Gdyby życie było anime, to ty byłbyś: |
Wersja do druku |
Rhey
|
Wysłany: 27-12-2007, 06:46
|
|
|
Średnio Utalentowany Mag który z poświęceniem pracuje dla tajnej organizacji chcącej obalić zły demokratycznie wybrany parlament i restaurować monarchię. Zapewne główny bohater nie będzie podzielał naszych poglądów dlatego tez będzie musiało dojść do walki pomiędzy nami w której poświęć życie dla ratowania reszty członków organizacji. |
|
|
|
|
|
tai
Gdzie moja CZEKOLADA??!!
|
Wysłany: 06-03-2008, 16:56
|
|
|
Ja?
Okrutna sadystycznie nastawiona zła kobieta (ewentualnie dziewczyna okrutnego sadystycznie nastawionego złego faceta) Która chce przejąć władzę nad światem.
Cóż. Siebie wyobrażam jako definitywnie negatywną postać. Cóż. Po prostu taką siebie lubię. Każdy ma jakieś hobby prawda? |
_________________ Hippopotomonstrosesquippedaliophobia- Fear of long words.
No nie mogę... HAHAHAHAHA!!!! *tarza się po ziemi ze śmiechu* |
|
|
|
|
Kage
zaklepane seme
|
Wysłany: 10-03-2008, 16:52
|
|
|
Spokojna przyjaciółka, której można powierzyć wszystkie sekrety bez strachu, że wyjdą na jaw. A poza tym magiem wiatru, gdyż jestem ciha i spokojna, Wiatr do mnie pasuje. |
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-04-2008, 19:21
|
|
|
Jeden z wrogów bohatera ozywający sprytu zamiast mięśni, nie będący jednak jednoznacznie zły. |
|
|
|
|
|
viesiu
Ten tam taki jeden.
|
Wysłany: 10-04-2008, 20:50
|
|
|
Tajemniczy geniusz Oczywiście po stronie dobra, ale samotnik, chodzący własnymi ścieżkami, milczący, no i jak nazwa wskazuje geniusz. Stara się nie angażować w nic co bezpośrednio go nie dotyczy, ale niejednokrotnie pojawia się w ostatniej chwili, żeby uratować sytuację :) Specjalnych mocy, poza umysłem, nie ma żadnych. |
|
|
|
|
|
Frantic
Nikt ważny
|
Wysłany: 10-04-2008, 21:24
|
|
|
Tajemniczym , zawsze samotnym człowiekiem który stałby po stronie prawdziwego dobra.
(czytaj; coś jak Kira z DN) |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 10-04-2008, 21:59
|
|
|
Frantic napisał/a: | Tajemniczym , zawsze samotnym człowiekiem który stałby po stronie prawdziwego dobra.
Wybacz, ale chyba widzieliśmy inne DN...
Kira nawet na początku stał po stronie co najwyżej mniejszego zła (a i to tylko w najkorzystniejszej dla siebie interpretacji). Pod koniec stał po stronie wyłącznie siebie samego, a dobro świata miał w głębokim poważaniu. Raczej nie uznałbym go za dobry przykład do naśladowania (no, chyba że chcesz wstąpić do Al Qaedy) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 10-04-2008, 22:10
|
|
|
Cytat: | samotnym człowiekiem który stałby po stronie prawdziwego dobra.
Kira stojący po stronie prawdziwego dobra? Niezły dowcip. Niekwestionowaną zasługą Death Note jest pokazanie, jak władza deprawuje - z normalnego, tylko trochę aspołecznego chłopaka robi żałosnego psychopatę, który w dosyć szybko staje tylko i wyłącznie po swojej własnej stronie. I tym sposobem dostajemy piękny pokaz mroczych fantazji, urojeń, coraz większych i większych, prawdziwego uzależnienia od władzy, aż do gorzkiego końca. |
|
|
|
|
|
Frantic
Nikt ważny
|
Wysłany: 11-04-2008, 12:58
|
|
|
hahahah... No macie trochę racji, nie chodziło mi o to tak dokładnie ze chciałbym być jak Raito tylko miej więcej na wzór, Mógłbym sie poświecić w imię większych celów aby światu żyło sie lepiej, tez potępiam to, iż
- Spoiler: pokaż / ukryj
- zabił nawet swoich najbliższych aby go nie złapali.
|
|
|
|
|
|
viesiu
Ten tam taki jeden.
|
Wysłany: 12-04-2008, 13:49
|
|
|
Teoretycznie jego cel był OK, ale on sam był nienormalnym psocholem (patrz ostatni odcinek :p), więc nie sądze aby nadawał się na jakikolwiek wzór osoby DOBREJ :) |
_________________ "Go beyond impossible and kick the reason to the curb! That's the way of Gurren-dan!"
|
|
|
|
|
Frantic
Nikt ważny
|
Wysłany: 12-04-2008, 14:15
|
|
|
viesiu, a czy ktoś mówił ze on jest dobry ?:D
Nie napisałem wcale ze chciałbym być osoba dobra :)
Bez złych charakterów było by nudno ;) |
|
|
|
|
|
Grethort
|
Wysłany: 13-04-2008, 09:09
|
|
|
Ambitny, samotny facet żyjący na uboczu, najlepiej na obrzeżach miasta z dala od ludzkiego zgiełku. Ponadto artysta którego nikt nie rozumie, starający się dostrzec to czego inni nie mogą. |
|
|
|
|
|
Muhomorniczy
..
|
Wysłany: 13-04-2008, 19:09
|
|
|
kolesiem w którym zakochuje sie gówna bohaterka przy okazji bedąc istotnym jak nie głównym elementem decydującym o przyszłości świata przedstawionego ,w skali mikro makro,intelektualne maczo , |
|
|
|
|
|
Shinpū
I'll never pray to God
|
Wysłany: 13-04-2008, 21:48
|
|
|
Cichy, zamkniety w sobie, przez wiekszosc czasu stojacy w cieniu, ale doskonale wyszkolony i gotowy dla pieniedzy podjac sie prawie kazdego zadania najemnik - specjalnosc snajper. Przez wieksza czesc zupelnie obojetny dla fabuly, ale w kluczowym momencie wkraczajacy do akcji przechylajac szale zwyciestwa. Walcze oczywiscie po tej stronie ktora zaplaci wiecej. |
_________________ Nulla lassitudo impedire officium et fidem debet
Żadne zmęczenie nie powinno przeszkadzać obowiązkowi i wierności. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 13-04-2008, 21:53
|