Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kto mi powie... |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 09-04-2009, 09:38
|
|
|
Cytat: | chodziło mi o zwykła poradę, bo po ostatniej recenzji odechciało mi się ich czytać |
... Nie przypuszczałem, że dożyję czasów, gdy na Forum Tanuki o Tanuki Anime będą pisali per "ich". |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 09-04-2009, 14:24
|
|
|
Dred napisał/a: | Zatem oświadczam, iż w związku z tym, że co niektóre lektury szkolne są nudne, odechciało mi się czytać jakichkolwiek liter. ;] ;] |
Ja widzę że nie którzy bardzo, ale to bardzo lubią sobie robić jaja z pogrzebu...
Chodziło mi dokładniej o recenzje Fate/Stay Night
Z recenzji wynikało że nie jest to typ anime które lubię, a po oglądnięciu pierwszego odcinka okazało się że jest dość ciekawe |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-04-2009, 14:33
|
|
|
Słonka, przestać się dziabać proszę.
Wracając do tematu.
Czy ktoś wie, gdzie znaleźć sterowniki do myszki I-box Eagle (i tak, wiem, że powinna być rozpoznawana jako Mysz zgodna z HID, ale dopóki nie dorwę informatyka własnoręcznie i nie podetknę mu lapcia, chcę spróbować ostatniej rzeczy...) |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 09-04-2009, 14:46
|
|
|
MegamanNoTsukaima, nie wiem jakie anime jest według ciebie ciekawe. Skoro recenzja nie daje ci dobrego obrazu, no to po prostu zrób to samo co z FSN - zobacz kilka pierwszych odcinków i zdecyduj sam.
Ysengrinn napisał/a: | ... Nie przypuszczałem, że dożyję czasów, gdy na Forum Tanuki o Tanuki Anime będą pisali per "ich". |
Jakbym się w to nie wpatrywał, to i tak mi wychodzi, że "ich" tutaj zdecydowanie cię w taki sposób zdziwić nie powinno. Nie przesadzajmy. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 09-04-2009, 18:13
|
|
|
IKa, a próbowałaś wymusić użycie standardowych? Albo podłączyć, odinstalować niedziałające urządzenie z menedżera urządzeń i podłączyć na nowo? |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-04-2009, 18:25
|
|
|
Crack napisał/a: | IKa, a próbowałaś wymusić użycie standardowych? Albo podłączyć, odinstalować niedziałające urządzenie z menedżera urządzeń i podłączyć na nowo? |
Crack, tak, próbowaliśmy z Punyanem wszystkiego chyba... |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 09-04-2009, 18:47
|
|
|
...problemem, jak udało się już ustalić, nie są sterowniki do myszki a do usb... |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-04-2009, 21:13
|
|
|
Loko, co do FMA
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Tak, wszystko wskazuje na to, że Barry wtedy zginął. Zwróć uwagę, że "oryginalne" ciało Barrego zarysowało wtedy pieczęć krwi, niszcząc ją w ten sposób.
|
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 10-04-2009, 11:49
|
|
|
Wielkie dzięki Mai_chan, teraz mogę spać spokojnie i nie oczekiwać jak głupi na następne tomy. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-04-2009, 12:42
|
|
|
Co to jest (w sensie płci)? Wiem, napis u boku brzmi "Stella McCartney", ale nawet takie zero jeśli chodzi o wiedzę w temacie mody wie, iż jest to córka Paula, projektantka mody, a zarazem zapewne, fatałaszków, które owo coś ma na sobie.
Mógłbym dojść do wniosku, że to bywalec parad równości, problem w tym, że fotka pochodzi z magazynu "Glamour" i na zdjęciu całościowym mamy wyłącznie kobiety. To zaś ma typowo męski rozkład ramion, dłonie, zero przesłania i twarz rasowego bizona. Może to ofiara jakieś operacji zmiany płci?
Prezentowałem fotkę kilku paniom i żadna nie była w stanie na 100% określić płci tego czegoś. Czyżby zatem rzeczywistość dogoniła mangę i anime?[/quote] |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-04-2009, 12:56
|
|
|
Wydaje mi się (ku mojemu przerażeniu), że to... on. Znaczy - wnioskuję tylko po budowie ramion, braku wypukłości na klatce piersiowej i troche po rysach twarzy, tak więc mogę się mylić, ale moje wrażenie jest takie, że to raczej osobnik płci brzydszej, niemniej jednak nie nazwałbym go bizonem... bizony (mimo ogólnego... zbizonienia) dają się jednak zazwyczaj odróżnić od pań... a przynajmniej kiedyś się dawały, nie wiem jak teraz...
Inna sprawa, że ubranie wybitnie nie pasuje (chociaż dzisiaj, to diabli wiedzą), a magazynu, z oczywistych powodów, nie widziałem. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 10-04-2009, 14:05
|
|
|
Na 99% procent to jest kobieta. Ramiona, ramionami, a krój bluzki i paskudnie obrobione zdjęcie (że o fatalnej fryzurze nie wspomnę) to inna sprawa. A co do braku wypukłości na klatce piersiowej - na bogów, to jest modelka, chodzący wieszak na ubrania, im mniej wypukłości tym lepiej i nie, ta pani (bo naprawdę ja w życiu nie wzięłabym tej osoby za faceta) to nie jest jakiś straszny ewenement w świecie mody. Zresztą jak znam życie, normalnie ubrana i uczesana, pewnie wygląda jak zwyczajną, bardzo przeciętna (tylko trochę za chuda) dziewczyna. |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 10-04-2009, 14:33
|
|
|
Na moje oko to jest facet... |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 10-04-2009, 14:37
|
|
|
A to jest polski Magazyn? Bo mi się wydaje że to chyba jest Niemka ... |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 10-04-2009, 14:51
|
|
|
Z twarzy widać, że kobieta... Ale tak jak moshi zwróciła uwagę fryzura jest koszmarna i sprawia, że pani wygląda jak facet. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|