Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Agon
|
Wysłany: 04-11-2010, 14:03
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | O ile się orientuję, powinnaś mieć możliwość zwrotu towaru bez podania przyczyny, do 14 dni. |
Mam dokładnie taką możliwość i tak właśnie zrobię. Jutro wyruszam na pocztę i odsyłam ten szajs - ale przyczynę podam, a co.
Ech, przynajmniej mam już pewność, że sklep, w którym zamówiłam Vocaloida, ma ugruntowaną dobrą opinię. I już wiem, gdzie nie kupować figurek, i nie wiem, czy kiedyś jeszcze coś tam kupię, choć do innych zakupionych produktów nie mam zastrzeżeń. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-11-2010, 14:09
|
|
|
Urufu - a mogłabyś jednak podać nazwę sklepu? Żeby inni się nie nacięli :D |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Agon
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 04-11-2010, 21:35
|
|
|
Jestem rozczarowana. Tak rozczarowana, że aż wściekła. Od dawna nikt mnie tak nie zdenerwował. Czy ja wymagam zbyt wiele oczekując odrobiny słowności i uczciwości? I to nie względem siebie, a wykładowcy, który jest miłym, przyjaznym i i tak idącym nam na rękę człowiekiem.
I nie znoszę swojej reakcji na nadmiary negatywnych emocji. Naprawdę się starałam, ale nie dałam rady i rozpłakałam się. Jestem beznadziejna... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 05-11-2010, 12:04
|
|
|
Boże, jak mi się absolutnie nic NIE CHCE. Ale tak ekstremalnie. Od prawie godziny nie ruszyłam nawet roboty... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-11-2010, 12:44
|
|
|
Bo mi SIĘ CHCE!
A to jest zue i nienormalne.
Takoż, seminarium, a ja od siedmiu miesięcy nawet linijki tekstu do licencjatu nie dodałem.
Błe. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-11-2010, 13:28
|
|
|
OHOHOHO.
*pełznie po ścianie dookoła, sfruwa pod łóżko, po czym tam zostaje, skłębiwszy się przedtem*
A za pół godziny powinnam wyjść... |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 05-11-2010, 19:55
|
|
|
W wyniku z góry nieprzewidzianych okoliczności życiowych musiałem zniszczyć moją ulubioną koszulę, podczas gdy generalnie fajnych koszul sklepy nie mają. ŻJDD. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 08-11-2010, 17:04
|
|
|
O żesz .. Całkiem zapomniałam o polskim ! Mam napisać prace pt. " Bunt jako niezgoda na rzeczywistość". Plan rozprawki mam, ale ... jakoś nie mam weny żeby złożyć to wszystko w całość .. *Weno ! O ! Weno - wróć !* |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 08-11-2010, 17:41
|
|
|
Bo jakim cudem mam zapamiętać nazwy takie jak: quattuorviri viis in urbe purgandis, duoviri viis extra urbem purgandis, quattuorviri praefecti iuri dicundo i wiele, wiele innych... *headdesk*
Niech szlag trafi cały ten antyczny Rzym i w ogóle wszystkie państwa do okresu Średniowiecza. |
|
|
|
|
|
Squaerio
O RLY?
Dołączył: 05 Cze 2010 Skąd: mieć na to wszystko czas? Status: offline
Grupy: WOM
|
Wysłany: 08-11-2010, 17:49
|
|
|
Bo zmarzłem dzisiaj.
Bo przemókł mi półbut po niefortunnym wejściu w kałużę.
Bo trzeba jutro wstać o świecie i biec na pociąg z dużym prawdopodobieństwem opadów deszczu ze śniegiem o tejże godzinie.
Bo materiał teoretyczny, będący wprowadzeniem do GIS po skopiowaniu zawartości ze zdalnych modułów nauczania zajął około 130 stron tekstu. Pojutrze kolokwium zaliczeniowe obejmujące zakresem to wszystko a mnie chce się spać.
zUo |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-11-2010, 08:20
|
|
|
Bo spałam dzisiaj 4 godziny. A to, że od kilku dni śpię po niecałe 5, wcale nie polepsza sytuacji. I ja nie muszę tak mało spać, zwyczajnie się budzę. Co świadczy o tym, że zdecydowanie nie jest dobrze i czuję, że wielkimi krokami zbliża się załamanie.
Plus wczoraj, kiedy wreszcie znalazłam chwilę na nic-nie-robienie bez wyrzutów sumienia, szlag trafił internet.
A wyniki tego, kto dostał stypendium naukowe, będą dopiero 20. listopada. Wy arogancka, ********** bando ***********, wiedza, czy dostanę kasę, jest mi potrzebna wcześniej! |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 09-11-2010, 10:06
|
|
|
Easnadh napisał/a: | A wyniki tego, kto dostał stypendium naukowe, będą dopiero 20. listopada. Wy arogancka, ********** bando ***********, wiedza, czy dostanę kasę, jest mi potrzebna wcześniej! |
Przynajmniej znasz datę. U nas nawet tego nie podali... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 09-11-2010, 12:48
|
|
|
Urufu napisał/a: | Bo jakim cudem mam zapamiętać nazwy takie jak: quattuorviri viis in urbe purgandis, duoviri viis extra urbem purgandis, quattuorviri praefecti iuri dicundo i wiele, wiele innych... *headdesk* |
Lex Julia Municipalis?
^_______^
Tłumacz sobie nazwy na polski, a w razie potrzeby odwracaj na łacinę.
Quattuorviri viis in urbe purgandis dużo łatwiej zapamiętać jako Czterech faciów drogi Rzymu w czystości trzymających niż w oryginale. Pozostaje pamiętać, że podlegali edylom, i z całą resztą należeli do vigintiSEXviri, czyli kolegium dwudziestu sześciu.
I żeby nie było totalnie offtopic... bo za zimno na otwarte okno, i za duszno na otwarte >_< a stanów pośrednich nie przewidziano. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-11-2010, 13:05
|
|
|
wa-totem napisał/a: | za duszno na otwarte |
Zamknięte? :D |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|