Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-11-2010, 13:08
|
|
|
Czyżbyś przebywał w Katowicach?
Bo łóżko drugi dzień mnie trzyma w uścisku i nie puszcza? |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 09-11-2010, 15:24
|
|
|
Totem, wal głową w ścianę, to pomaaagaaaa~.
Jestem przeciwnikiem numerów zastrzeżonych. Jeśli już, to powinny zostać faktycznie zastrzeżone - dla instytucji państwowych, żeby było wiadomo, że jakiś urząd chce z człowiekiem sprawę załatwić. A tak od tygodnia dobija się do mnie jakiś fajfus (może nie jeden, a kilku), o którym nie mam bladego pojęcia kim jest i nie mam zamiaru się dowiadywać. Nie chce się zidentyfikować, to niech mówi do ręki. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 09-11-2010, 19:34
|
|
|
Bo niby dobry dzień, bo niby jutro wyjeżdżam i będzie fajnie, bo niby mam te 5+ z języka polskiego .. ale .. jakoś się nie cieszę. Pewnie z tego powodu, że już za 3 tygodnie jest konkurs polonistyczny, a ja ... nie czuję abym dała radę go zaliczyć na odpowiednią ilość punktów .. Do tego jeszcze dochodzą głupie sole z chemii i ekologia z biologii. RATUNKU ! |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Kashue
Nightstalker
|
Wysłany: 09-11-2010, 19:38
|
|
|
Ehhh T_T
Dziś po pracy muszę robić dodatkowy projekt a bardzo chciałem dokończyć oglądać Karin a co najgorsze z powodu małej ilości pozostałego urlopu muszę iść do pracy w piątek :/ |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 09-11-2010, 23:05
|
|
|
No do sukinsyna... właśnie się zorientowałem że mój Lovecraft jest w zapożyczeniu u mojej siostry. A taka mnie naszła ochota żeby poczytać...
WRRR... teraz nie usnę. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 10-11-2010, 00:43
|
|
|
Bo dzisiaj chciałabym oznajmić całemu światu, że jestem głupia jak but! I w ogóle jestem beznadziejna!
BO. ZAWALIŁAM. KOŁO. Z. HISTORII. (Nawiasem mówiąc, koło w ramach ćwiczeń z literatury, dlaczego? A bo tak. Powinnam pominąć milczeniem fakt, że na profilu hum. nie byłam i że zdawałam historię MUZYKI na maturze a nie historię powszechną no i co? Okazało się, że mam 3 tyg. żeby się jej nauczyć.)
Koło było zue. Chorobne daty, mnóstwo dat....
Bo zaczęła mnie boleć głowa, miałam zaćmienie umysłu i skreśliłam 3 POPRAWNE odpowiedzi i obawiając się, że napiszę bzdury, nie odpowiedziałam na 3 następne pytania. A odpowiedziałabym dobrze.
Wreszcie oberwałam za masochistyczne dobieranie wykładowców. Ostrzegali mnie. Ja szłam w zaparte, powodowana miłością do ekscentryków. Pomijając moją neurasteniczną naturę. A to dopiero początek. Wieść niesie, że na egzamin będę musiała znać na pamięć nawet spisy treści.
W co ja się wpakowałam? Jestem głupia, prawda? |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-11-2010, 08:43
|
|
|
Nah, nie jesteś. Jesteś na pierwszym roku, nie? No. To nauczysz się jeszcze :P
A koło z historii składające się z w większości DAT jest złe, bardzo złe i powinno się za coś takiego gryźć.
|
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 10-11-2010, 14:52
|
|
|
Bo boli mnie gardło. Tylko po jednej stronie, ale za tak mocno, że ziewanie jest niemal niemożliwe, a o przełykaniu już nawet nie wspomnę, bo stało się skillem, z którym olimpijczycy mieliby problemy.
Update:
Gardło nie boli, jak się okazało, bez powodu. Lewy migdałek jest tak duży, że mogłabym z powodzeniem grać nim w Pinballa. Tak więc długi weekend? Pupa, a nie długi weekend. Do poniedziałku muszę wyleczyć anginę. |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 10-11-2010, 15:28
|
|
|
Bo pieniądze. ODPŁYWAJĄ. Nie kochają mnie. Nie chcą. Prych und foch, tym razem prawdziwy. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-11-2010, 16:43
|
|
|
Bo matki boskiej pieniężnej spierniczyło w tym tygodniu.
Zapasy, wymagam waszego poświęcenia. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 10-11-2010, 21:09
|
|
|
Bo koło było banalne. Po cholerę zarywałam noc. Pfff.
Bo moi rodzice są genialni. Mieli ponad miesiąc, żeby rozejrzeć się za jakimś przyzwoitym Internetem dla mnie, jako że żadna tutejsza firma nie podpisze ze mną umowy. I oczywiście nic nie znaleźli. Nie znaleźli siedziby Polsatu. W Katowicach też pewnie nie było. Jasssne. I w związku z tym nadal będę musiała się męczyć z tym !@#$%^&* Internetem z Orange. Chyba że właścicielka mieszkania okaże się na tyle miła, że podpisze umowę na siebie, ale to będzie trudne w tym przypadku.
No i tak, rodzice. Będę musiała się z nimi męczyć przez cały długi weekend, na co nie mam najmniejszej ochoty. |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-11-2010, 15:13
|
|
|
Bu na defiladę. Biedna strasznie - prawie nic nie było. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 11-11-2010, 18:22
|
|
|
... A ja już chyba wiem czemu - ONR i inni brunatni idioci robili przemarsz i trzeba było zorganizować kordon policji, żeby się nie pozabijali z antyfaszystami. Widać cała para poszła w tym roku w prewencję.
A na dokładkę - AUA, jak mnie łeb nachrzania. Życzę wszystkim Wszechburakom i ONR-owcom żeby im huczało dwa razy bardziej. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-11-2010, 21:19
|
|
|
Bo potężnie sobie dziś skrzywdziłam łokieć. I jamnik ma własny zestaw małego lekomana. I nie mam na nic czasu! Damn, czemu nie można się potroić?! |
|
|
Agon
|
Wysłany: 12-11-2010, 21:53
|
|
|
Bo mi zwinęli nendoroida Azusy sprzed nosa! Wrrr, a chciałam zamówić na początku przyszłego tygodnia :< |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|