Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-11-2008, 17:30
|
|
|
Bo rachunek za prąd mam 2 razy większy niż w ostatnim miesiącu (pomimo, że starałem się oszczędzać), a przy okazji dowiedziałem się, że od stycznia czynsz mi wzrasta o 100 złotych. Mam czas na przemyślenie, czy przypadkiem nie szukać nowego mieszkania... |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-11-2008, 19:24
|
|
|
Bo wracając z Poznania chciałem rodzinie kupić #$#^ rogaliki marcińskie. Zabuliłbym ponad 30 zł za pięć rogalików. Liczykrupy wielkopolskie! |
|
|
|
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 10-11-2008, 17:21
|
|
|
Bo centrum handlowe. Bo miałam tylko pomóc koleżance przetransportować telewizor ze sklepu na stancję, a skończyłam z nową torebką na którą pozwolić sobie w tej chwili nie mogę. A niech cię! centrum handlowe! |
|
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-11-2008, 18:20
|
|
|
Bo od początku listopada widzę w co niektórych sklepach "świąteczne akcenty". Bo za dwa tygodnie "świąteczne akcenty" do spółki z kolędami z głośników pojawią się we wszystkich sklepach. Dobrze że w sklepach nie można kupić miotaczy ogni,a bo bym im te wszystkie choinki %^$$##$@% !
*łyp w górę*
Ja tak mam z mangami. Buuuuu... |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 13-11-2008, 10:04
|
|
|
Od ponad tygodnia się nie wysypiam. Powód? Wyjątkowo kolorowe, wyraziste i absolutnie bez sensu sny, z których nie pamiętam po obudzeniu prawie nic, a które fundują mi pobudkę kilka razy w ciągu nocy. Rozumiem, że mogę mieć takie odloty kiedy chodzę spać późno i jestem przemęczona... Ale w środku długiego weekendu?! Litości, no... Zasypiam na dobre nad ranem, budzik jest największym wrogiem.
(tak, dzisiaj też przerabialiśmy dokładnie ten sam schemat) |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-11-2008, 15:09
|
|
|
Bo w pracy dostaliśmy bardzo fajną zabawkę do pooglądania i oddania. Ja chcę takie do domu! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 13-11-2008, 18:31
|
|
|
Bo od kilku ładnych godzin powinnam siedzieć w Warszawie ;__; Kocham, jak mi się plany sypią na kilka godzin przed wyjazdem. |
|
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 14-11-2008, 23:22
|
|
|
Bo podwyżki. Opłata za najem w górę, czynsz w górę, woda w górę, prąd w górę... No żeby to. |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 16-11-2008, 10:52
|
|
|
Bo kominiarze zamiast przeczyścić nam komin, jakoś go najprawdopodobniej zatkali. W piecu nie chciało się rozpalić, dym zamiast w górę, rozłaził się na cały dom. Wczoraj przy komputerze zamarzały mi ręce. Spałam pod kołdrą i dwoma kocami. Obudziłam się czując się jak faraon w sarkofagu, przygnieciona tym wszystkim, i z zatkanym nosem. Czuję, że się nie wywinę. Komin już działa, ale najprawdopodobniej przeziębienie mnie nie ominie. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Mortvert
WiP'owski Inżynier
Dołączył: 16 Lis 2008 Skąd: Wszechswiat rownolegly@Park narodowy Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-11-2008, 11:54
|
|
|
Bo w PLAY'u jest za duzo formalnosci.
Tato/Mama/Siostra nie mogli wziasc telefonu na siebie bo:
a) Wyszlo ze istnieje jakis dlug o wartosci 500 zl - a wszystko splacone.
b) Przynieslismy nie takie rachunki jak trzeba
c) Nie takie karty bankowe (mialy byc kredytowe ~_~)
d) Siostra jest na macierzynskim i nie moze dostac zaswiadczenia od pracodawcy.
Na szfaga sie udalo wziasc.. po trzech dniach ale ledwo uszlo, musial wydrukowac rachunek z orange(nie dostaje faktur) oraz potwierdzenie transakcji/przelewu (z konta bankowego)
Ktos chce telefon w play - niech najpierw idzie do salonu i zapyta sie jakie dokumenty trzeba |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 17-11-2008, 17:03
|
|
|
Bo zimno, zimno, zimno. I przez tę pogodę chyba będę chora. Poza tym znowu mam słabe krążenie krwi - dłonie mam jak z lodu >_> |
|
|
|
|
|
Mortvert
WiP'owski Inżynier
Dołączył: 16 Lis 2008 Skąd: Wszechswiat rownolegly@Park narodowy Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 17-11-2008, 18:25
|
|
|
Nie przejmuj sie. Ja z zimna rak nie czuje jak na dworze jestem i mam rekawiczki.. I nie narzekam. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 17-11-2008, 18:50
|
|
|
Bo znowu coś się chrzani z netem. Bo wskoczył dopiero po kilkunastu resetach i do tego nie wiadomo, na jak długo.
Bo z niewiadomych przyczyn w tym samym czasie, gdy siadł net, głośniki zaczęły głośno szumieć... |
|
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 17-11-2008, 19:32
|
|
|
Bo nie udało mi sie pojsc na ostatni mecz Widzewa w tym sezonie
bo kolokwium z algebry w ogole mi nie poszło
ruszyłam 3 zadania z 5 ale nie udało mi sie je do konca rozwiazac.
Jutro mam kolejne z analizy matematycznej czyt. pasjonujacy tydzien z matma trwa.
Gardło zaczyna mnie bolec
jednym słowem nie zblizac sie bo zagryze -.- |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 18-11-2008, 22:30
|
|
|
Neozdrada padła na dobre, trzeba modem wymienić, czy cóś... Przez czas nieokreślony nie będzie mnie na IRCu, nie mam też jak odebrać poczty... |
|
|
|
|
|
|