FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
  Relacje z Euro 2008

Kto zdobędzie puchar Mistrzostw Europy w 2008 roku
Niemcy
8%
 8%  [ 1 ]
Turcja
0%
 0%  [ 0 ]
Rosja
8%
 8%  [ 1 ]
Hiszpania
83%
 83%  [ 10 ]
Głosowań: 12
Wszystkich Głosów: 12

Wersja do druku
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 22-06-2008, 18:58   

Najśmieszniej będzie, jeśli w finale spotkają się Turcja i Rosja.
Przejdź na dół
Amnezjusz Płeć:Mężczyzna
Pan Patafian

Status: offline
PostWysłany: 22-06-2008, 19:25   

Dla Turcji z przetrzebioną kadra będzie to zadanie arcytrudne (ale czy niewykonalne?). Dla Rosji natomiast wydaje się nie ma rzeczy niemożliwych i jeśli tylko zagrają jak wczoraj z Oranje to obojętnie kto bedzie przeciwnikiem, mają szansę na zwycięstwo. W sumie po tym co Ruscy pokazali wczoraj i w meczu ze Szwecją to nawet cieszyłbym się z ich zwycięstwa :)

Numer Gadu-Gadu
9086435
Asayama Płeć:Mężczyzna
Św. Mikołaj

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 22-06-2008, 20:08   

Szczerze takich wyników, bym się za Chiny nie spodziewał...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Harima Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 22-06-2008, 23:09   

No i proszę dzisiaj Hiszpania wygrywa z Włochami w karnych. Casillas wybronił dwa strzały, a Buffon jeden. Szczerze powiedziawszy mecz mi się nie podobał...Włosi grali bardzo defensywnie jak to bywa w ich stylu gry. Minimalnie lepiej w moich oczach wypadła Hiszpania i zasłużenie przeszła dalej.

Pan Patafian

PostWysłany: 22-06-2008, 23:35   

Hyhy, i bardzo dobrze, że Makarony jadą do domu - od roku 1996 począwszy nie lubię ich piłki tak w wydaniu reprezentacyjnym jak i klubowym. Dziś nie byłoby sprawiedliwie gdyby to Italianie awansowali - ha, w końcu uczyniła to Hiszpania.

BTW tak sobie ułożyłem wyjściową jedenastkę Turków i po odjęciu kartkowiczów i kontuzjowanych wyszło takie cuś: Rustu - Balta, Gokhan Zan, Ugur, Altintop - Topal, Aurelio, Gokdeniz, Kazim-Kazim - Senturk, Erdinc. Obrona całkiem w porządku, pomoc tak sobie i na ataku młodzieniaszek z Sochaux (11 bramek w Ligue One to wynik niezły). Czyli na ławce Turcy nie mają już żadnego napastnika :P Oj, to będzie masakr i mimo tego, że życzę im wszystkiego naj to nie dadzą rady zdrowym Niemcom.

I właśnie: jakie typy na finał? Według mnie Niemcy - Rosja :)

Numer Gadu-Gadu
9086435
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 23-06-2008, 08:19   

Przyznam, że akurat dwa kraje, które z Europą mają tylko tyle wspólnego, że ją swego czasu regularnie najeżdżały (Turcja i Rosja), w finale mistrzostw Europy to byłby ciekawy signum temporis.
Powrót do góry
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 23-06-2008, 08:46   

Tak patrząc na forme do finału powinni wejśc Niemcy i Rosjanie, ale piłka jest nieprzewidywalna. Stawiam na Hiszpanów. Kiedyś ta klątwa musi być rozwiązana.
O Arszawina już zaczeły się bić czołowe kluby w Europie.

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
Azag Płeć:Mężczyzna
Shade Reaver

PostWysłany: 23-06-2008, 16:34   

Stawiam na finał Niemcy Hiszapnia - wydaje mi się, że zwycięży jednak doświadczenie a nie zapal. Kibicuje Hiszpanom. :)

Numer Gadu-Gadu
6320346
Azag Płeć:Mężczyzna
Shade Reaver

PostWysłany: 24-06-2008, 22:39   

Sory za posta po poście, ale to już inna sprawa :)

Dlaczego, między innymi albo głównie, Polska przegrywa turniej po turnieju? - tym razem na wesoło:
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/1311_ksm_piosenka_trenera.php

Enjoy!! :)

Numer Gadu-Gadu
6320346
Pan Patafian

PostWysłany: 26-06-2008, 21:31   

Do końca meczu Hiszpanów jest jeszcze chwila, ale nawet Turcy nie odebraliby im zwycięstwa ;-) Z jednej strony szkoda Rosji (zmęczenie dało o sobie znać a może i stawka meczu ich sparaliżowała), z drugiej naprawde ładnie patrzyło się na Espanię, która pływała (od 45 minuty). Brawo. W finale jeśli Niemcy się nie obudzą, to nie daję im większych szans choć chciałbym aby to właśnie Bundesteam wygrał :P

Numer Gadu-Gadu
9086435
Shizuku Płeć:Kobieta
Trochę poza sobą

Grupy:
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 26-06-2008, 21:45   

Ja ogólnie Hiszpanom kibicowałam i bardzo się cieszę, że spotkają się w finale z Niemcami. Rosji nie lubię odkąd pokonała Holandię. Ja wiem byli lepsi, zagrali dobry mecz i se zasłużyli. Nie mniej, nie mogę im tego wybaczyć. Chciałabym, by euro wygrała Hiszpania, ale jak zrobią to Niemcy to też będe zadowolona.

Numer Gadu-Gadu
636349
Drzuma Płeć:Kobieta
Mistrzyni Sarkazmu

PostWysłany: 26-06-2008, 21:45   

Coś mi się mocno zdaje - i proszę mnie nie zbić - że przysłowie "24 drużyny w Euro i zwycięska drużyna Niemiecka" będzie prawdziwe o.o''
Ale nawet jeśli to śmiało powiem, iż My - Polacy też będziemy wygranymi i to jedynie jeszcze trzyma mnie na tym fotelu przed TV xD Klose i Podolski obaj Polacy i obu widać dobrze na boisku - nic dodać nic ująć...
A wracając do Niemców to ze muszę przyznać, że grają bardzo ładnie i na prawdę mają, co pokazać... o Hiszpanach i Rosji na razie się nie wypowiadam XD

Makabryczne poczucie humoru - 1 miejsce
Królowa Sarkazmu - wyróżnienie

"Świat jest jak jogurt z makiem - nigdy nie wiesz kiedy się przeterminuje!!" xD

Drzuma =/= Dżuma
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5768010
Shizuku Płeć:Kobieta
Trochę poza sobą

Grupy:
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 26-06-2008, 21:53   

Drzuma napisał/a:
Ale nawet jeśli to śmiało powiem, iż My - Polacy też będziemy wygranymi i to jedynie jeszcze trzyma mnie na tym fotelu przed TV xD Klose i Podolski obaj Polacy i obu widać dobrze na boisku - nic dodać nic ująć...

Myślę tak samo. Niech chociaż trzej polacy się cieszą z wygranej. Jednak bardziej bym była za Hiszpanami.

Numer Gadu-Gadu
636349
Pan Patafian

PostWysłany: 26-06-2008, 22:03   

Niemcy na mecze z naprawdę klasowymi przeciwnikami potrafią się sprężyć i mogę się założyć, że finał bardziej będzie przypominał mecz Portugalia-Niemcy niż półfinał z udziałem Niemiec (bądź też mecz z Chorwacją). Czego bym pragnął? Tego by Lukas strzelił brameczkę, dzięki czemu (jeśli Villa się nie wyleczy) zostanie wspólnie z Hiszpanem, królem strzelców. Jak będzie tak będzie, ale naprawdę życzę wygranej Niemcom (mimo tego że z przebiegu całego turnieju nie zasłużyli... choć czy ja wiem, w końcu w kluczowych momentach strzelali bramki a piłka nożna to nie łyżwiarstwo figurowe gdzie liczy sie styl ;)). W każdym razie do boju Teutoni! :P

A najlepsze i tak jest to, że raczej finału nie obejrzę bo będę kwitł w pociągu :>

Numer Gadu-Gadu
9086435
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 27-06-2008, 09:27   

Wczoraj oglądałem z kolegami z Rosji. Juz po pierwszej bramce zwątpili. Rosyjska ekipa grała strasznie. Poniżej moich oczekiwań. W finale stawiam na Hiszpanów, mimo że u niemców grają niby polacy. Teutońska drużyna ostatnim meczu się nie popisała. Tak sie męczyć z rezerwowym składem tureckim.

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
Strona 7 z 8 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Odpowiedz do tematu