Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 05-12-2010, 11:25
|
|
|
Bo wczoraj coś kosmatego i wirulentnego popełniło brutalny gwałt na moich zatokach, i czuję się jakby mi wsadzono kłąb waty cukrowej przez nos do głowy. Dlaczego to się zawsze dzieje kiedy mam wolne? =_=" |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 05-12-2010, 17:39
|
|
|
To chyba jakiś uroczy wirus sobie krąży... Mnie jak dopadł w poniedziałek, tak wczoraj zmusił do skapitulowania i udania się do lekarza. Dwa antybiotyki... So I'm on drugs, man (~^w^)~ Normalnie zuo. |
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-12-2010, 13:12
|
|
|
Bo mam w przełyku rurkę, która wchodzi przez nos. Do jutra. Przełykanie, mówienie i ogólnie ruszanie się nigdy nie było tak uciążliwe. Dobrze, że chociaż nie boli. I jeszcze bardziej dobrze, że nie musiałam dziś iść do pracy. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 06-12-2010, 20:12
|
|
|
Bo... bo wg MALa manga Mirai Nikki kończy się 25 grudnia, i właśnie zerknęłam na tytuł kolejnego rozdziału, i... i to chyba prawda :__; Buuu, i co ja teraz będę czytać?! |
|
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 06-12-2010, 20:19
|
|
|
Bo nadal z niewiadomego powodu jestem przybita i nawet nie pomogła solidna porcja lodów, super mikołajkowe prezenty i zabicie Pasztet Day'a. =.= Zło w potrawce. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-12-2010, 00:44
|
|
|
No BOSKO. Nie dość, że dzisiejszy dzień był Dniem Losowej Frustracji Znikąd, to jeszcze na dobry koniec modem zarządził strajk głodowy i posta piszę, nabijając złotówki Erze, nie Asterowi.
MAAAAAĆ!
Nienawidzę ludzi. Modemów też. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-12-2010, 12:58
|
|
|
Pruszkowskie wodociągi łapią minus - codziennie od paru dni. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 07-12-2010, 16:39
|
|
|
Bo dochodzę do wniosku, że wokół mnie są sami idioci i aż zaczynam nienawidzić niemieckiego. Ja rozumiem, że czasy się zmieniają, ale nie chciałabym być matką typa, który przed lekcją gania się po klasie, piszczy, wyzywa klasowego frajera (okej, inaczej go nie nazwę) i pyta dziewczyny, czy to prawda, że one są dobre w łóżku.
I bo niechtoszlag. Dzisiaj do szkoły przyjechali tancerze z Narodowego i dali mały pokaz swoich umiejętności przy muzyce z lat 20. Innymi słowy było absolutnie uroczo, przyjemnie i nawet nie bolą mnie nogi po tym godzinnym siedzeniu na podłodze. Ale... co jest złego w tym, że potem chcę skosić od tancerzy (i pianisty, bo też był uroczy) autografy?
Strasznie tępe te dzieciaki.
Tak tępe, że zauważenie, że jestem wkurzona zdecydowanie przerasta ich umiejętności. Przysiadło się do mnie toto i od razu zaczyna chichotać do koleżanki, że "ojej, bo ona mnie zaraz zabije!". No żebyś wiedziała, flądro, że się kiedyś odwinę. A najgorsze jest to, że oni autentycznie są tacy tępi. Bo nie ma innego słowa, którym można by było zacząć rozmowę, gdzie tam. "Cześć". No tak, rzeczywiście, widzi mnie od siedmiu godzin, siedzimy obok siebie i nagle "cześć". A potem z autentycznym zdziwieniem komentuje treść zadania "No ale przecież gruszki nie rosną na wierzbie". BOŻE, CO ZA DEBIL. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 07-12-2010, 17:29
|
|
|
Bo się dowiedziałem że już od tygodnia Leslie Nilsen nie żyje. Damn. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 07-12-2010, 20:24
|
|
|
generalnie powinnam się zapaść pod ziemię i nie wychodzić stamtąd nigdy. kontakty międzyludzkie to nie jest moja mocna strona. ok. to moja cholerna pięta achillesowa. merde. |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 07-12-2010, 20:36
|
|
|
Hisayo napisał/a: | A najgorsze jest to, że oni autentycznie są tacy tępi. |
Nade~ nade~
Witaj oficjalnie w 4 kole 12 obwodu tanuczego zakonu elyty.
(/<´v`)~ KIRABOSHI! |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 08-12-2010, 19:12
|
|
|
Zabiję kogoś zaraz. Zabiję na śmierć. Chyba nigdy nie kwitła we mnie taka radosna furia. Jeśli zobaczę tego kuriera w końcu na oczy i z ogniem w oczku nie zepchnę go ze schodów to będzie miał dużo szczęścia. Poza tym ogólny RAWR, nikt bezkarnie nie będzie robił ze mnie kretynki ani ze mną zadzierał. |
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 08-12-2010, 20:42
|
|
|
Bo najwyraźniej szczere życzenia szczęścia nie wystarczają co niektórym. Muszą się odgryźć, wszędzie szukają problemów i jakichś tam "ukrytych ironii". Co za ludzie !!! *zagryźć* I ja jeszcze sie zamartwiam szukając swoich niedociągnięć, bo mój dobry przyjaciel sumienie czasami lubi mnie podgryzać.
Edit: Bo na dodatek - moje ukochane koleżaneczki z klasy są albo tępe i głupie, albo udają. Tak czy owak prognozowana jest na przyszłe dni - egoztyczna i bardzo rzadka odmiana mojej niewyrozumiałości. Bo jak można obgadywac kogoś .. w taki sposób .. w takim wieku .. i to jeszcze przy mnie ?! A najgorsze w tym wszystkim jest to, że gdy siedzę sobie spokojnie na matematyce roziązujc zadania .. akurat te dziewczyny takie potulne i podlizujące się, jakby nigdy nic, proszą o rozwiazania bo rzekomo "nie umieją" - omg |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-12-2010, 18:05
|
|
|
Bo pierwszy minus zimy. Znaczy odwilży - pozostawiony na stole Kindle nauczył się pływać.
Zajedwabiścieborowo fajnie, tego. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 10-12-2010, 19:32
|
|
|
Są takie dni, kiedy człowiek ma ochotę nacisnąć czerwony guziczek i zobaczyć jak cały ten cholerny świat wylatuje w powietrze... Tylko dlaczego ten stan trwa już trzy dni?! Po prostu szlag by to, po raz kolejny mam serdecznie dość, wszystkiego. |
|
|
|