakter.
Hmmmmmmm no jak na zlosc zaden typowy piekny pan nie przychodzi mi teraz do glowy, a sporo ich bylo. Moze Hayate z Preatera? O i jeszcze ten dlugowlosy blondyn z Romea i Juli. Romeo wyglada jak ciota wiec sie nie zalicza. Tybalt jest swietny. W ogole lubie tych zlych i pieknych. No wyjatek to Takumi z nany. |
|
|
|
|
|
Beryl
jej mroczny majestat
|
Wysłany: 18-08-2007, 07:29 Re: Iza
|
|
|
Iza napisał/a: |
Spike nie jest bishonenem, bo w CB ich nie ma.
|
Nie? A Gren? Perfekcyjnie piękne stworzenie. |
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
|
Wysłany: 18-08-2007, 10:58 Iza
|
|
|
W sumie racja.
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Ale czy faceta posiadajacego cycyki, mozna nazwac bishonenem?
Ten drobny mankament troche przeszkadza (przynajmniej mi). Mimo wszystko musze przyznac, ze byl swietny jesli chodzi o wyglad i charakter. Po prostu sadze, ze Cowboy Bebop nie jest typem seri, w ktorej wystepuja bishoneny. Mimo, ze wystepuja tam przystojni faceci nie moge nazwac ich bishonenami. Po prostu nie pasuja mi do mojego wyobrazenia o bishonenach. Takie jest moje odczucie i tyle. |
|
|
|
|
|
Beryl
jej mroczny majestat
|
Wysłany: 18-08-2007, 11:12
|
|
|
A znowu dla mnie bisz to jest wszystko płci męskiej, o czym się nie mówi "przystojny" tylko "piękny". Niezależnie czy występuje w romansie, westernie, czy ma skrzydła, osiem rąk czy jakiekolwiek inne elementy dodatkowego wyposażenia. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-08-2007, 11:40
|
|
|
Cytat: | A znowu dla mnie bisz to jest wszystko płci męskiej, o czym się nie mówi "przystojny" tylko "piękny". Niezależnie czy występuje w romansie, westernie, czy ma skrzydła, osiem rąk czy jakiekolwiek inne elementy dodatkowego wyposażenia. |
*KHY* Simba był bizonem? I Kovu TEŻ? |
|
|
Beryl
jej mroczny majestat
|
Wysłany: 18-08-2007, 11:53
|
|
|
"KHY"? Przyznaję, że nie kojarzę tej serii... Rozwiń skrót.^^ |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 18-08-2007, 11:56
|
|
|
"Król Lew". Ominęła Cię fascynująca dyskusja o pozytywnej zoofilii w produkcjach Disneya (mnie niestety nie). Nie wiesz co straciłaś (i ciesz się). |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Beryl
jej mroczny majestat
|
Wysłany: 18-08-2007, 12:08
|
|
|
Chwała niebiosom - leciało to to pod koniec podstawówki i mam bardzo przyjemne wspomnienia...
Choć lwy to mi się stosownie do swego gatunku wydawały raczej przystojne niż urodziwe. |
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
|
Wysłany: 26-08-2007, 21:03
|
|
|
Simba byl fajny jako dzieciak, a Kovu zawsze mi sie podobal. Ale powracajac do tematu. Moze i macie racje, jak teraz nad tym pomysle to rzeczywiscie moze i tak byc. Uczepilam sie wizji dlugowlosego blondasa z niebieskimi oczami i gwiazdkami przy kazdej scenie, w ktorej sie pojawia(najczesciej z roza w reku). Mozna uznac, ze Spike jest bishem.
Ps. Stanowcza jestem co? (nie moglam sobie przypomniec tego slowa na k okreslajacego nieugietosc) |
|
|
|
|
|
|