Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-06-2010, 15:48
|
|
|
Bo miałem nadprogramową gonitwę za futrzakami po wsi.
Wrrr... |
|
|
|
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 07-06-2010, 13:43
|
|
|
Z natury jestem bardzo blada a wczoraj zasnęłam na hamaku (początkowo promienie słoneczne tam nie dosięgały, ale potem cień się przesunął) i mam poparzoną łydkę, tak ŁYDKĘ, nic więcej, tylko lewą łydkę z jednej strony, piecze i w ogóle jest mocno zaczerwieniona...Boli!!! |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 07-06-2010, 17:00
|
|
|
Niech szlag jasny umieszczony w mojej ręce trafi wszystkich niedbałych ludzi odpowiedzialnych za stan mojego łódzkiego osiedla (i w ogóle miejskiej infrastruktury). Całe szczęście, że mam niezniszczalną matkę. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 08-06-2010, 10:35
|
|
|
Bo ząb. Jasny szlag, jak BOLI ;_______; |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 08-06-2010, 22:53
|
|
|
Bo Hiszpanie dali koncert, jakiego nie widziałem od Euro 08. W innych okolicznościach zapewne obejrzałbym to z wielką przyjemnością, ale to nasza kadra robiła za scenę dla dla mistrzów europy.
Po pierwszej połowie ciągle mogłem wyciągnąć z tego co nieco pozytywów. Po drugiej nie mam ochoty już w ogóle wnikać w ten mecz.
Nic, tylko paść na pysk w paskudnym nastroju i spróbować szybko zasnąć (taaa, jasssne, na pewno się uda...) |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 09-06-2010, 14:48
|
|
|
Costly napisał/a: | Po pierwszej połowie ciągle mogłem wyciągnąć z tego co nieco pozytywów. Po drugiej nie mam ochoty już w ogóle wnikać w ten mecz. |
Ta porażka strasznie boli, jednak doskonale pokazała, iż miejsca w rankingu FIFA to nie przypadek.
Mam wielkie wrażenie, iż mamy teraz najgorsze pokolenie piłkarzy od wielu lat i nawet Murinho nic by tutaj nie zdziałał. Na E2012 trzeba liczyć na łatwą grupę i dużo szczęścia, inaczej będzie blamaż na własnym terenie.
Bo wczorajsza porażka boli... |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 09-06-2010, 17:30
|
|
|
Bo każdy piękny sen... musi się kiedyś skończyć... nawet, jeśli to sen na jawie... |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Tohunga
siedem
Grupy: Syndykat Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-06-2010, 10:01
|
|
|
Bo siedze na informatyce w szkole w sali gdzie jest chyba +30 stopni i sie rozpływam. Niech już wróci zima.... |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 10-06-2010, 11:07
|
|
|
Bo okna pootwierane, a mimo to gorąco... I duszno. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 10-06-2010, 13:20
|
|
|
^ To.
Dokładnie to.
"Lato gdy przyjdzie, cóż z nim czynić". |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 10-06-2010, 13:42
|
|
|
Zbliża się sesja i MŚ, i jak tu ze soba pogodzić obie rzeczy. Jest ładnie i słoniecznie, a ja siedzę nad książkami i lekko zapełnionym zeszycie. Zamiast tego poszedłbym na plażę, albo do lasu.
Na starcie mam statystykę matematyczną( Stata II, albo Ekonometria 1/2, bo Ekonometrię 1 już miałem) i coś co raz miałem tylko jedno zajęcie z niewyjaśnionych przyczyn. Nazywam to Mikro II, a może Makro II. Na szczęście Zarządzanie Strategiczne będę miał wpisane do indeksu. Był to średniej klasy potworek. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 10-06-2010, 17:22
|
|
|
Bo miałam mieć przepisaną ocenę z MSG. Żyłam w tym przekonaniu wraz z paroma osobami, a wczoraj się dowiedziałam, że jeśli miałam z tego zaliczenie - a nie egzamin - to muszę to pisać. Pełno materiału mam do przetrawienia do wtorku - po prostu super.. A egzamin w jego wykonaniu to ponoć pogrom, zaliczyły 3 osoby w pierwszym terminie. Jestem załamana.. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-06-2010, 17:27
|
|
|
Teraz nie ma na to czasu ;p. Trzeba zakasać rękawy i wsiąść się do nauki. Ja jak coś to powodzenia życzę ;-). |
|
|
|
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 10-06-2010, 22:46
|
|
|
No to zaczynam...
Bo gorąco! Co się stało z moim chłodnym mieszkankiem? Duchota taka, że nie ma czym oddychać. I gdzie jest wiatr? W mojej części osiedla zawsze wieje, a dziś nic.
Bo komary! Za oknem tylko (ostatnio nieco podmokła) łąka, więc miało się ustrojstwo gdzie rozmnażać. I wlatują, i wlatują, głupie jakieś. Przecież tu tak gorąco...
Ale co najlepsze (najgorsze!), to nic w porównaniu z tym co mnie czeka, kiedy wyjadę z Krakowa. Miejscem docelowym jest miasto, w którym wylały wszystkie okoliczne rzeki w liczbie 3. W tym kochana Wisła. Pamiętam jak po ostatniej powodzi już z samego rana trzeba było wychodzić z Offem w kieszeni. O wyjściu gdzieś wieczorem właściwie nie było mowy.
Bo jeśli już wyjadę, to nie wiem kiedy wrócę. I to jest smutne. I nawet nie chce myśleć o szczegółach, bo mi się słabo robi. |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 10-06-2010, 23:27
|
|
|
Bo polskie wydanie FMA się tak ślimaczy - nie wytrzymam, aż zostaną wydane wszystkie tomy, i wezmę się za skanlacje. Ale wtedy nie będę już miała takiej radochy z czytania polskiego wydania, a w najgorszym wypadku w ogóle zaprzestanę jego lektury, bo już mi się nie będzie chciało. Aaarrrgh. Jestem rozdarta. |
|
|
|
|
|
|