Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 19-10-2008, 11:46
|
|
|
Matko kochana... prawie miesiąc mnie nie było... i nic się nie zapowiada by się to zmieniło... nienawidzę swojej szkoły. |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-10-2008, 11:50
|
|
|
Bo paczka z przesyłką kurierską nie doszła w piątek, i dojdzie w poniedziałek. Kurierom nie można ufać! |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-10-2008, 14:03
|
|
|
Z pracy odchodzi kolejna osoba. Oczywiście jak zwykle jest to jedna z kluczowych postaci.
Mam beznadziejny, nie nadający się do niczego głos i brakuje mi dykcji. Nie nadaje się do filmowania. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 22-10-2008, 15:37
|
|
|
Bo nie cierpię nosić drewna.
Bo cholerstwo jest ciężkie - za każdym razem mam wrażenie, że mi zaraz palce albo bark urwie...
Bo teraz będę miał to codziennie.
Bo ktoś [cenzura] musi... |
|
|
|
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 22-10-2008, 21:04
|
|
|
Komputerek się psuje. Jak mu się wentylator włączy to słychać w całym domu. I jak go podnoszę to żałośnie jęczy i rzęzi. Jutro będzie trzeba zanieść go do serwisu. Tylko żeby mi go nie zabrali na długo, bo tęsknic będę. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-10-2008, 21:41
|
|
|
Nie taniej jest kupić nowy wiatrak, wziąć śrubokręt do ręki i samemu go wymienić? Chyba że to ten na karcie graficznej, tu chyba trudniej o zamienniki. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-10-2008, 23:09
|
|
|
Coś się wali... I czegoś brakuje... Czasu. Powoli przestaję nadążać. Ogółem jesienny dołek... Chyba. I notoryczny brak słońca... I tak do wiosny. |
|
|
|
|
Dana-chan
|
Wysłany: 23-10-2008, 06:41
|
|
|
Albo odkurzyć w środku. ^^" |
|
|
|
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 23-10-2008, 14:18
|
|
|
BOReK napisał/a: | Nie taniej jest kupić nowy wiatrak, wziąć śrubokręt do ręki i samemu go wymienić |
Komputer cały czas jest na gwarancji, po drugie: ja i śrubokręt to nie jest dobry pomysł, zwłaszcza, że chodzi tu o przedmiot z którym jestem emocjonalnie związana ;).
A żeby nie było offtopowo to napiszę, że laptop został już oddany do serwisu i muszę czekać na niego 2 tygodnie. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 23-10-2008, 15:15
|
|
|
Skoro gwarancja działa, to cofam moje słowa. Oby tylko serwis okazał się kompetentny. ;] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 24-10-2008, 22:42
|
|
|
Cały dzień był beznadziejnie beznadziejny. Jak dobrze, że już się kończy.
Poza tym, jutro odpracowujemy w szkole 10 listopada - co prawda to tylko 5 lekcji, ale czeka mnie pobudka o 6.00, co w sobotę jest karygodne ==' |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 27-10-2008, 18:36
|
|
|
Kilka dni temu komputer zdechł, jeszcze nie wiem co mu dolega, ale mam nadzieję że do końca tygodnia będę mieć już sprawny... Czuję się całkowicie odcięta od świata. |
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-10-2008, 15:09
|
|
|
Bo spadek euro uderzył mnie po kieszeni. Śpieszmy się kochać pieniądze, tak szybko odchodzą... |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 28-10-2008, 16:33
|
|
|
Bo nie było miejsc w akademikach. Dobrze, że brat mnie w Gdańsku ugościł, ale... wstawanie codziennie o 5:00 by dojechać na zajęcia. z których część mi umyka (bo muszę najpierw dojechać, a potem wrócić z powrotem) niezbyt mi odpowiada... Nie mówiąc już o tym, że lwia część kasy poszła na bilety SKM...
Bo oczywiście kupując bilet z automatu nie ustawiłem daty jak należy i dodatkowa dycha poszła się kochać... |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 28-10-2008, 23:57
|
|
|
Bo czuję się zjedzony i wypluty, najchętniej przeleżałbym cały dzień do góry brzuchem, absolutnie na nic nie mam ochoty (tak, obejmuje to również oglądanie anime/granie) ale z drugiej strony wtedy czas mija tak koszmarnie powoli... Masakra, oby mi jak najszybciej przeszło ^^ Jakże dalekie to od zwyczajowego słodkiego lenistwa... Ewentualnie jestem już zupełnie przesłodzony, też możliwe... |
_________________ ...
|
|
|
|
|
|