Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-11-2009, 20:31
|
|
|
Urufu napisał/a: | Bo idzie zwariować w tym domu. Mam serdecznie dość moich rodziców - i to jest kolejny powód, żeby wybrać sobie uczelnię jak najdalej stąd. I tym oto sposobem moją koncentrację i naukę historii szlag trafił. |
Same here... again?
Plus skaczący net objawiający się w randomowych porach i znikający równie randomowo... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
cehijow
Sługa Miecza i Korony
|
Wysłany: 24-11-2009, 22:47
|
|
|
Bo na nie małym uniwersytecie jakim jest Uniwersytet Szczeciński, nie mogę znaleźć chętnych do sekcji Brydża Sportowego. |
_________________ Lecz biedny jestem: me skarby – w marzeniach,
Więc ci rzuciłem marzenia pod stopy,
Stąpaj ostrożnie, stąpasz po marzeniach.
William Butler Yeats. |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 25-11-2009, 14:12
|
|
|
Bo nie ma jeszcze drugiego tomu Bleacha, a Ouran zapowiedzieli dopiero na grudzień. Kocham takie obsuwy... |
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-11-2009, 22:00
|
|
|
Bo poszłam do pizzerii ze współlokatorką, zamówiłam pizzę bolognese, która jakimś cudem miała w sobie czosnek. Bleeeh. Totalnie popsuło mi to smak -__- |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-11-2009, 00:34
|
|
|
Cyferki mnie nie lubią, a wyznaczanie współczynnika lepkości Jakiegośtam Gluta jest mniej więcej tak ciekawe, jak... No, wcale nie jest ciekawe. |
|
|
Mitsurugi
Wieczny Marzyciel
|
Wysłany: 26-11-2009, 00:47
|
|
|
Bo po treningu Kendo pomyliłem pokrowce i zabrałem czyjś Shinai zamiast swojego, przez co przygotowania i plan konserwacji miecza poszedł się bujać, a do tego poszedł się przeze mnie bujać być może komuś innemu. Ech.....się spieszy, się diablątko cieszy.
Bo to co zwykle, czyli kompletny brak zrozumienia mnie ze strony rodziców :). To tak jak próbować tłumaczyć fanatykowi religijnemu, że się nie wierzy w Boga. I znów kłótnia w ich wykonaniu, od kiedy ja się nie kłócę, tylko kończę spotkanie, ignorując podniesione głosy. Brrr...nienawidzę kłótni, jakie to głośne i bezsensowne. |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 26-11-2009, 03:15
|
|
|
Nie ma to jak stwierdzić radośnie o trzeciej, że jest się jeszcze w lesie, a jutro najprawdopodobniej powtórka z rozrywki. I nie ma to, jak zawalić kolosa, pisząc go w stanie zwanym podgorączkowym. Mocno średni ten tydzień, powiadam wam. |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-11-2009, 06:23
|
|
|
Bo i mnie chyba coś dopadło... na razie gardło mnie boli, jak mało co. Mam nadzieję, że na tym jednak się skończy... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-11-2009, 06:36
|
|
|
No to nie jesteście sami... Prosiaczek to mój idol ale bez przesady.
Poza tym niech żyje mój mały czujnik stresowy. Od paru dni suka znowu intensywnie wylizuje łapy. Fakt, że jej się dzieje krzywda jest motywacją żeby spróbować poprawić ten stan ale i tak, drażni mnie, że przez moje reakcje cierpi pies. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 26-11-2009, 12:20
|
|
|
JJ napisał/a: | Cyferki mnie nie lubią, a wyznaczanie współczynnika lepkości Jakiegośtam Gluta jest mniej więcej tak ciekawe, jak... No, wcale nie jest ciekawe. |
JJ, to teraz przypomnij co studiujesz albo co to za przedmiot. :>
Wstawanie około południa z poczuciem, że większość spraw jest w stanie niewłaściwym do takiego wstawania to upiorne doświadczenie. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 26-11-2009, 14:16
|
|
|
Bo limit 150 słów w liście maturalnym z języka obcego na poziomie podstawowym to zuo. Skreślałam, skreślałam i skreślałam, a i tak nie mogłam się zmieścić.
Bo umieram z głodu, a w domu nie ma nic konkretnego do jedzenia X_x |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-11-2009, 17:56
|
|
|
Bo spadanie ze schodów to głupi pomysł, zwłaszcza jeżeli mają dużo stopni.
Bo po tym spadnięciu naszła mnie smutna refleksja, że jestem zdecydowanie ZBYT przyzwyczajona do takich wypadków. Ja je chyba przyciągam. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 26-11-2009, 18:17
|
|
|
Bo Repli ma sińca na oku :P Nie pytać czemu |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 26-11-2009, 18:19
|
|
|
Bo mój tata nie powinien wiedzieć o istnieniu takich rzeczy jak: okno, żaluzje, Caps Lock i regulacja głośności.
Bo do moich rodziców nic, ale to po prostu NIC nie dociera za pierwszym razem. Nienawidzę powtarzać tego co mówiłem przed sekundą. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-11-2009, 18:20
|
|
|
Pojeździłam sobie, w mordę jeża. Niecały tydzień normalnie. Wrarrrrrrgh.
Inna sprawa, że błotnik zamocowany do auta na sznurek wygląda bardzo ahtystycznie. Wyżyłam się, a co. Ale do domu dojechałam i nic nie odpadło! |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
|