Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kto mi powie... |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-06-2007, 13:17
|
|
|
Takie głupie pytanie...
"Install spawned Diablo". Czym do diabła to się różni od guziczka "Install Diablo", który jest oczko wyżej? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
kropla
Mykoidalny tentakl
|
Wysłany: 07-06-2007, 13:53
|
|
|
Spawned Diablo to jest to w wersji demo, z bodajze dwoma poziomami podziemi tylko:) |
_________________ Jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem... |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-06-2007, 14:04
|
|
|
O, i właśnie o tę informację mi chodziło... Dzięki wielkie, mogę już iść bić umarlaki >D |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 07-06-2007, 15:16
|
|
|
kropla napisał/a: | Spawned Diablo to jest to w wersji demo, z bodajze dwoma poziomami podziemi tylko:) |
nope, Spawned Diablo to (z tego co pamiętam) wersja która nadaje się tylko do gry sieciowej (którą hostuje ktoś z normalną wersją) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Doreen
Little Lotte
|
Wysłany: 07-06-2007, 17:26
|
|
|
Mając do wyboru ShinsenSubs i AnimeYuki powinnam wybrać... ? Na Shinsena ostatnio Totem coś narzekał, a AY kompletnie nie znam.
(Mam nadzieję, że hipotetyczne rozmowy o grupach fansuberskich w żaden sposób nie naruszają regulaminu, ale jeśli tak to gomen, proszę post wywalić w diabły i zapomnieć, że istniał ;)) |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-06-2007, 17:36
|
|
|
AnY - z tego prostego powodu, ze to grupa której Tot udziela błogosławieństwa XD
EDIT: ja stanowczo NIE zapytam KTO i DLACZEGO mi to przeinaczył *NIE zerka na Tota znacząco* |
Ostatnio zmieniony przez GoNik dnia 07-06-2007, 18:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kropla
Mykoidalny tentakl
|
Wysłany: 07-06-2007, 18:03
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | kropla napisał/a: | Spawned Diablo to jest to w wersji demo, z bodajze dwoma poziomami podziemi tylko:) |
nope, Spawned Diablo to (z tego co pamiętam) wersja która nadaje się tylko do gry sieciowej (którą hostuje ktoś z normalną wersją) |
http://www.blizzard.com/support/?id=adb0200p
I owszem, da sie grac sieciowo takim sposobem, ze instaluje sie z tej samej plyty Diablo pelne na jednym komputerze i Diablo spawned na innym.
:) |
_________________ Jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem... |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 07-06-2007, 18:35
|
|
|
Doreen napisał/a: | Mając do wyboru ShinsenSubs i AnimeYuki powinnam wybrać... ? |
AnimeYuki. Dla Shinsena tłumaczył francuz, dla AnimeYuki rodowita japonka. Fanatycy wideo też wybiorą AnimeYuki, bo ich wersja HDTV jest oparta o rawy łapane 1:1, a wersja Shinsena używa rawów które capper przeskalował do 1080p. Nie ma w nich więcej szczegółów, są zato artefakty skalowania, opening w letterboxie i absurdalne wymagania sprzętowe... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Doreen
Little Lotte
|
Wysłany: 07-06-2007, 21:21
|
|
|
Dziękuję za wskazanie właściwej drogi, Gonik i Totem :)
<idzie się pławić we francuskich klimatach *khehkhehchevalierd'eonkhehkheh*, na które ją wzięło parę dni temu i nie puszcza - musical Scarlet Pimpernel + musical Le Roi Soleil + film "Danton" Wajdy = odmienne stany świadomości. Pomachajmy na do widzenia wizji zdanej sesji ^_^> |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 08-06-2007, 16:35
|
|
|
Mam gigantyczną prośbę mógłby ktoś napisać interpretacje statystyczne bez wzorów na forum, bo papierów mam ogrom i nie mogę znależć wszystkich sciąg z nimi. w zeszycie wszystkiego nie mam. Zresztą chciałbym porównać je dziś lub jutro. z góry dzięki.
głownie mnie interesują interpretacje do Analizy struktur( miary położenia, miary dyspersji, miary asymetrii)
Kwartyl pierwszy
kwartyl trzeci
Mediana i dominantę
odchylenie standardowe
współczynnik zmienności
rozstęp
Odchylenie ćwiartkowe
Współczynnik skośności
Z analizy korelacji i regresji
współczynnik indertyminacji i determinacji
współczynnik zmienności
Wartość A dla hiperbolicznej, wykładniczej, liniowej i tej czwartej
Edit
Kryzys zażegany, nie ma paniki, ale nie zmienia faktu, gdyby ktoś napisał to i owo dla przyszłych pokoleń biednych studentów. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-06-2007, 20:35
|
|
|
Mangaka to rysownik komiksowy - po prostu. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-06-2007, 09:34
|
|
|
Kojarzy ktoś jakieś trony poświęcone angielskiemu fandomowi, coś jak nasze anime.com.pl ? |
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 09-06-2007, 13:21
|
|
|
co oznacza skrót pal a co ntsc?
tzn wiem że to jest podziął na regiony bardzo dobrze, jednak to są jakieś skróty? jak się je 'rozwija'? co konkretnie znaczą...
Keji, Respecta! |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/
Ostatnio zmieniony przez Ari dnia 09-06-2007, 13:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-06-2007, 13:23
|
|
|
Wikipedia napisał/a: | PAL, short for Phase Alternating Line, is a colour encoding system used in broadcast television systems in large parts of the world. |
Wikipedia napisał/a: | NTSC is the analog television system in use in the United States, Canada, Japan, South Korea, the Philippines, Mexico, and some other countries, mostly in the Americas (see map). It is named for the National Television Standards Committee, the U.S. standardization body that adopted it. |
|
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|