FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 210, 211, 212 ... 284, 285, 286  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
pestis Płeć:Kobieta
żuk w mrowisku

Status: offline
PostWysłany: 12-12-2010, 14:38   

Bo śnieg w tym roku jakiś niedobry jest. Zły śnieg... Złyśniek!
Zamiast leżeć i cieszyć oczy jak to zwykle bywało, zamiast pruszyć i sterylizować bielą, śnieg przeszkadza i irytuje.
Do listy skutecznie dobijających mnie osiągnięć, śnieżek może dopisać sobie: jeden uniemożliwiony wyjazd na koncert, jeden chory kot, jeden zakopany pod śniegiem i pozbawiony wiary w siebie samochód (nie odpala), jeden niedobry wypadek, masa opóźnionych dostaw do roboty, które się później kumulują i zawalają robotą.

Poniedziałek będzie ciężki.

----

I nagrywarka mi się jeszcze zepsuła, no krrhhhhr!

Akai Płeć:Kobieta
Mad world

PostWysłany: 12-12-2010, 17:02   

Bo ja wiedziałam, że to się zdarzy - wiedziałam, że poślizgnę się na tym lodzie. Ała ... moje biedne cztery litery !

Numer Gadu-Gadu
9005871
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 12-12-2010, 18:06   

Bo PKP...
Najpierw pociąg, którym jechałem na uczelnię, spóźnił się o (według komunikatu) 60 minut. Potem złapał awarię w losowej wiosce (tak się zatrzymał, że nie widziałem, gdzie właściwie jesteśmy, nie wiadomo też było, jak długo będziemy stać). I w efekcie - zamiast być w Słupsku koło 11:16, bylem po 13:20...
Jakby tego było mało, okazało się, że przez całą jazdę drzwi do pociągu były otwarte.
- zdjęcie zrobione w czasie jazdy.
Całe szczęście, że jeszcze w środku było miejsce. A ja się dziwię, dlaczego jest tak chłodno...

Dzisiaj jak wracałem, to też się spóźnił. Na szczęście tylko 25 minut...

Bo śnieg dzięki deszczowi przybrał postać szaroburej brei, po której człowiek się ślizga, zwłaszcza, jak musi iść pod górę...
...i po ciemku.
Bo myślałem, że jak będzie padać, to tylko śnieg i nie zabrałem parasola.
Bo dzisiaj wiało.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Easnadh Płeć:Kobieta
a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 13-12-2010, 09:57   

Bo myślałam, że się dzisiaj wyśpię. Ta, chciałabym. NIENAWIDZĘ mieszkania z kimś. Zwłaszcza z kimś, kto nie wie, że rano, jak osoba za drzwiami śpi, to się słucha na słuchawkach. I w ogóle stara się cicho przechodzić przez pokój. Serio, już nie pamiętam, kiedy tak naprawdę się wyspałam. I jest mi z tego powodu bardzo źle, bo jestem tak strasznie zmęczona...

Plus ta *&%#$@!#$%&*)(!~#@$%^ uczelnia coraz bardziej mnie wku...rza. Taaaaaak baaaaaaaardzo chcą być nowocześni i elektroniczni, zmieniają layouty i inne różne pierdoły, a ja z jakiegoś powodu nie mogę się zalogować na pieprzoną platformę e-learningową, żeby odsłuchać szkolenia BHP, które mam do zaliczenia do końca semestru. Współlokatorka może. Ale godziny naszej pracy tak totalnie się rozmijają, że nie obejrzymy tego razem. Zresztą, nie chcę. Bo mam jej dość. Współlokatorki znaczy.

I w ogóle jest mi źle. Bo wszystko układa się tak totalnie okropnie.

I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
nat_mich Płeć:Kobieta
jeż

PostWysłany: 15-12-2010, 20:27   

doładowałam konto komuś obcemu, przez przypadek. napisałam smsa, że się pomyliłam i czy on może doładować mi konto na taką samą kwotę. nie odpisał. ja wiem, że ludzie z natury rzeczy są ciulami, ale miałam nadzieję, że bywają też uczciwe ciule. [teraz natalko naucz się żyć bez dzwonienia, psia mać]:(

Numer Gadu-Gadu
2620769
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 15-12-2010, 20:34   

Mam nadzieję, że dzień dzisiejszy to naprawdę dno, od którego się właśnie odbijam(y).

Do rzeczy - kto chce dzielić ze mną pokój w Wawie jakoś na dłużej? Szczegóły dla zainteresowanych, generalnie miło i przyjemnie. ;]

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Hisayo Płeć:Kobieta
Mniumniu! ♫

PostWysłany: 15-12-2010, 20:36   

Nie wiem, kto podsunął mojej wuefistce taki genialny pomysł, w każdym razie chcę go udusić.
Otóż mamy tydzień na wymyślenie i przygotowanie trzyminutowego układu. Dodam, że do grupy trafiły mi się osoby mieszkające na drugim końcu Warszawy. Dodam, że każda z tych osób ma posturę szafy. Dodam, że ja nie. I jeszcze, że owe osoby chcą. Tańczyć. Taniec. JAPOŃSKI. NA WF.
ŻADNA z nich generalnie nie miała styczności z tańcem. Dobra, obie dziewoje są, deliktnie mówiąc, upośledzone ruchowo, a jedna ma problem z zatańczeniem makareny. Okej, ale. No... układ. Znaczy, że tańczymy. Energicznie machamy kończynami w rytm muzyki. Szkoda tylko, że ta muzyka to "Lacrimosa". Tak, one nie żartują.

Boże, za co. No za co, pytam ja się?!

Numer Gadu-Gadu
1909381
Tren Płeć:Kobieta
Lorelei

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 15-12-2010, 21:05   

Hisayo napisał/a:
Otóż mamy tydzień na wymyślenie i przygotowanie trzyminutowego układu.

WTF. Jak nam wuefistka kazała robić układy to mieliśmy na to kilka tygodni i sami się dzieliliśmy w zależności od tego kto z kim miał lepsze układy. Szczere wyrazy współczucia.

Ale lepiej wybij im z głowy ten pomysł z Lacrimosą. Pal licho, że to japońskie, bo nie widzę czemu to miałby być problem. Po prostu linia melodyczna nie należy do prostych, lepiej znajdź jakąś muzykę z dobrze słyszalnym i prostym rytmem. To co ładnie brzmi niekoniecznie jest dobre do tańczenia.

Hisayo Płeć:Kobieta
Mniumniu! ♫

PostWysłany: 15-12-2010, 21:16   

Tren napisał/a:
Ale lepiej wybij im z głowy ten pomysł z Lacrimosą. Pal licho, że to japońskie, bo nie widzę czemu to miałby być problem. Po prostu linia melodyczna nie należy do prostych, lepiej znajdź jakąś muzykę z dobrze słyszalnym i prostym rytmem. To co ładnie brzmi niekoniecznie jest dobre do tańczenia.

Toteż właśnie perswaduję. Piosenka zamienna? Monochrome no Kiss/Random Piosenka Z Kuroszowego musicalu/Random piosenka z Moulin Rouge.
Od facepalmowania boli mnie czoło, więc chyba już dam z tym spokój.

Numer Gadu-Gadu
1909381
Nanami Płeć:Kobieta
Hodor.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
House of Joy
PostWysłany: 15-12-2010, 22:49   

Hisayo napisał/a:
Tren napisał/a:

Toteż właśnie perswaduję. Piosenka zamienna? Monochrome no Kiss/Random Piosenka Z Kuroszowego musicalu/Random piosenka z Moulin Rouge.
Od facepalmowania boli mnie czoło, więc chyba już dam z tym spokój.

Podsuń im Bad Apple!! wraz z choreografią. Albo jakąś Haruhi. Układ gotowy, muzyka radosna, nic tylko tańczyć!

A w temacie: znów boli mnie głowa. Moja rodzicielka rozłożyła mnie na łopatki swoim zdecydowaniem, ha ha. I mam upierdliwa sąsiadke pod spodem, która zaczepiła moją irytującą ukochaną współlokatrkę, która niemal ze łzami w oczach przybieżyła do mnie ze IDŹTYZNIĄPOGADAJNAMNIESIEWYDARŁA. Bo gaz ponoć się ulatnia i czuć w całym bloku. A przynajmniej w naszej części klatki schodowej. Bo z tego powodu jutro się nie wyśpię. Bo jeszcze niet przerwy świątecznej dla mnie. Snif.

I bo wredne świnie są wredne.

a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 16-12-2010, 09:26   

Jak długo życie może kopać człowieka? Okazuje się, że cały czas i coraz mocniej. Boże...

I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Morg Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 16-12-2010, 12:06   

... Rwa. Chcę zrobić zamówienie na Rebelu i co? I okazuje się, że wczoraj mi wygasł 5%-owy rabat świąteczny. >.>

Edit: o_O Dobra... właśnie Rebel z niewiadomych powodów obniżył mi koszt zamówienia o prawie 40 złotych...

Numer Gadu-Gadu
8137449
Mononoke Płeć:Kobieta
Little Yōkai

Grupy:
Alijenoty
Lisia Federacja
PostWysłany: 16-12-2010, 15:31   

Nie wiem jak ja to zrobię, chyba się zabiję w weekend. Dwa koła w poniedziałek :<
Poza tym jestem niewyspana, jest mi zimno, kończy mi się kasa i w ogóle ludzie mnie zaczynają wkurzać.

seshiro Płeć:Kobieta

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 17-12-2010, 14:29   

Bo jest piątek po południu, większość znajomych pojechała już do domu na święta, a ja mam jeszcze dzisiaj laborki z chemii do 19,30 i kolosa...
Eh, i do tego mnie grypa bierze

nat_mich Płeć:Kobieta
jeż

PostWysłany: 17-12-2010, 20:49   

bo organizm przyzwyczaja się do diety i kiedy popełni się grzech śmiertelny w postaci zjedzenia czegoś zakazanego efektem jest zwijanie sie z bólu. fakenszit, jednak w święta sobie nie pogrzeszę, jeśli chcę je przeżyć :(

Numer Gadu-Gadu
2620769
Strona 211 z 286 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 210, 211, 212 ... 284, 285, 286  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi