Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czego najbardziej nie lubisz w anime? |
Czego najbardziej nie lubisz w anime? |
Pokemokony - czemu Japończyki nie potrafią rysować zwierząt? |
|
16% |
[ 60 ] |
Bizony - zwiewne, piękne, seksowne... samce |
|
9% |
[ 34 ] |
Kawaii Panienki - Kenji-kun hiiidooiii desuuu>.<!!! Nyu T.T... |
|
10% |
[ 36 ] |
Engrish - All your base are belong to us! |
|
7% |
[ 28 ] |
Wpływy Zachodu - Engiru kakkoi desu*___*!!! Zwłaszcza jak się pierzą! |
|
5% |
[ 19 ] |
Gotikku - Mamo, nie umieraj! Ojcze, nie odchodź! Siostro, nie zostawiaj mnie! Fuma, łapy przy sobie! |
|
19% |
[ 69 ] |
Haremówki - Uff, skończyłem. Pora iść do onsenu, dziewczyny na pewno jeszcze długo nie wrócą... |
|
15% |
[ 55 ] |
Yaoi/yuri fanserwis - "Kończa waść, wstydu oszczędź" powiedział Kimicic, lekko się rumieniąc... |
|
15% |
[ 54 ] |
|
Głosowań: 162 |
Wszystkich Głosów: 355 |
|
|
|
Wersja do druku |
Martita
uparta ślicznotka
|
Wysłany: 27-06-2006, 17:02
|
|
|
Och.... ja nienawidzę: nagości w mandze(na pierwszym miejscu, of course) , yaoi, czy jak tam to się piszę. po prostu nienawidzę, nienawidzę, NIENAWIDZĘ nagości!! dlatego hentaje czy Echhci... eee... jestem zbyt grzeczna, by przeklinać. hah, i nie cierpię zbyt dziecinnej kreski typu Pokemon. buuuuuu....! |
_________________ be a fan...
...love
...and kiss...
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-06-2006, 17:47
|
|
|
Martita napisał/a: | nienawidzę, nienawidzę, NIENAWIDZĘ nagości!! |
Ara? <me przekrzywia łepek z niedowierzania i sprawdza wiek koleżanki> Oł maj... gdzieś ty się uchowała?
Well, pomijajac fakt, że na ogół owa nagość wywołuje wybuch śmiechu... a już anatomia w niektórych hentajach czy jaojach to potrafi, hmmm... zaskoczyć... |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-06-2006, 11:03
|
|
|
Cóż złego w nagości ? Cycki fajna rzecz... |
|
|
|
|
|
Erii
|
Wysłany: 30-06-2006, 16:35
|
|
|
Martita napisał/a: | NIENAWIDZĘ nagości!! dlatego hentaje czy Echhci... eee... jestem zbyt grzeczna, by przeklinać. |
Ale co jest złego w ludzkim ciele, nawet nie do końca zakrytym.... Ja na przykład lubię sobie popatrzeć na ładne buzie, ładne piersi, ładne tyłeczki etc. i nie widze w tym nic złego/sprośnego/ zbereźnego. Martita, czy Ty jestes z LPR? O.o
a co to ekhm...ecchi i gatunków pokrewnych... na konwentach z reguły nie śpię, bo nie mogę ominąć "hentai nihgt" ot co, punk obowiązkowy programu:P Rozumiem, że oglądanie 5 czy 6 hentajca z rzędu może dosyć przymulić, ale toż to świetna rozrywka! np. te przeróżniste potwory i nieodłączne macki :P niektóre są wręcz niebotycznie śmieszne, mówcie sobie co chcecie, ale małej perwery nic nie przekona. |
|
|
|
Sora
Keyblade Chosen one
|
Wysłany: 30-06-2006, 22:38
|
|
|
Mnię denerwuje gdy w anime niema akcji.
gdy nic się nie dzieje np :Ajruna - o.O nudy nudy nudy! ! |
_________________ Defeat the Heartless! |
|
|
|
|
LookOUT
The Hitgirl
|
Wysłany: 01-07-2006, 15:25
|
|
|
Martita napisał/a: | Och.... ja nienawidzę: nagości w mandze(na pierwszym miejscu, of course) , yaoi, czy jak tam to się piszę. po prostu nienawidzę, nienawidzę, NIENAWIDZĘ nagości!! |
Nu tu szkoda bo w M&A roi sie od fanservicu niestety(zwlaszcza ostatnio).....
GoNik napisał/a: | Well, pomijajac fakt, że na ogół owa nagość wywołuje wybuch
śmiechu... a już anatomia w niektórych hentajach czy jaojach to potrafi, hmmm... zaskoczyć... |
Taaa.....Cyce 5 razy wieksze od glowy(Eiken sie klania;)))dlugie podbrodki i <<palce>>...;PP |
_________________ Choice for you, is the view to a kill ,
Between the shades, assination standing still...
-Hey, ARE YOU TALKING TO ME?! |
|
|
|
|
Erii
|
Wysłany: 01-07-2006, 15:27
|
|
|
w Arjunie nie ma akcji? O.o
Rozumiem, że w jakiś romantycznych telenowelach to rzeczywiście nie ma, jak siedzą na kanapce pół godziny i patrzą sobie w oczy...ale z tego co pamiętam to w tym anime się działo sporo....Inna sprawa, że mogła Cię zwyczajnie fabułą znudzić, bo była wyjątkowo proekologiczna. Mówi Ci to wolontariusz WWfu. |
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-07-2006, 16:13
|
|
|
Erii napisał/a: | Inna sprawa, że mogła Cię zwyczajnie fabułą znudzić, bo była wyjątkowo proekologiczna. |
Wyjątkowo głupia chciałaś powiedzieć... To, co podała Arjuna nie szczególnie miało jakikolwiek związek z ekologią, choć bardzo starało się udawać. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Udai
[N]atural [B]orn [E]goist
|
Wysłany: 01-07-2006, 18:58
|
|
|
Strasznie nie lubie nie potrzebnych odcinków zapychaczy - które w większośc powstają tylko po to by dobrnąć jakimś cudem do magicznej bariery 26 odcinków. Najniższym wymiarem kary będzie to jeżeli ten odcinek będzie w konwencji "wspominek" gorzej jeśli trafi nam się coś co wybitnie swoim charakterem nie wpisuje sie w klimat serii - ja osobiście nigdy nie zapomne takiego właśnie zapychacza z Samurai Champloo - który o zgrozo był o "basebolu" to było okropne ale nie zepsuło na szczęście pozytywnego odczucia po obejrzeniu całej serii. |
_________________ "It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this." |
|
|
|
|
Sokoliczka
Jasnowłosa
|
Wysłany: 03-07-2006, 22:26
|
|
|
Odcinki zapychacze - zwłaszcza dało mi się to we znaki przy Inu-yashy. Autorzy zamiast przejść do rzeczy próbują "pogłębić postacie".. =.=
Nie będę oryginalna - durne, główne bohaterki, które "walczą o miłość o sprawiedliwość" i zawsze im się to udaje w dodatku.. |
|
|
|
|
|
Erii
|
Wysłany: 03-07-2006, 23:33
|
|
|
Dokładnie - odcinki zapychacze to zmora wszystkich mniej lub bardziej długaśnych anime... a takie odcinki - wspominki drażnią mnie jeszcze bardziej niż mało ważny dla fabuły epizod... |
|
|
|
Martita
uparta ślicznotka
|
Wysłany: 05-07-2006, 17:08
|
|
|
LookOUT napisał/a: | Martita napisał/a: | Och.... ja nienawidzę: nagości w mandze(na pierwszym miejscu, of course) , yaoi, czy jak tam to się piszę. po prostu nienawidzę, nienawidzę, NIENAWIDZĘ nagości!! |
Nu tu szkoda bo w M&A roi sie od fanservicu niestety(zwlaszcza ostatnio).....
GoNik napisał/a: | Well, pomijajac fakt, że na ogół owa nagość wywołuje wybuch
śmiechu... a już anatomia w niektórych hentajach czy jaojach to potrafi, hmmm... zaskoczyć... |
Taaa.....Cyce 5 razy wieksze od glowy(Eiken sie klania;)))dlugie podbrodki i <<palce>>...;PP |
wybuchy smiech towarzyszą mi, kiedy czytam takie posty: cyce 5 razy większe od głowy...
nie moja wina, że nie jestem zboczona i że nie wyczekuje nagości >.<
po za tym powinnam zaznaczycyc, że nienadzę golizny kobiet w anime. coś strasznego...<.>
faktycznie, ja też nie lubię, kiedy w naime nic się nie dzieje. nudy, nudy!! jestem zagorzałą fanką akcji.
(off topic: nie wiedziałam, że na tym forum są zboczuszki... :) |
_________________ be a fan...
...love
...and kiss...
|
|
|
|
|
Sokoliczka
Jasnowłosa
|
Wysłany: 05-07-2006, 18:02
|
|
|
Może wyjdę na złośliwca, ale skoro aż tak przeszkadza Ci nagość w anime to życzę powodzenia - z tego co widziałam, serie bez, jak ty to nazwałaś "nagości", mogę policzyć na palcach jednej ręki. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-07-2006, 18:13
|
|
|
No jak to, a Pokemon ?? |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-07-2006, 23:25
|
|
|
Martita napisał/a: | nie moja wina, że nie jestem zboczona i że nie wyczekuje nagości >.< |
Hę? A ktoś tu i owszem? Dopóki nie ogląda się hentajów to nikt na gołe baby specjalnie nie czeka... <pomińmy tu, że mężczyźni gołe baby zwyczajnie oglądać lubią i nic przeciwko ich pojawieniu sie nie mają> Poza tym czemu nagośc kojarzy ci sie ze zboczeniem? Z takich skojarzeń nasza cywilizacja wyszła ponad 100 lat temu... Czyli co: jak w anime bohaterka nad morzem/basenem paradować będzie w skąpym bikini to będzie zboczenie? Bo zakryte bedzie miała właściwie tylko 'miejsca strategiczne'. Jak ci taka spaceruje po plaży 'realnie' to też twierdzisz że to nieprzyzwoite?
A biust miseczki przynajmniej J... Hej! One na ogół noszą wtedy kombinezony bojowe zapięte pod samą szyję! Nie są więc 'nagie' XD |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|