FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
  Relacje z Euro 2008

Kto zdobędzie puchar Mistrzostw Europy w 2008 roku
Niemcy
8%
 8%  [ 1 ]
Turcja
0%
 0%  [ 0 ]
Rosja
8%
 8%  [ 1 ]
Hiszpania
83%
 83%  [ 10 ]
Głosowań: 12
Wszystkich Głosów: 12

Wersja do druku
Shizuku Płeć:Kobieta
Trochę poza sobą

Status: offline

Grupy:
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 15-06-2008, 18:22   

Czytałbyś moje CAŁE posty, a nie wyjmował zdania z kontekstu. Czy ja naprawdę tak niejasno się wyrażam? Umocniłam swoją opinię stwierdzeniem, że nie ma innej możliwości jak ta, że wygra Holandia. Wiem, że tak nie musi być, ale to nie zmienia faktu, że ja nie widzę lepszej drużyny od tej. DLA MNIE nie ma innej opcji niż ta. Nie wiem jak opisać to inaczej. Skończmy już ten temat, bo męczy mnie już to.

Caladan napisał/a:
Holandia gra widowiskowo, ale czy utrzyma poziom o końca. Skład mają równy.

Dadzą radę już na początku trafili na dobre reprezentacje, więc są w miarę przygotowani.

Ktoś oprócz mnie wierzy w to, że wyjdziemy z grupy? Wiem to nierealne, ale cuda w naszej reprezentacji rzadko się zdarzają, więc może tym razem się uda. Cud oszczędzał się do tych dwóch decydujących meczów;D

Numer Gadu-Gadu
636349
krew_na_scianie Płeć:Kobieta
kościsty seksapil

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 15-06-2008, 19:06   

Ari napisał/a:
Shizuku napisał/a:
Holandia wygra Euro, nie ma innej możliwości.

Shizuku napisał/a:
To nie tak, że ja mówię, że Holandia wygra na pewno

no, wiadomo xD

Baby :P

Przepraszam, czy szanowny obywatel ma coś do płci pięknej? :) Czy coś z nami jest nie tak??
Cytat:
Umocniłam swoją opinię stwierdzeniem, że nie ma innej możliwości jak ta, że wygra Holandia. Wiem, że tak nie musi być, ale to nie zmienia faktu, że ja nie widzę lepszej drużyny od tej. DLA MNIE nie ma innej opcji niż ta. Nie wiem jak opisać to inaczej. Skończmy już ten temat, bo męczy mnie już to.

Shizuku trochę chyba za ostro to zabrzmiało..Tak jest i kropka? O nie - piękno piłki właśnie w tym tkwi, że póki piłka w grze jeszcze wiele może się zdarzyć! Faktycznie grają dobrze, również jak Hiszpanie czy Portugalia, ale pamiętajmy że na tym turnieju są jeszcze inni! Pięknie, że wierzysz w ich zwycięstwo - ale każdy fan ma prawo do własnego zdania i to trzeba uszanować również. Od tego jak najbardziej jest forum.

Co do naszej prezentacji..Całym sercem jestem za nimi, ale nie mając takich technicznych umiejętności jesteśmy niestety w ciężkiej sytuacji..Wręcz beznadziejnej..Co nie zabija - to wzmocni. Trener niech wyciągnie wnioski, a my dalej możemy jeszcze oglądać EURO - co cieszy :)

Numer Gadu-Gadu
9343376
Amnezjusz Płeć:Mężczyzna
Pan Patafian

PostWysłany: 15-06-2008, 19:13   

Cytat:
Ktoś oprócz mnie wierzy w to, że wyjdziemy z grupy?

Ja :) Mimo tego, że nasi grają jak grają nadal jak głupi wierzę, że nasi wygrają z 'rezerwową' a w drugim meczu padnie korzystny dla nas wynik! Jak będzie zobaczymy, ja jednak chciałbym by Polacy po prostu zagrali cały dobry mecz (w końcu).

Co do Holendrów to faktycznie pierwsze ich mecze powinny wskazywać na nich jako głównych faworytów - szczerze powiem, że na turniejach z ostatnich 16 lat nie pamiętam tak elektryzującego startu (znaczy punktowo tak, ale jeśli chodzi o jakość, płynność i łatwość gry w meczach z tak silnymi i klasowymi przeciwnikami to już nie). Jednakże jak już zostało powiedziane - nigdy nie wiadomo czy forma taka może zostać utrzymana przez cały turniej. W Euro 2000 np. Oranje też byli w gazie, ale jak widać... energii starczyło im do półfinału ;) Tutaj jednak wydaje się, że mają silniejszą i wyrównaną kadrę - nikt inny nie ma chyba tak silnej ławki. No, w każdym razie ja życzę im sukcesu bo swoją grą zasłużyli na sukces (i po prostu ich lubię xD).

A już za chwilę znakomicie zapowiadający się mecz Czechów z Turcją. Będzie bitwa! ja liczę na naszych sąsiadów, ale coś czuję że będą karne... :)

Numer Gadu-Gadu
9086435
Ferret Płeć:Mężczyzna
Kawaii desu~

PostWysłany: 15-06-2008, 21:49   

Heh... po 15 minutach odszedłem od telewizora - nudą wiało... przyszedłem na ostatnie 10 minut... i nie żałuję - dwie bramki Turków, później dosyć niecodzienna seria kartek - czerwona i 2 razy żółta. Ciekawym zjawiskiem była kartka dla zawodnika na ławce xD... no i bramkarz z pola O_o... Szkoda, że Czesi przegrali, bo im kibicowałem, ale... cóż - Chorwacja Turcja też fajny mecz może być xD.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2925549
Ari Płeć:Mężczyzna
Livin' la Vida Loca

PostWysłany: 15-06-2008, 22:06   

Duch walki ponad wszytsko, niech jeszcze tylko grają z głową i moga strasznie namieszać. Mam ogromny senstyment do Turcji (czasy gdy Hasan Sas zamiatał na skrzydle) , więc życzę im jak najlepiej.

Numer Gadu-Gadu
9986661
Azag Płeć:Mężczyzna
Shade Reaver

PostWysłany: 15-06-2008, 22:29   

Shizuku napisał/a:
Dadzą radę już na początku trafili na dobre reprezentacje, więc są w miarę przygotowani.

Nie wiadomo czy dadzą radę. Holendrzy zawsze pokazują świetną grę w fazie grupowej. Zawsze zachwycają i pokonują równych sobie rywali. Tak to już jednak jest, że później zawsze ktoś ich pokonuje, więc nie wiadomo jak to będzie.
krew_na_scianie napisał/a:
Przepraszam, czy szanowny obywatel ma coś do płci pięknej? :) Czy coś z nami jest nie tak??

Tu chyba chodziło o to, że zacytowane zdania są względem siebie sprzeczne :) Wnioskuje wobec tego, że koledze chodziło o to, że kobietom (nie wszystkim) czasami trudno się zdecydować - mnie tam akurat ta cecha się podoba ;)
Amnezjusz napisał/a:
Ja :) Mimo tego, że nasi grają jak grają nadal jak głupi wierzę, że nasi wygrają z 'rezerwową' a w drugim meczu padnie korzystny dla nas wynik! Jak będzie zobaczymy, ja jednak chciałbym by Polacy po prostu zagrali cały dobry mecz (w końcu).

Ja oceniam szanse na realnie bardzo mało :) Oczywiście, że chciałbym, żeby się tak stało - chciałbym doświadczyć tego czego doświadczyli disziaj Turcy - marzę o takim meczu :) Szanse są małe i myślę, że nasi wrócą do domu. Póki co nie zasłużyli na to, żeby grali w świerćfinale, a jeśli by jakimś cudem tam weszli i zagrali tak jak z Austrią to chyba wole, żeby wrócili do domu, żeby więcej wstydu nie było. Oceniając nasze szanse to kto wie - może teraz grając z rezerwą Chorwatów mamy większe szane - może równocześnie Austria grając z Niemcami o awans zagra lepiej niż grając o pietruszkę, a jeśli przy okazji znowu pomorze im jakiś zakuty łeb angielskiego sędziego to spore szanse, że może jednak wygrają. "Dopóki piłka w grze, wszystko jest możliwe" :)

Numer Gadu-Gadu
6320346
Pan Patafian

PostWysłany: 15-06-2008, 23:17   

Azag napisał/a:
Nie wiadomo czy dadzą radę. Holendrzy zawsze pokazują świetną grę w fazie grupowej. Zawsze zachwycają i pokonują równych sobie rywali. Tak to już jednak jest, że później zawsze ktoś ich pokonuje, więc nie wiadomo jak to będzie.

Hm, wydaje mi się że od dobrych 10 lat nie grali tak dobrze (w pewnym stopniu tylko u siebie w 2000 roku też tak świetnie zaczęli i apogeum osiągnęli w ćwierćfinale i pamiętnym 6-1 z Jugosławią) i zawsze w grupie mieli z kimś większe problemy i zwycięstwa nie przychodziły im tak łatwo. Obecnie są dla mnie drużyną numer jeden Mistrzostw i życzę im zwycięstwa w całej imprezie.

Turcy tymczasem pokazali jak sie gra do końca, Petr Cech popełnił babola po którym chyba z wielu czeskich gardeł wyrwało się przekleństwo i w końcu nie doczekaliśmy się historycznych karnych. Chciałbym aby jutro po meczu towarzyszyły nam emocje podobne do tych które odczuwali Turcy bo:
Azag napisał/a:
Dopóki piłka w grze, wszystko jest możliwe" :)

:)

Numer Gadu-Gadu
9086435
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 16-06-2008, 21:51   

Mecz nudny, nieciekawy, powodujacy stan przyśnienia(zasnełem). Nawet nieruszałem jak polacy strzelali gdzieś tam(stare dobre czasy sprzed 8 laty). Co ja tam bede mówił. Powinno być gruntowne przemeblowanie. Boli mnie że jestesmy za Austrią.

P.S Jestem pierwszy. Najwyrażniej nikt jeszcze sie nie obudził.

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
Shizuku Płeć:Kobieta
Trochę poza sobą

Grupy:
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 16-06-2008, 21:56   

Ja załamana jestem i żal straszny. W sumie mogliśmy się spodziewać, takiego meczu, bo nie umiemy grać o wszystko. Żal dupę ściska, bo było kilka ładnych akcji, gdzie piłka była naprawdę blisko, a po prostu nam nie przyfarciło. Dobrze chociaż, że tego gola chorwatów nie widziałam. Nie mniej nie popisaliśmy się za bardzo na tym euroi trochę smutno. Jak to za austrią, przecież autria przegrywała z niemcami, jak słyszałam?

Numer Gadu-Gadu
636349
Sm00k
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 16-06-2008, 21:57   

Jestem w tej komfortowej sytuacji iż wciąż mogę Niemcom kibicować z pobudek narodowych, aczkolwiek...
to dzisiaj jakieś mecze były?
Powrót do góry
Kawaii desu~

PostWysłany: 16-06-2008, 22:03   

Fakt... mecz beznadziejny i nudny... też prawie udało mi się przysnąć w czasie pierwszej połowy. Druga była też trochę lepsza... no ale ja się pytam - czemu Smolarka nie było od początku? Smolarek w miarę ładnie się pokazał, no i Roger (jak zresztą zawsze), ale tak naprawdę jedynym, który nie zawiódł chyba ani razu był Boruc (chociaż po takiej ilości beznadziejnych podań, to można zapomnieć jakieś drobne potknięcie).
Ogólnie - odczuwam znowu żal, ale okej... wierzę, że za 4 lata euro BĘDZIE u nas, a nasza drużyna wreszcie coś pokaże, przynajmniej taką mam nadzieję.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2925549
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 16-06-2008, 22:04   

Polska jest 4, bo ma gorszy bilans bramkowy niż Austria.

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
Kawaii desu~

PostWysłany: 16-06-2008, 22:08   

Ano... tak jest... heh =='.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2925549
Pan Patafian

PostWysłany: 16-06-2008, 22:10   

Caladan napisał/a:
powodujacy stan przyśnienia(zasnełem

I przygnębienia. Drugi mecz był dużo ciekawszy. I co tu dużo mówić, podsumowując cały nasz udział we Euro będę bezwzględny i powiem że daliśmy ciała, zagraliśmy słabo, pokazaliśmy, że nie jesteśmy zespołem i tylko indywidualne zagrania poszczególnych zawodników przynosiły nam jakieś tam akcje, bardziej niż samych siebie krytykowaliśmy sędziego... Blee. Naprawdę chciałbym powiedzieć coś dobrego o naszych i co tu dać: to że Boruc jest światowej klasy golkiperem? To jest wiadome od dawna. To, że najlepszy w polu był Brazylijczyk z polskim obywatelstwem? To akurat mnie zaskoczyło.

Ech, nawet od Austrii jesteśmy gorsi...

Numer Gadu-Gadu
9086435
Yumiko Płeć:Kobieta
Child Prey

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 17-06-2008, 11:25   

Rodzina mi nigdy nie wybaczy faktu że za każdym razem kiedy obstawiałam mecze reprezentacji Polski moje prognozy były strzałem w dziesiątkę...
Postanowiłam ocenić kilku graczy:
Boruc - Pro eloelo roxsor "Król - Artur"... Drogi będzie, oj będzie... Szacunek dla tego człowieka, resztki honoru zatrzymaliśmy właśnie dzięki niemu... Uzdolniony chłopak, nie ma co...
Krzynówek - Gdyby on jeszcze umiał kopać do celu...
Lewandowski - Albo go rodzice bili w dzieciństwie, albo to właśnie on bił rodziców... (nie ubliżając)
Roger stał się maskotką reprezentacji Polski...
Zahorski zapowiada się całkiem nieźle...
A Akcje Smolarka jak zwykle dosyć "gorące"...

To na nich skupiła się moja uwaga O.o...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1496242
Strona 5 z 8 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Odpowiedz do tematu