FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 284, 285, 286  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Agon Płeć:Kobieta

Status: offline
PostWysłany: 26-11-2010, 18:22   

Bo dzisiejsza próba kastracji Burbona prawie zakończyła się dla niego tragicznie - jego organizm kompletnie nie toleruje narkozy, nawet najmniejszej dawki. Kot był już na tamtym świecie, ale na szczęście udało się go uratować.

Ech, raz, że szkoda zwierzęcia, a dwa, że będzie problem z niewykastrowanym kotem w mieszkaniu. Biedak najprawdopodobniej będzie musiał się przeprowadzić do moich dziadków na wieś, a ja będę musiała zaadoptować innego kota... No, ale już się przywiązałam do tej małej gnidy :<
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 26-11-2010, 21:29   

Bo cholernego kuriera niet, a ja czuję się jeszcze gorzej niż wcześniej. Parszywa pogoda. I chyba okres się zbliża, bo naprawdę nie ma aż tylu powodów do irytacji... I tylko złoty Adaś ratuje sytuację :3 Balsam dla mojej duszy jak wracam do domu, naprawdę...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Saga Płeć:Kobieta
Półdiablę

PostWysłany: 28-11-2010, 17:09   

Czuję się fatalnie. Nigdy więcej nadgodzin bez powerade'a.

Wiewiór Płeć:Kobieta
irish mastah

PostWysłany: 28-11-2010, 18:16   

Bo tak. Bo czekałam 3 weekendy na dzisiejsze zajęcia taneczne (w pozostałe miałam zjazdy na uczelni) i oczywiście dzisiaj musiało się coś schrzanić...Zła shuja wisiała w powietrzu, umierałam na oddech i ból wszelaki po każdym przetańczonym kroku. W rezultacie nie przećwiczyłam nawet połowy tego, co zaplanowałam. Jak wróciłam do domu (chwała kochanemu Krzysiowi, ze mnie podwiózł!) to zwinęłam się w kłębek pod kołdrą, mrucząc: booooli...boooooooli. Wiwat Reparil. Poproszę więcej tego specyfiku przy każdej nadarzającej się okazji.
I znowu nie usiądę do księgowości. Zła niedziela, zła.

Jedyne co ją ratuje, to wspaniały obiad podany mi przez ojca.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fm Płeć:Mężczyzna
Okularnik

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 28-11-2010, 23:43   

Bo nieprzewidziana utrata gotówki.

Nanami Płeć:Kobieta
Hodor.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
House of Joy
PostWysłany: 29-11-2010, 00:16   

Bo mało mi było zajęć weekendowych z badaniem wpływu czynników patologicznych na hepatocyty i postanowiłam wypróbować własną wątrobę jak na nie zareaguje. Znaczy: alkohol z kofeiną z paracetamolem, ahaha~ Bo na dodatek ewidentnie łapie mnie jakieś choróbsko - katar, gardło boli, głowa boli, czuję moje ślinianki takowoż, zmęczenie, tudzież niewyspanie... daje w kość, oj daje. Nie chcę być chora!

PostWysłany: 29-11-2010, 10:55   

Bo biało wszędzie, mokro wszędzie, a moje miasto jest totalnie na to nieprzygotowane. Zanim się wezmę za odśnieżanie, to ten śnieg już zdąży stopnieć...

Bo poszłam na wykład z doktryn tylko po to, żeby się dowiedzieć, że go nie ma.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 29-11-2010, 14:42   

mBank błysnął geniuszem - przy okazji zmiany layoutu strony logowania na konto wywalili w diabły historię operacji... Ktoś się tam musiał naćpać czegoś ciężkiego.

Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 29-11-2010, 15:26   

To nie planowane działanie, tylko problemy techiczne (link).

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 29-11-2010, 15:48   

Tym bardziej błysnęli. Teraz nie wiem, czy lać pieniądze za mieszkanie elektronicznie i wierzyć w bezpieczeństwo transakcji, czy umówić się na wręczenie gotówki...

pestis Płeć:Kobieta
żuk w mrowisku

PostWysłany: 29-11-2010, 16:23   

Bo niedługo dojdzie do tego, że na widok tira z biomasą, będę wyłazić na ulicę i drzeć się 'wyp****'.

Tak więc nie cierpię biomasy, nie cierpię kalorymetrów i ludzi nie cierpię, za których odwalam najgorszą robotę. I GDF-u, bo to skąpiradła. Khh.

IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 29-11-2010, 16:40   

Śnieżyca.
.
.
.
Powrót do góry
Asthariel Płeć:Mężczyzna
Lis

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 29-11-2010, 16:52   

Wiatrośnieg prosto w twarz! AAA!
Powrót do góry
Hisayo Płeć:Kobieta
Mniumniu! ♫

PostWysłany: 29-11-2010, 18:19   

Bo PADA. To wystarczający powód i na nim mógłby się ten post skończyć, ale nie odmówię sobie przyjemności dalszego jojczenia.
Bo dzisiaj się dowiedziałam, że przez najbliższy tydzień będę zasuwać w stołówce jako... USŁUGIWACZKA. Tak, ta rubryczka nazywa się "Usługiwanie". Jeszcze trochę i dorobimy się karteczki "W raziue potrzeby prosimy korzystać z koleżanek". No, naprawdę.
Bo nienawidzę ludzi idealnych, a tak się składa, że wszystkie dziouszki z mojej klasy takie są. Miłe, uczynne, koleżeńskie, pomysłowe a przy okazji obrzydliwie wręcz inteligentne. Jak, ja się pytam, ja to możliwe, że po siedmiu godzinach nauki w szkole plus dwóch godzinach zajęć dodatkowych plus jeszcze dwóch godzinach dojazdu do domu one się uczą i odrabiają lekcje?! NO JAK?! I na dodatek są strasznie zdziwione, że mam zły humor. No tak, rzeczywiście, bo nigdy biedne nie widziały wkurzonego człowieka. Ach, straszniemiprzykrożeżyję~
I bo pół godziny czekałam na przystanku na autobus, a potem przez jakiegoś bachora nie mogłam wysiąść na tym przystanku, na którym chciałam.

RAWR.

Numer Gadu-Gadu
1909381
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 29-11-2010, 18:30   

Godzina i dwadzieścia minut na przystanku. Przejechały dwie szesnastki, dwie jedenastki, dwie dwunastki, chyba po trzy ósemki i piętnastki oraz SZEŚĆ dziesiątek. Prawie pustych. A czternastki dwie wypadły. Zamarzłam prawie na śmierć, a palce u stóp zaczęłam czuć dopiero jakiś czas po przyjściu do domu. Idąc na przystanek słyszałam/widziałam ze cztery karetki na sygnale. Heh. Normalnie co za zaskoczenie, nikt się nie spodziewał przecież zimy! No bo kto by pomyślał, że to już koniec listopada? Pewnie wszystkim się zdawało, że jeszcze sierpień. Dlaczego co roku musi być to samo? Drogi nieodśnieżone, korki przez całe miasto, autobusy rozpadają się na drodze, a na chodniku można się zabić. Jakby śnieg i mróz nie wystarczyły. Jestem zbyt zmęczona, żeby chociaż się zdenerwować, już mi wszystko jedno.

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 207 z 286 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 284, 285, 286  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi