Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Mitsurugi
Wieczny Marzyciel
|
Wysłany: 23-09-2009, 19:05
|
|
|
Bo nie zdałem poprawki, i trzeba będzie wywalić stówkę na warunek. :) Ech, to życie...... :P |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 24-09-2009, 11:40
|
|
|
Bo od 3 dni robię w kółko to samo, te same kalkulacje. A końca nie widać. Endless eight po prostu. Ty cholerny żabojadzie, który masz wymagania z d*py wyciągnięte, a żeby cię tak rozwolnienie dopadło!
Bo od początku tygodnia siedzę na praktykach przy komputerze, który nie ma Mozilli, tylko cholerny IE, a więc: brak zakładek, łysy gmail bez motywów, wielka czcionka i masa innych, jakże irytujących rzeczy, od których już dawno zdążyłam się odzwyczaić.
Bo jestem głodna i zmęczona. I mam dość. Dobrze, że jeszcze 3 dni, ale ledwie zdążę odpocząć od praktyk, zacznie się rok akademicki, ahaha... |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 24-09-2009, 13:08
|
|
|
Kolejna część Epopei Internetowej: Burdel jaki mają w Virgin okazał się jeszcze większy niż nam się wydawało - po wczorajszym telefonie okazało się, że zamiast czekać na net jeszcze od -1 do 2 dni poczekamy sobie... minimum 10 dni! Super. Na plus można zaliczyć to, że zachowując przynajmniej pozory przyzwoitości stwierdzili, że oczywiście za ten czas bez netu płacić nie będziemy. Obstawiam, że jeżeli w ogóle faktycznie wróci za te 10 (teraz już 9) dni, czyli w okolicach 7 października (kochamy "10 dni roboczych", prawda? :D) to pochodzi dwa dni, po czym wyłącza "bo październik nieopłacony". No bo przecież owszem, za wrzesień nie musimy płacić, a że już jest zapłacone to pewnie im jakoś umknie. Czytaj: Net mam tylko na uniwerku (no i tam gdzie sam sobie znajdę), do RO w ogóle nie będę startował bo z miesięcznym lagiem to sensu nie ma... Oh joy :3 Oczywiście konto do WoWa aktywne i czas mi sobie leci, ale tym to już naprawdę się przestałem przejmować już jakiś czas temu. Czas na ćwiczenia i wykład, a potem wycieczka do Życia, bo w końcu nie samym brakiem netu żyją Vodhy :D |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 24-09-2009, 14:07
|
|
|
Bo jeśli się coś ustali i omija pierwszą próbę czegośtam, to się nie rezygnuje i przeprasza, prawda? Ano właśnie na odwrót... A podobno to ja jestem ta ignorantka specjalizująca się we wnerwianu ludzi! |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Smook
Gość
|
Wysłany: 24-09-2009, 15:35
|
|
|
Bo uczę się spać sam.
urwa. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-09-2009, 17:00
|
|
|
O, Cai...
<śćiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk> |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-09-2009, 19:11
|
|
|
Dałby Bóg żeby ta zupa za słona była...
Bo zjadłam w przeciągu dwóch dni prawie cały słoik soku malinowego i moje wnętrze woła "cebuli! pieprzu!", a mnie jest zbyt niedobrze, żeby jeść cokolwiek.
Bo wstawki angielskie są złe. NIE tylko w japońskim wydaniu. Mamusiu, a mówiłam sobie, żeby nie słuchać akurat tej piosenki bo mi zgwałci wizerunek wykonawcy... |
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-09-2009, 21:48
|
|
|
Zamordujcie mnie, utopcie, powieście, whatever. Oby szybko i bezbolesnie. Mam dość. Wszystkiego. |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 24-09-2009, 22:04
|
|
|
Dołączam się do prośby powyżej. Powody również te same. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 25-09-2009, 10:57
|
|
|
To jak już będziecie przy topieniu, to możecie mnie przy okazji uzdrowić. W końcu powinna zostać całkiem niezła kupka dobrej karmy, a na wyleczenie przeziębienia (zestaw "gardło katar ogólne rozbicie") dużo nie trzeba - a irytuje dziadostwo ;P |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 25-09-2009, 11:00
|
|
|
Mam dziś wyjątkową ochotę kogoś zabić >__< To kto pierwszy? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-09-2009, 11:11
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Mam dziś wyjątkową ochotę kogoś zabić >__< To kto pierwszy? |
Żądza mordu? Sasa jeśli tak bardzo tego pragniesz to możesz udusić kilku akolitów w kościele. Pozwalam ;>
Bo zaraz trzeba iść do pracy. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 25-09-2009, 11:13
|
|
|
A, jeszcze byłbym zapomniał:
Bo nadal wlecze się za mną niemoc tfurcza, co już mnie powoli zaczyna iryować ;p |
_________________ ...
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 25-09-2009, 15:06
|
|
|
Umów się z ludźmi pracy, to cię zrobią na durnia. Miały być dzisiaj testy instalacji grzewczej (u mnie z braku jednego podpięcia ograniczone), miał też wcześniej wpaść murarz i zamurować dziury w ścianach. Testów nie ma, murarz nie wpadł, bo czegoś tam na dole nie moga zakręcić od samego ranai nic nie może się odbyć jak powinno. W związku z tym będę mył i malował dziurawe ściany, bo w poniedziałek i wtorek wprowadzają się współlokatorzy.
Następna próba w poniedziałek. Jak znowu coś się im obsunie, to wepchnę ich kierownika w pozostałą rurę, którą muszą mi jeszcze usunąć. Miesiąc wymiany ogrzewania, a tu coraz zimniej... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-09-2009, 16:04
|
|
|
Dzień taki, że najchętniej w ogóle nie wstawałbym z łóżka, a od ósmej rano uskuteczniałem biegi z papiórkami od urzędu do urzędu. Kiedy już myślałem, że wszystko pozamiatane i mogę wrócić na parę dni do rodziców nagle okazało się, że tłuszcza wykupiła wszystkie (!) bilety PKS. Krrra. Mam nauczkę, że nie wybierać się nigdzie w piątek po południu. A poza tym mam dość, nogi mi w sempiternę włażą. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|