Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-11-2009, 17:45
|
|
|
Bo wyciągnąłem mojej jamniczce spod skóry śrut.
Powiedzmy, że byłbym w stanie zrozumieć to że ktoś strzela do mojej suczki z wiatrówki, gdybym się nią nie zajmował i pozwalał jej chodzić gdzie chce, ale ostatnio rzadko ją wypuszczam z kojca. Wniosek - niech no dopadnę tego @*%&#!... |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 22-11-2009, 22:56
|
|
|
Bo muszę poczekać aż kofeina ze mnie zejdzie. Muszę znaleźć inny sposób na skupienie niż kawa... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 23-11-2009, 15:06
|
|
|
Bo człowiek układający podziały godzin najwyraźniej nienawidzi nas. Jak można sprezentować nam 4 i pół godziny zajęć z jedną tylko 5-minutową przerwą? I tak to cudnie ułożyć, byśmy kończyli o 20.15 (ale oczywiście facet jest gadatliwy i zawsze schodzi mu dłużej) a potem następnego dnia przychodzili na 8.15? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 23-11-2009, 19:36
|
|
|
Bo w swoim roztargnieniu nie wzięłam tabletek przeciwbólowych, a w szkole nikt nie miał. Normalne lekcje jakoś przebrnęłam, ale na fakultecie z historii już umierałam. Co prawda wyżebrałam przed zajęciami nospę w sekretariacie, ale nic mi nie pomogła.
Bo ktoś przełożył sprawdzian z angielskiego na jutro, akurat jak mamy od dawna odkładaną kartkówkę z giełdy. I na dodatek na polskim pani zapowiedział kartkówkę z "Granicy", której przeczytałam tylko połowę.
I szczerze mówiąc nie mam najmniejszej ochoty brać się teraz za naukę. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-11-2009, 22:32
|
|
|
ARGH!
Bo zjedzenie kolacji było bardzo głupim pomysłem.
Bo jedzenie czegokolwiek jest gdzieś od soboty bardzo głupim pomysłem.
Bo siedzenie w takim stanie po 12 godzin na uczelni i pisanie kolokwiów na dokładkę jest wyjątkowo mało fajne.
Bo nawet to, że w związku z tym wyniosłam się z pracy po dwóch godzinach, bo siedzenie tam i tak miało mało sensu, niespecjaln ie mn ie pociesza, bo większość dnia przespałam. I nawet wydawało mi się, że jest lepiej, ale -> wróć do punktu pierwszego.
Grrrrrrrrrrr.... |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 23-11-2009, 22:46
|
|
|
Bo mandarynki zostały ukryte. Skutecznie. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 23-11-2009, 22:48
|
|
|
, bo jutrzejszy dzień w szkole będzie bardzo zły. Na 6 lekcji i 4 przedmioty z 3 mam klasówkę albo to kartkówkę czy poprawę ;/
Trochę się pouczyłem, ale to i tak za mało. |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 24-11-2009, 08:11
|
|
|
Ile razy mówiłam, prosiłam, powtarzałam: patrzeć pod nogi, kiedy się wychodzi, świecić w przedpokoju, jeśli wychodzi się, kiedy już jest ciemno, zamykać zawsze drzwi na klucz. Czy to takie trudne? Przekracza ludzkie możliwości? Zbyt męczące? Chyba nie, skoro ja potrafię. Wczoraj chcę iść spać, więc szukam kota (trzeba zamknąć drzwi do pokoju z królikiem). Nie ma. Przeszukuję cały dom. Nie ma. Zdenerwowana otwieram drzwi na zewnątrz i wołam. Nie ma. Przeszukuję jeszcze raz dom. Zdesperowana otwieram jeszcze raz drzwi. Siedzi przed samymi drzwiami, zawołałam, wpadła i uciekała do pokoju, jakby ją sto diabłów goniło. Z brudnymi i mokrymi łapkami. Szlag by to. Wrrrrrrrrrrrrrrr. A myślałam, że od wczoraj mi przeszło. Cale szczęście, że nic jej się nie stało.
Poza tym spałam jakieś 4 godzinki, bo zasnęłam dopiero koło trzeciej. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 24-11-2009, 10:44
|
|
|
Bo mi szansa na KH Bright by Sleep przeleciała koło nosa. Dlaczego? Bo jutro Repli na PCku nie siedzi <wnerw_do_potęgi_N> |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-11-2009, 15:58
|
|
|
Nie ma to jak zostawić klucze i telefon w domu, kiedy się kończy przed 12 i w związku z tym wrócić dopiero koło 16... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 24-11-2009, 16:52
|
|
|
Bo nie spałam całą noc, a przy swoim stanie zdrowia nie mogłam nawet sobie nic poczytać czy porysować.
Bo wizyta u lekarza była bardzo nieprzyjemna z powodu stanowczej większości wyjątkowo upierdliwych pacjentów. Niech, psia mać, żyją ludzkie współczucie i poszanowanie dla drugiego człowieka (nigdy nie przestanie mnie zadziwiać, skąd tacy "starzy, biedni i, olaboga, pochorowani ludzie" biorą dodatkowe rezerwy siły na wykłócanie się i wpychnie się na chama w kolejkę).
Bo kolejne tabletki do kolekcji, w tym antybiotyk, więc jest przynajmniej szansa, że szybciej mi się poprawi. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-11-2009, 17:03
|
|
|
Mój zmutowany ząb nie dość, że posiada dwa korzenie, zamiast jednego (mam jeszcze jeden, który posiada korzenie 4 zamiast 3) się nie zatruł do końca. W efekcie leczenie trzeba kontynuować. Dostałem kolejną dawkę trutki, dentysta dostał stówę, a teraz boli mnie jak sto diabłów. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 24-11-2009, 17:32
|
|
|
No i mnie też dopadło... Z dnia na dzień 39 stopni i samopoczucie trupa. Fak. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 24-11-2009, 20:20
|
|
|
Bo idzie zwariować w tym domu. Mam serdecznie dość moich rodziców - i to jest kolejny powód, żeby wybrać sobie uczelnię jak najdalej stąd. I tym oto sposobem moją koncentrację i naukę historii szlag trafił. |
|
|
|
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 24-11-2009, 20:27
|
|
|
Bo drzewko stochastyczne jest głupie (wiem, wykazuję tutaj moją ignorancję), aczkolwiek po co mi to? |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|