Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Relacje z Euro 2008 |
Kto zdobędzie puchar Mistrzostw Europy w 2008 roku |
Niemcy |
|
8% |
[ 1 ] |
Turcja |
|
0% |
[ 0 ] |
Rosja |
|
8% |
[ 1 ] |
Hiszpania |
|
83% |
[ 10 ] |
|
Głosowań: 12 |
Wszystkich Głosów: 12 |
|
|
|
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-06-2008, 18:58
|
|
|
Najśmieszniej będzie, jeśli w finale spotkają się Turcja i Rosja. |
|
|
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 22-06-2008, 19:25
|
|
|
Dla Turcji z przetrzebioną kadra będzie to zadanie arcytrudne (ale czy niewykonalne?). Dla Rosji natomiast wydaje się nie ma rzeczy niemożliwych i jeśli tylko zagrają jak wczoraj z Oranje to obojętnie kto bedzie przeciwnikiem, mają szansę na zwycięstwo. W sumie po tym co Ruscy pokazali wczoraj i w meczu ze Szwecją to nawet cieszyłbym się z ich zwycięstwa :) |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Asayama
Św. Mikołaj
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-06-2008, 20:08
|
|
|
Szczerze takich wyników, bym się za Chiny nie spodziewał... |
|
|
|
|
|
Harima
|
Wysłany: 22-06-2008, 23:09
|
|
|
No i proszę dzisiaj Hiszpania wygrywa z Włochami w karnych. Casillas wybronił dwa strzały, a Buffon jeden. Szczerze powiedziawszy mecz mi się nie podobał...Włosi grali bardzo defensywnie jak to bywa w ich stylu gry. Minimalnie lepiej w moich oczach wypadła Hiszpania i zasłużenie przeszła dalej. |
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 22-06-2008, 23:35
|
|
|
Hyhy, i bardzo dobrze, że Makarony jadą do domu - od roku 1996 począwszy nie lubię ich piłki tak w wydaniu reprezentacyjnym jak i klubowym. Dziś nie byłoby sprawiedliwie gdyby to Italianie awansowali - ha, w końcu uczyniła to Hiszpania.
BTW tak sobie ułożyłem wyjściową jedenastkę Turków i po odjęciu kartkowiczów i kontuzjowanych wyszło takie cuś: Rustu - Balta, Gokhan Zan, Ugur, Altintop - Topal, Aurelio, Gokdeniz, Kazim-Kazim - Senturk, Erdinc. Obrona całkiem w porządku, pomoc tak sobie i na ataku młodzieniaszek z Sochaux (11 bramek w Ligue One to wynik niezły). Czyli na ławce Turcy nie mają już żadnego napastnika :P Oj, to będzie masakr i mimo tego, że życzę im wszystkiego naj to nie dadzą rady zdrowym Niemcom.
I właśnie: jakie typy na finał? Według mnie Niemcy - Rosja :) |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-06-2008, 08:19
|
|
|
Przyznam, że akurat dwa kraje, które z Europą mają tylko tyle wspólnego, że ją swego czasu regularnie najeżdżały (Turcja i Rosja), w finale mistrzostw Europy to byłby ciekawy signum temporis. |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 23-06-2008, 08:46
|
|
|
Tak patrząc na forme do finału powinni wejśc Niemcy i Rosjanie, ale piłka jest nieprzewidywalna. Stawiam na Hiszpanów. Kiedyś ta klątwa musi być rozwiązana.
O Arszawina już zaczeły się bić czołowe kluby w Europie. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 23-06-2008, 16:34
|
|
|
Stawiam na finał Niemcy Hiszapnia - wydaje mi się, że zwycięży jednak doświadczenie a nie zapal. Kibicuje Hiszpanom. :) |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 24-06-2008, 22:39
|
|
|
Sory za posta po poście, ale to już inna sprawa :)
Dlaczego, między innymi albo głównie, Polska przegrywa turniej po turnieju? - tym razem na wesoło:
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/1311_ksm_piosenka_trenera.php
Enjoy!! :) |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 26-06-2008, 21:31
|
|
|
Do końca meczu Hiszpanów jest jeszcze chwila, ale nawet Turcy nie odebraliby im zwycięstwa ;-) Z jednej strony szkoda Rosji (zmęczenie dało o sobie znać a może i stawka meczu ich sparaliżowała), z drugiej naprawde ładnie patrzyło się na Espanię, która pływała (od 45 minuty). Brawo. W finale jeśli Niemcy się nie obudzą, to nie daję im większych szans choć chciałbym aby to właśnie Bundesteam wygrał :P |
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 26-06-2008, 21:45
|
|
|
Ja ogólnie Hiszpanom kibicowałam i bardzo się cieszę, że spotkają się w finale z Niemcami. Rosji nie lubię odkąd pokonała Holandię. Ja wiem byli lepsi, zagrali dobry mecz i se zasłużyli. Nie mniej, nie mogę im tego wybaczyć. Chciałabym, by euro wygrała Hiszpania, ale jak zrobią to Niemcy to też będe zadowolona. |
|
|
Drzuma
Mistrzyni Sarkazmu
|
Wysłany: 26-06-2008, 21:45
|
|
|
Coś mi się mocno zdaje - i proszę mnie nie zbić - że przysłowie "24 drużyny w Euro i zwycięska drużyna Niemiecka" będzie prawdziwe o.o''
Ale nawet jeśli to śmiało powiem, iż My - Polacy też będziemy wygranymi i to jedynie jeszcze trzyma mnie na tym fotelu przed TV xD Klose i Podolski obaj Polacy i obu widać dobrze na boisku - nic dodać nic ująć...
A wracając do Niemców to ze muszę przyznać, że grają bardzo ładnie i na prawdę mają, co pokazać... o Hiszpanach i Rosji na razie się nie wypowiadam XD |
_________________ "Postatem obscuri lateris nescitis"
Makabryczne poczucie humoru - 1 miejsce
Królowa Sarkazmu - wyróżnienie
"Świat jest jak jogurt z makiem - nigdy nie wiesz kiedy się przeterminuje!!" xD
Drzuma =/= Dżuma
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 26-06-2008, 21:53
|
|
|
Drzuma napisał/a: | Ale nawet jeśli to śmiało powiem, iż My - Polacy też będziemy wygranymi i to jedynie jeszcze trzyma mnie na tym fotelu przed TV xD Klose i Podolski obaj Polacy i obu widać dobrze na boisku - nic dodać nic ująć... |
Myślę tak samo. Niech chociaż trzej polacy się cieszą z wygranej. Jednak bardziej bym była za Hiszpanami. |
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 26-06-2008, 22:03
|
|
|
Niemcy na mecze z naprawdę klasowymi przeciwnikami potrafią się sprężyć i mogę się założyć, że finał bardziej będzie przypominał mecz Portugalia-Niemcy niż półfinał z udziałem Niemiec (bądź też mecz z Chorwacją). Czego bym pragnął? Tego by Lukas strzelił brameczkę, dzięki czemu (jeśli Villa się nie wyleczy) zostanie wspólnie z Hiszpanem, królem strzelców. Jak będzie tak będzie, ale naprawdę życzę wygranej Niemcom (mimo tego że z przebiegu całego turnieju nie zasłużyli... choć czy ja wiem, w końcu w kluczowych momentach strzelali bramki a piłka nożna to nie łyżwiarstwo figurowe gdzie liczy sie styl ;)). W każdym razie do boju Teutoni! :P
A najlepsze i tak jest to, że raczej finału nie obejrzę bo będę kwitł w pociągu :> |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 27-06-2008, 09:27
|
|
|
Wczoraj oglądałem z kolegami z Rosji. Juz po pierwszej bramce zwątpili. Rosyjska ekipa grała strasznie. Poniżej moich oczekiwań. W finale stawiam na Hiszpanów, mimo że u niemców grają niby polacy. Teutońska drużyna ostatnim meczu się nie popisała. Tak sie męczyć z rezerwowym składem tureckim. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|