FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 20, 21, 22  Następny
  Czego najbardziej nie lubisz w anime?

Czego najbardziej nie lubisz w anime?
Pokemokony - czemu Japończyki nie potrafią rysować zwierząt?
16%
 16%  [ 60 ]
Bizony - zwiewne, piękne, seksowne... samce
9%
 9%  [ 34 ]
Kawaii Panienki - Kenji-kun hiiidooiii desuuu>.<!!! Nyu T.T...
10%
 10%  [ 36 ]
Engrish - All your base are belong to us!
7%
 7%  [ 28 ]
Wpływy Zachodu - Engiru kakkoi desu*___*!!! Zwłaszcza jak się pierzą!
5%
 5%  [ 19 ]
Gotikku - Mamo, nie umieraj! Ojcze, nie odchodź! Siostro, nie zostawiaj mnie! Fuma, łapy przy sobie!
19%
 19%  [ 69 ]
Haremówki - Uff, skończyłem. Pora iść do onsenu, dziewczyny na pewno jeszcze długo nie wrócą...
15%
 15%  [ 55 ]
Yaoi/yuri fanserwis - "Kończa waść, wstydu oszczędź" powiedział Kimicic, lekko się rumieniąc...
15%
 15%  [ 54 ]
Głosowań: 162
Wszystkich Głosów: 355

Wersja do druku
Martita Płeć:Kobieta
uparta ślicznotka

Status: offline
PostWysłany: 27-06-2006, 17:02   

Och.... ja nienawidzę: nagości w mandze(na pierwszym miejscu, of course) , yaoi, czy jak tam to się piszę. po prostu nienawidzę, nienawidzę, NIENAWIDZĘ nagości!! dlatego hentaje czy Echhci... eee... jestem zbyt grzeczna, by przeklinać. hah, i nie cierpię zbyt dziecinnej kreski typu Pokemon. buuuuuu....!

Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 27-06-2006, 17:47   

Martita napisał/a:
nienawidzę, nienawidzę, NIENAWIDZĘ nagości!!

Ara? <me przekrzywia łepek z niedowierzania i sprawdza wiek koleżanki> Oł maj... gdzieś ty się uchowała?
Well, pomijajac fakt, że na ogół owa nagość wywołuje wybuch śmiechu... a już anatomia w niektórych hentajach czy jaojach to potrafi, hmmm... zaskoczyć...

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 29-06-2006, 11:03   

Cóż złego w nagości ? Cycki fajna rzecz...
Powrót do góry
Erii Płeć:Kobieta

PostWysłany: 30-06-2006, 16:35   

Martita napisał/a:
NIENAWIDZĘ nagości!! dlatego hentaje czy Echhci... eee... jestem zbyt grzeczna, by przeklinać.

Ale co jest złego w ludzkim ciele, nawet nie do końca zakrytym.... Ja na przykład lubię sobie popatrzeć na ładne buzie, ładne piersi, ładne tyłeczki etc. i nie widze w tym nic złego/sprośnego/ zbereźnego. Martita, czy Ty jestes z LPR? O.o

a co to ekhm...ecchi i gatunków pokrewnych... na konwentach z reguły nie śpię, bo nie mogę ominąć "hentai nihgt" ot co, punk obowiązkowy programu:P Rozumiem, że oglądanie 5 czy 6 hentajca z rzędu może dosyć przymulić, ale toż to świetna rozrywka! np. te przeróżniste potwory i nieodłączne macki :P niektóre są wręcz niebotycznie śmieszne, mówcie sobie co chcecie, ale małej perwery nic nie przekona.

Kości twoje zbieleją na prerii, tatuś i mamusia będą płakać, aż utoną we łzach, a z ciebie nie zostanie nic, w ogóle nic, może tylko tyle, żeby kojoty miały nad czym wyć.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
7185747
Sora Płeć:Mężczyzna
Keyblade Chosen one

PostWysłany: 30-06-2006, 22:38   

Mnię denerwuje gdy w anime niema akcji.
gdy nic się nie dzieje np :Ajruna - o.O nudy nudy nudy! !

LookOUT Płeć:Kobieta
The Hitgirl

PostWysłany: 01-07-2006, 15:25   

Martita napisał/a:
Och.... ja nienawidzę: nagości w mandze(na pierwszym miejscu, of course) , yaoi, czy jak tam to się piszę. po prostu nienawidzę, nienawidzę, NIENAWIDZĘ nagości!!

Nu tu szkoda bo w M&A roi sie od fanservicu niestety(zwlaszcza ostatnio).....
GoNik napisał/a:
Well, pomijajac fakt, że na ogół owa nagość wywołuje wybuch
śmiechu... a już anatomia w niektórych hentajach czy jaojach to potrafi, hmmm... zaskoczyć...

Taaa.....Cyce 5 razy wieksze od glowy(Eiken sie klania;)))dlugie podbrodki i <<palce>>...;PP

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

PostWysłany: 01-07-2006, 15:27   

w Arjunie nie ma akcji? O.o
Rozumiem, że w jakiś romantycznych telenowelach to rzeczywiście nie ma, jak siedzą na kanapce pół godziny i patrzą sobie w oczy...ale z tego co pamiętam to w tym anime się działo sporo....Inna sprawa, że mogła Cię zwyczajnie fabułą znudzić, bo była wyjątkowo proekologiczna. Mówi Ci to wolontariusz WWfu.

Kości twoje zbieleją na prerii, tatuś i mamusia będą płakać, aż utoną we łzach, a z ciebie nie zostanie nic, w ogóle nic, może tylko tyle, żeby kojoty miały nad czym wyć.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7185747
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 01-07-2006, 16:13   

Erii napisał/a:
Inna sprawa, że mogła Cię zwyczajnie fabułą znudzić, bo była wyjątkowo proekologiczna.

Wyjątkowo głupia chciałaś powiedzieć... To, co podała Arjuna nie szczególnie miało jakikolwiek związek z ekologią, choć bardzo starało się udawać.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Udai Płeć:Mężczyzna
[N]atural [B]orn [E]goist

PostWysłany: 01-07-2006, 18:58   

Strasznie nie lubie nie potrzebnych odcinków zapychaczy - które w większośc powstają tylko po to by dobrnąć jakimś cudem do magicznej bariery 26 odcinków. Najniższym wymiarem kary będzie to jeżeli ten odcinek będzie w konwencji "wspominek" gorzej jeśli trafi nam się coś co wybitnie swoim charakterem nie wpisuje sie w klimat serii - ja osobiście nigdy nie zapomne takiego właśnie zapychacza z Samurai Champloo - który o zgrozo był o "basebolu" to było okropne ale nie zepsuło na szczęście pozytywnego odczucia po obejrzeniu całej serii.

"It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6346233
Sokoliczka Płeć:Kobieta
Jasnowłosa

PostWysłany: 03-07-2006, 22:26   

Odcinki zapychacze - zwłaszcza dało mi się to we znaki przy Inu-yashy. Autorzy zamiast przejść do rzeczy próbują "pogłębić postacie".. =.=
Nie będę oryginalna - durne, główne bohaterki, które "walczą o miłość o sprawiedliwość" i zawsze im się to udaje w dodatku..
Powrót do góry

PostWysłany: 03-07-2006, 23:33   

Dokładnie - odcinki zapychacze to zmora wszystkich mniej lub bardziej długaśnych anime... a takie odcinki - wspominki drażnią mnie jeszcze bardziej niż mało ważny dla fabuły epizod...

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7185747
Martita Płeć:Kobieta
uparta ślicznotka

PostWysłany: 05-07-2006, 17:08   

LookOUT napisał/a:
Martita napisał/a:
Och.... ja nienawidzę: nagości w mandze(na pierwszym miejscu, of course) , yaoi, czy jak tam to się piszę. po prostu nienawidzę, nienawidzę, NIENAWIDZĘ nagości!!

Nu tu szkoda bo w M&A roi sie od fanservicu niestety(zwlaszcza ostatnio).....
GoNik napisał/a:
Well, pomijajac fakt, że na ogół owa nagość wywołuje wybuch
śmiechu... a już anatomia w niektórych hentajach czy jaojach to potrafi, hmmm... zaskoczyć...

Taaa.....Cyce 5 razy wieksze od glowy(Eiken sie klania;)))dlugie podbrodki i <<palce>>...;PP

wybuchy smiech towarzyszą mi, kiedy czytam takie posty: cyce 5 razy większe od głowy...
nie moja wina, że nie jestem zboczona i że nie wyczekuje nagości >.<
po za tym powinnam zaznaczycyc, że nienadzę golizny kobiet w anime. coś strasznego...<.>
faktycznie, ja też nie lubię, kiedy w naime nic się nie dzieje. nudy, nudy!! jestem zagorzałą fanką akcji.
(off topic: nie wiedziałam, że na tym forum są zboczuszki... :)

Powrót do góry Zobacz profil autora
Sokoliczka Płeć:Kobieta
Jasnowłosa

PostWysłany: 05-07-2006, 18:02   

Może wyjdę na złośliwca, ale skoro aż tak przeszkadza Ci nagość w anime to życzę powodzenia - z tego co widziałam, serie bez, jak ty to nazwałaś "nagości", mogę policzyć na palcach jednej ręki.
Powrót do góry
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 05-07-2006, 18:13   

No jak to, a Pokemon ??
Powrót do góry
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 05-07-2006, 23:25   

Martita napisał/a:
nie moja wina, że nie jestem zboczona i że nie wyczekuje nagości >.<

Hę? A ktoś tu i owszem? Dopóki nie ogląda się hentajów to nikt na gołe baby specjalnie nie czeka... <pomińmy tu, że mężczyźni gołe baby zwyczajnie oglądać lubią i nic przeciwko ich pojawieniu sie nie mają> Poza tym czemu nagośc kojarzy ci sie ze zboczeniem? Z takich skojarzeń nasza cywilizacja wyszła ponad 100 lat temu... Czyli co: jak w anime bohaterka nad morzem/basenem paradować będzie w skąpym bikini to będzie zboczenie? Bo zakryte bedzie miała właściwie tylko 'miejsca strategiczne'. Jak ci taka spaceruje po plaży 'realnie' to też twierdzisz że to nieprzyzwoite?

A biust miseczki przynajmniej J... Hej! One na ogół noszą wtedy kombinezony bojowe zapięte pod samą szyję! Nie są więc 'nagie' XD

Strona 15 z 22 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 20, 21, 22  Następny
Odpowiedz do tematu