FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 284, 285, 286  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 25-07-2010, 12:14   

Mniej więcej w chwili gdy Crack pisał posta padły mi bezpieczniki w domu. Musiałem czekać do rana aż rodzice się obudzą i będę mógł do nich zadzwonić... a to był dopiero początek zabawy. Ojciec wysłał mnie do nie tego blaszanego pudełka na ścianie ("jakie białe, niebieskie... zaraz, jaka wajcha, tu jest tylko pokrętło!"), matka nie wspomniała o małych przesuwkach które powinny być wszystkie przestawione w górę (jedna nie była - oszywiście akurat ta odpowiedzialna za światło na parterze, na którym sprawdzałem czy prąd wrócił), dzika horda ujadała jak... no, dzika horda, a na dokładkę babcia chciała JUŻ TERAZ ZARAZ przenosić całe żarcie z mojej zamrażarki do jej zamrażarki bo się zepsuje.

Kocham takie sytuacje. Ostatecznie udało mi się jednak przywrócić światło, ale o tym jak reaguję najlepiej świadczy fakt, że psy pochowały się po kątach i bardzo mocno udawały, że ich nie ma.

BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 26-07-2010, 13:10   

Epickość dzisiejszego poranka była duża. Wstałem wczesniej niż zwykle w celu wyrobienia się ze wszystkim i dotarcia do biura grubo przed czasem. Prawie mi się to udało - jakies 200m od biura sawykopy,które pokonuje się po położonych tam betonowych płytach, z których jedna postanowiła się pode mna osunąć. W efekcie musiałem wrócić do domu i wyczyścić buty z tej brei oraz zmienić spodnie (niewiele brakowało do zmiany całego ubrania).

Spóźnienie o niemal dwie godziny to nic wielkiego, ale jeśli zniszczyłem sobie buty to nie będzie przyjemnie.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 27-07-2010, 07:47   

Ledwo się chłodniej zrobiło, a już jestem zakatarzony... Muszę się kiedyś przebadać.

Poza tym: przez przypadek potraktowałem komórkę wodą i teraz zaczyna wariować. Potrafi w ciągu 1 dnia, ni z tego, ni z owego, rozładować całą baterię, mimo, iż naładowałem poprzedniego dnia...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
longerowa Płeć:Kobieta
bogini w koronie

PostWysłany: 28-07-2010, 11:16   

Bo pada i jest zimno, a jutro jadę na wood... Nie chcę takiej pogody!
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Easnadh Płeć:Kobieta
a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 31-07-2010, 15:58   

Bo jest mi smutno, samotnie i w ogóle źle ;_________;

I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 01-08-2010, 16:10   

Bo dopiero dzisiaj, kiedy mam dzień głodówki o samej wodzie uznałam za ciężką złośliwość i sadyzm posiadanie komputera w kuchni.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
0rdi Płeć:Mężczyzna
Last man on the moon.

PostWysłany: 02-08-2010, 18:42   

Bo pogoda mnie nie lubi. Czemu nie chce iść mi na rękę i ustawić takie parametry by nie było ani za ciepło, ani za zimno i mokro?

Unfabulos :)

PostWysłany: 02-08-2010, 21:53   

A wiecie czemu ja jestem wkurzona? Bo już trzeci dzień z rzędu mówię sobie "Wstanę rano i pójdę na plażę, poopalam się od rana, cały dzień sobie poleniuchuję", ale już trzeci dzień zasypiam na to wstanie... I w rezultacie budzę się po 12! Jak tak dalej pójdzie to prześpię resztę wakacji. A jak tak człowiek wstanie po 12, zanim zje, posprząta, umyje się... Jest po 15, a wtedy to już nie chce mi się ruszać spod domu te trzy kilometry. A na dodatek jednego dnia widziałam świetną bluzkę, ale była już na wykończeniu, a nie miałam ze sobą portfela! Co za człowiek zapomina zabrać portfel!? Nawet nie miałam za co frytek kupić. Tak czy siak na pewno dzisiaj już nie ma tej super bluzki, a ona mi się tak podobała! T-T Na dodatek jutro muszę wstać rano i siedzieć w domu.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
10892933
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 02-08-2010, 22:02   

Proponuję ustawić sobie co najmniej dwa budziki dość daleko, ewentualnie poprosić kogoś o obudzenie Cię - efekt gwarantowany ;)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 02-08-2010, 22:07   

anulka406 napisał/a:
Bo już trzeci dzień z rzędu mówię sobie "Wstanę rano i pójdę na plażę, poopalam się od rana, cały dzień sobie poleniuchuję"

Oooooo, ja też tak sobie wmawiam. Ale co rano popełniam ten sam błąd i zasuwam do pracy. :P

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mara Płeć:Kobieta
High

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
PostWysłany: 03-08-2010, 08:49   

Królik. To (milutka wiązanka słów które zagłusza się klaksonem w telewizji) zwierzę hałasowało całą noc. Nie spałam przez to zbyt długo a, kiedy już zwierzę chociaż na chwilę się uciszyło, na dole musieli zacząć hałasować. No bo, chrzanić, że córka i tak musiała odstąpić pokój! Mam pieruńską ochotę się wyprowadzić albo na kogoś nawrzeszczeć... albo coś.
Bo ostatnie dwa dni ciągle się muszę blokować. Jakiś Wolfenstein by się przydał.

Numer Gadu-Gadu
5928978
Sasayaki Płeć:Kobieta
Dżabbersmok

Grupy:
Melior Absque Chrisma
WOM
PostWysłany: 03-08-2010, 11:14   

Bo rozmowy z rodzicami o "mojej przyszłości" nigdy nie są miłe...

Sapgulcząc poprzez mrok!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
9349483
anulka406 Płeć:Kobieta
Unfabulos :)

PostWysłany: 03-08-2010, 18:09   

Mara napisał/a:
Królik. To (milutka wiązanka słów które zagłusza się klaksonem w telewizji) zwierzę hałasowało całą noc. Nie spałam przez to zbyt długo a, kiedy już zwierzę chociaż na chwilę się uciszyło, na dole musieli zacząć hałasować.

Masz królika!?
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
10892933
0rdi Płeć:Mężczyzna
Last man on the moon.

PostWysłany: 03-08-2010, 19:01   

Bo miałem wyskoczyć z domu po coś, co dosłownie trwało by kwadrans. No, ale zmienna pogoda i leniwiec mi na to nie pozwoliły. Oby jutro padało, to nadrobię dzisiejszy dzień...

PostWysłany: 03-08-2010, 19:01   

bo jestem dopiero po 2 dniu na stażu.. i już wiem, że to nie trafiona firma i nie wiem jak przeżyje;/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Strona 183 z 286 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 284, 285, 286  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi