Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 08-10-2008, 17:18
|
|
|
A ja mam okienka po 3 godziny. I matko kochana, co ja mam robić przez ten czas?!
Poza tym dzisiaj pomyliłem plan i pojechałem o 6.30, zamiast o 9.00. >.< |
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-10-2008, 18:26
|
|
|
Bo nie mam weny twórczej na pisanie opowiadania.
Bo mam w domu 7 książek z biblioteki, a nie mam czasu na czytanie. |
|
|
|
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 08-10-2008, 19:13
|
|
|
Bo dopiero dziś mam siłę żeby napisać jak bardzo nienawidzę wtorków.
Mianowicie piszę: bardzo. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-10-2008, 11:42
|
|
|
Boli mnie lewe biodro. A pomyślałby kto, że skoro boli od poniedziałku, to najwyższa pora żeby przestało... |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 09-10-2008, 12:26
|
|
|
Bo faceta od gleboznastwa nie można złapać już od czerwca i w związku z tym nie mam wpisu z tego przedmiotu. Sesja poprawkowa już dawno się zakończyła, jutro pierwszy zjazd kolejnego roku. Mam cichą nadzieję, że nie będę miał poważnych kłopotów z tego powodu. |
|
|
|
|
|
Lena100
Pani Cogito
Dołączyła: 15 Gru 2006 Skąd: Ze wsi, z dżungli, z lasu Status: offline
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 10-10-2008, 20:16
|
|
|
Bo...
Mam skręconą kostkę i od palców do kolana nogę w szynie gipsowej. Skaczę po domu na jednej nodze, bo na gipsie nie wolno mi się opierać. Mam dwu tygoniowe przymusowe wakacje i będę sie cholernie nudzić w domu przez ten czas. Organizuję akcję porzyczania książek, wyławiam wszystkie nieobejrzane dotychczas filmy walające sie po domu i ściągam stosy anime. Po dwóch tygodniach z mojego pięknego umysłu zostanie gipsowa sieczka. Robię zapasy gumek do mazania - szykuje się wielkie rysowanie. Musze rozpruć nogawkę w spodniach bo mam rurki, a przez gips nie przejdą.
Dostałam uczulenia na nadgrastku pod moimi czterdziestoma brązoletkami z malutkich koraliczków, których nigdy nie ściagam, bo nie da się ich ściągnąć, od piątego roku życia. Nawet nie mam jak tego kremem posmarować. |
_________________ ようやく君は気がついたのさ。。。
|
|
|
|
|
Doreen
Little Lotte
|
Wysłany: 11-10-2008, 20:06
|
|
|
Bo tabelka z obsadą kłamała. I to kłamała tak boleśnie, jak tylko to można sobie wyobrazić. Pierwszym instynktownym odruchem było "aaaa, uciekać, kit z biletem i straconą kasą". Przetrwałam dzięki koleżance siedzącej obok i wspólnym zuym komentarzom pod adresem pana "Imbryczka" Aleksandra. Ale na bogów wszelakich, jeśli za tydzień też mi wytną taki numer, to wyrzucam bilet do kosza i wychodzę. Sama i do tego z perspektywy rzędu zerowego tego nie zdzierżę. |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 16-10-2008, 17:21
|
|
|
Bo się źle czuję. Bo nie skończyłam czytać artykułu w czytelni. Bo ocknęłam się z twarzą na książce (kiedy? co? jak? gdzie ten czas, kiedy pokonałam drogę z postawy siedzącej wyprostowanej, próbując przeczekać to paskudnie nasilone wrażenie déjà vu oraz zawirowanie świata i wyrżnęłam o blat?). I nie mogłam się już skupić. Bo głowa mnie boli. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 16-10-2008, 18:17
|
|
|
Wydział Ksiąg Wieczystych dostał dziś nowe radia. Fakt ten pozwolił mi dostrzec jak sprytna jest administracji tego sądu:
- żeby ludziom lepiej się pracowało kupili im radia;
- żeby jednak w pracy za bardzo się nie rozpraszali kupili im takie radia, które nic nie łapią - zapewne nawet Radia Maryja;
- przy okazji zapewne oszczędzili pieniądze, które musieliby wydać na radia sprawne i działające, a także na ich konserwację - radio felerne nie będzie działało gorzej nawet jeśli się zepsuje. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 16-10-2008, 18:26
|
|
|
Nie można przynieść ze sobą własnego odtwarzacza mp3/discmana/walkmana/wpisać inne? |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 16-10-2008, 18:50
|
|
|
Ooo, to radia niedostosowane do nowych długości fal jeszcze są dostępne? Ewentualnie ci, co kupowali, poszli do pana z chińskim towarem stojącego za rogiem.
Ysengrinn napisał/a: | nic nie łapią - zapewne nawet Radia Maryja; |
A to tzw. szczęście w nieszczęściu i jednocześnie bardzo radosny fakt. Dowodzi bowiem, że prawo Murphyego działa w obie strony. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-10-2008, 22:40
|
|
|
Bo o 15:30 egzamin z prawa jazdy. Chcę to mieć już za sobą >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-10-2008, 06:53
|
|
|
Bo potencjalny, stary przyszły były szef nie daje głosu. Hmpf. |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 17-10-2008, 11:36
|
|
|
Bo znowu musiałam się przeprowadzić! Niestety bursa nie chce przeciągać kabla do pokojów, gdzie go nie ma - więc swój ładniutki pokój z koleżanką zamieniłyśmy na pokój z internetem. To się nazywa poświęcenie! A sam pokój - kosmos! Nigdy nie widziałam tak totalnie nie pasujących do siebie mebli i wystroju! Regał jest mocno żółciasto - niebieski, stare fotele - czerwone, i wytarte do graniac możliwosci (siadanie na nich to rzecz na własną odpowiedzialność), białe krzesełka, szare, brzydkie biurko, czarno - szary ogromny stolik, brązowy stolik (jedyna ładna rzecz!) i standardowe 3 łóżka. Słowem będę potrzebowała dużo oklein, nakryć, narzut by móc patrzeć na ten pokój bez strachu i odrazy.. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 18-10-2008, 21:52
|
|
|
Ech, bo nikomu nie chce się tłumaczyć Kuroshitsuji - 2 odcinek wciąż jest w wersji RAW (albo ja nie umiem szukać), a 3 dni temu wyszedł 3 ;__;
Pocieszam się tym, że przynajmniej tłumaczenie mangi się ruszyło...
Bo dzisiaj musiałam wstać przed 8.00, i się nie wyspałam. Cały dzień chodzę bez życia. |
|
|
|
|
|
|