Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-09-2009, 20:02
|
|
|
Bo jestem głupi i w związku z tym zeźlony na siebie. RAWR! |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 03-09-2009, 21:56
|
|
|
Bo jeden z głośników, które podłączyłem do laptopa, nie działa (a jak działa, to krótko). Nie ma to, jak słuchać muzyki tworzonej w systemie stereo w systemie mono... Uwielbiam, jak z utworu połowa dźwięków mi umyka/jest na skraju słyszalności... |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 04-09-2009, 05:44
|
|
|
Bo dzisiaj naprawdę mi się nie chce. Mam ochotę wrócić do pokoju, zagrzebać się w pościeli, przykryć głowę poduszką i spać, spać, spać.
Na dodatek źle się czuję, jakoś tak mi niedobrze. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 04-09-2009, 08:41
|
|
|
Easnadh napisał/a: | Na dodatek źle się czuję, jakoś tak mi niedobrze. |
Przybij Easiu! Choć mnie od wczoraj wieczór po prostu strasznie głowa boli i zdarza mi się pokasływać jak Ama~ A ja z kolei spać mogę teoretycznie, ale nie mogę. Albo nie mogę zasnąć, potem śni mi się coś totalnie głupiego, budze się w środku nocy i znów tak w kółko... Yay.
I dalej zabawa ze stawami w nadgarstkach, choć już trochę lepiej, problemy mnie ostatnio kochają~ |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 04-09-2009, 08:45
|
|
|
Korsarz - rozwiązanie tymczasowe - pogrzeb w ustawieniach tego-czym-tam-odtwarzasz-muzykę i ustaw sobie balans na 100% w stronę tego głośnika który działa, wtedy oba kanały będą szły na ten jeden głośnik. Wiem, że w Winampie można coś takiego zrobić bez najmniejszego problemu. Wprawdzie nie naprawi to drugiego głośnika, ale przynajmniej będziesz miał porządne i niepozbawione żadnych ścieżek mono. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-09-2009, 12:22
|
|
|
Nie wiem czy moi sąsiedzi świętowali spoznioną rocznicę powstania solidarności czy wybuchu wojny, w każdym razie "śpiewanie" hymnu o 5 rano tak skutecznie żeby mnie obudzić to zuy pomysł |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 04-09-2009, 12:26
|
|
|
Bo ludzi potrafią być genialni. Zadzwonić kilka razy gdy komórka jest wyłączona, stwierdzić "Proszę o kontakt", a numeru swojego telefonu nie zostawić. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 04-09-2009, 15:16
|
|
|
Bo źle wyliczyłem wydatki w tym miesiącu. W efekcie najpewniej skończę na większym minusie, niż planowałem. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-09-2009, 15:24
|
|
|
Bo w kiosku dowiedziałem się, że karty Simplus wycofywane są z kiosków i dostępne będą tylko w punktach, z których najbliższy mam godzinę drogi od domu. Czas zmienić sieć. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 04-09-2009, 15:31
|
|
|
Nie łatwiej doładować konto przez internet? |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-09-2009, 15:41
|
|
|
Nie praktykowałem tego jeszcze. Inna bajka, że będąc np. w podróży czy poza domem, trudno o net. Generalnie zmienię na Orange, co już od pewnego czasu rozważałem. Teraz dali mi dodatkowy motyw. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 04-09-2009, 16:55
|
|
|
Grisznak - Polkomtel ma niepodpisane umowy z pośrednikami, bo zdecydował się na obniżenie ich marży o 3% i ciągle trwają negocjacje, więc niewykluczone, że to tylko przejściowa sytuacja. Oczywiście nie próbuję Cię bynajmniej zatrzymać przy Simplusie, a jedynie naświetlić sytuację ^^ |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 04-09-2009, 17:05
|
|
|
Coraz bardziej mi się NIE chce. Poza tym nie znoszę weekendów. |
|
|
|
|
|
Frou-Frou
Herbatomaniaczka
|
Wysłany: 04-09-2009, 17:45
|
|
|
Bo niemoc twórcza się mnie kurczowo uczepiła i puścić nie chce. |
_________________ And in the sea there is a fish,
A fish that has a secret wish,
A wish to be a big cactus
With a pink flower on it.
Tiruriru ;) |
|
|
|
|
zonk486
Głupek na wynajem!!
Dołączył: 16 Kwi 2009 Skąd: Piotrków Trybunalski Status: offline
|
Wysłany: 04-09-2009, 20:54
|
|
|
Morg napisał/a: | Poznałem dzisiaj plan lekcji - wszystko fajnie, tylko co za @$&#! wpadł na pomysł, żeby ZNOWU wpisać do niego tylko trzy godziny historii (czyli tyle samo, co matematyki), kiedy moja klasa ma ten przedmiot jako rozszerzony?! |
ty się nie śmiej, bo ja mam 1h historii (w tygodniu) przez całe 4 lata...
a co do tematu:
- poznałem mój nowy plan lekcji, okazało się, że jest z*****y jak pomysł z tuningowaniem visty
- doszedł mi beznadziejny przedmiot zwany "Aplikacje internetowe" (5h męczenia się w html + CSS w tygodniu)
- jeszcze nie sformatowałem swojego komputera, mimo, że minął już termin...
- jeszcze męczę się z kompletnie dla mnie niepotrzebnymi przedmiotami (Geografia, Biologia, Historia i inne nieodpowiednie do zawodu technik informatyk...)
- na sam koniec jeszcze dodam, że moje hurraoptymistyczne podejście do wszystkiego zostało stłamszone szkołą... |
|
|
|
|
|
|