FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 207, 208, 209 ... 284, 285, 286  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Akai Płeć:Kobieta
Mad world

Status: offline
PostWysłany: 29-11-2010, 18:30   

Hisayo - znam ten ból, jeśli chodzi o koleżanki. Jest źle ? Ba, beznadziejnie. Już jutro mam konkurs polonistyczny .. i .. No kurde - nie ma szans abym przeszła, chociaż ten szkolny etap. Bo wśród uczestniczek jest pewna grupa, bardzo pewnych siebie dziewczyn, których ego razi na km. A ja biedna będę koło nich siedziała i próbowała się skupić. Dodatkowo dzisiaj nam pani zrobiła niezapowiedziany sprawdzian z biologii - z oddziaływań. I szczerze - nie poszedł mi najlepiej. Wychodząc z klasy zaatakowały mnie "koleżanki" z klasy, chwaląc się jak im poszło. A na deser sprawdzian z serwów na w-fie (nie, stop - podobno tak się nie pisze, więc poprawiam), 'wuefie'. I .. nie dokończę

Numer Gadu-Gadu
9005871
Easnadh Płeć:Kobieta
a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 30-11-2010, 10:25   

Melmothia napisał/a:
Normalnie co za zaskoczenie, nikt się nie spodziewał przecież zimy! No bo kto by pomyślał, że to już koniec listopada? Pewnie wszystkim się zdawało, że jeszcze sierpień. Dlaczego co roku musi być to samo?
Chciałam napisać to samo wczoraj, ale nie miałam siły już. Dlaczego co roku zima zaskakuje kierowców? W tym też tych tramwajowych? Część drogi do pracy musiałam przejść z buta, bo wypadek, karetka, coś tam coś tam, tramwaje nie jeżdżą, a czekanie na autobus zeszłoby mi dłużej, zresztą cholera wie, czy bym się wcisnęła, tyle ludzi na przystanku stało. Ale podróż do domu była jeszcze bardziej irytująca, bo co z tego, że wyszłam z pracy ciut wcześniej, jak nie przyjechał tramwaj, więc w rezultacie musiałam jechać tym jeszcze późniejszym, naokoło, z dwoma przesiadkami, na dodatek drugi tramwaj wlókł się tak niemiłosiernie (ach, ten śnieg... cóż za niespodzianka, przecież to był dopiero 30. listopada...), że nie zdążyłam na nocny autobus (kolejny za godzinę) i musiałam część trasy do domu przejść na piechotę. Dzięki temu pomimo wcześniejszego wyjścia z pracy, w domu byłam później niż zwykle.

I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Squaerio Płeć:Mężczyzna
O RLY?

Grupy:
WOM
PostWysłany: 30-11-2010, 10:35   

Bo człowiek chcąc być sumiennym, wstaje przed świtem i pędzi na dworzec, żeby dojechać na zajęcia, ale...

...jest cholerny mróz...

...mimo braku jakichkolwiek opadów i nie leżącego nigdzie śniegu, trzy kolejne pociągi są opóźnione o 80, 40 i 30 minut...

...w związku z powyższym alternatywne źródło transportu (czyli busy) zapełnione odjechały 30 minut przed rozkładowym czasem...

...absolutnie rozdrażnionym trzeba wrócić do domu...

...a po drodze jakiś kompletny baran chyba zapomina, że sygnalizator pomocniczy do skrętu nie zwalnia go z obowiązku zatrzymania się na głównym czerwonym świetle przed przejściem dla pieszych. Nie zwracając kompletnie żadnej uwagi na przechodzących po pasach ludzi, wjeżdża na skrzyżowanie nawet nie zwalniając. O tym, że o mało mnie nie potrącił połapał się dopiero wtedy, kiedy w dobitny i gwałtowny sposób pokazałem mu przez boczną szybę co o nim myślę, posyłając przy okazji kolorową wiązankę...

...po tym wszystkim kompletnie zignorowałem opcję dojechania własnym autem na miejsce. Nie miałem już na to ochoty a te zajęcia nie były warte aż takiego zachodu, więc położyłem się znowu spać.

Rewelacyjny początek dnia.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Agon Płeć:Kobieta

PostWysłany: 30-11-2010, 12:49   

Bo ziiimno. Nienawidzę śniegu.

Bo dzisiaj cały dzień i najprawdopodobniej całą noc spędzę zakopana w kserówkach. Do NOT want, want to sleep...

Bo matka mi mówi, żebym się zastanowiła, czy jechać na ten koncert, bo jeszcze ugrzęznę gdzieś zasypana w polu i nie dojadę (choć to dopiero za dwa tygodnie) - nie ma to jak pozytywne myślenie.

Coś ostatnio za często piszę w Zupie :<
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 30-11-2010, 12:54   

Urufu napisał/a:
Coś ostatnio za często piszę w Zupie :<

Pisz w Kotlecie! :D

Ja nie spodziewam się, żeby za dwa tygodnie miało być jakoś ładniej. Pewnie 5 stopni in plus to góra.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Sm00k
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 30-11-2010, 15:17   

Urufu napisał/a:

Bo matka mi mówi, żebym się zastanowiła, czy jechać na ten koncert, bo jeszcze ugrzęznę gdzieś zasypana w polu i nie dojadę (choć to dopiero za dwa tygodnie) - nie ma to jak pozytywne myślenie.
Nie mów że Yamato? ==
Bo najpewniej nie styknie mi finansów na bierzący miesiąc i koncert.
Bo rodziciel zaraził mnie jakąś radośną mutacją grypy. Walczę, lecz zaraza nie ustępuje. Wrr.
Powrót do góry
Nanami Płeć:Kobieta
Hodor.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
House of Joy
PostWysłany: 30-11-2010, 21:21   

Bo jestem na tyle głupia, że poczułam się dziś odrobinę lepiej i stwierdziłam, że nic się nie stanie jeśli przejadę się tu i tu załatwić to i tamto. Nie uwzględniłam, że zima zaskoczyła kierowców, a moje buty pięknie przemakają... Pamiętajcie, mróz plus pływające skarpetki to czysta głupota. Jak już w końcu coś przyjechało, to na sardynkę się jechało. Gdybym podliczyła ile dzisiaj stałam na mrozie czekajac na coś... nie chcę wiedzieć ile. Ślisko strasznie. I przekombinowałam chcąc jak najszybciej dojechać do domu, w rezultacie dojechałam 2 razy później. I stopy mi odmarzły. A teraz czuję się conajmniej źle.

Ale to nie byłoby takie straszne, raczej normalne... Jest mi kompletnie źle z innego powodu... Jak mogłam tak zbagatelizować sobie... Całe szczęście, że się dobrze skończyło. Ale rozmawianie z kimś, a potem dowiedzenie się, że niedługo potem ta osoba wylądowała w szpitalu ocierając się o śmierć, nie jest miłe.

BTW na jednej z wąskich - aczkolwiek głównych - arterii tramwajowych dzisiaj stanął jeden tramwaj - awaria. A za nim stanęło z 10. Widok epicki, nie powiem. O tutaj.

a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 30-11-2010, 22:29   

@#$%^*(%$@!((*#@%^@!!#(*$!^&*^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bo tak.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Piotrek Płeć:Mężczyzna
Nikt niezwykły

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 01-12-2010, 09:15   

Bo -28,5*C na zewnątrz.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
nat_mich Płeć:Kobieta
jeż

PostWysłany: 01-12-2010, 12:39   

nie-na-wi-dzę po-ra-żek!

Numer Gadu-Gadu
2620769
Crofesima Płeć:Kobieta
Captain Narcolepsy

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 01-12-2010, 12:44   

O JEŻU JAK ZIMNO.

Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 01-12-2010, 13:25   

Oh joy. Jak fajnie, że mi temat trochę "odpłynął" od początkowych założeń, bo gdyby nie to, to ktoś właśnie opublikowałby moje wyniki w całości i z naddatkiem. Still - niefajnie.

Numer Gadu-Gadu
1051667
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 01-12-2010, 13:47   

Bo trzeba szukać nowych rękawic. :D

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Easnadh Płeć:Kobieta
a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 01-12-2010, 14:33   

Siedzę w mieszkaniu w płaszczu. I rękawiczkach. Mam dwie pary skarpetek, w tym jedną grubą. I jestem owinięta kocem. DALEJ MI ZIMNO. Nienawidzę zimy.

Sm00k
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 01-12-2010, 15:07   

Crofesima napisał/a:
O JEŻU JAK ZIMNO.

>D
Bo moje zatoki ==
Powrót do góry
Strona 208 z 286 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 207, 208, 209 ... 284, 285, 286  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi