Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-12-2010, 11:44
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Ciężko pracujesz na swoją lotniczą legendę, Vodzie;p... |
Amen >]
Bo rodzina mi się rozpada w ekspresowym tempie. A mi to tito. |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 21-12-2010, 12:39
|
|
|
Bo mnie złapał wirus i jestem chory. Chce do pracy. A w tym miesiącu za dużo roboty nie ma. Nie lubię siedzieć w domu. Już w swoim życiu nasiedziałem. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 21-12-2010, 20:05
|
|
|
Bo nie ma to jak się pokłócić o nic nie znaczącą pierdołę i chodzić później cały dzień zdenerwowanym... |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 22-12-2010, 08:27
|
|
|
Ech, losie. Takie numery to się niecodziennie zdarzają...
Tata przyjechał po mnie do Rzeszowa. Miał ze sobą zamek, by wymienić go w drzwiach do pokoju, który wynajmuję (synalek&koledzy pisałam o tym). Mówię mu, że rujne mój chytry plan wyjechania jak najszybciej, zanim zaczną się korki, on na to "To zajmie pięć minut". Trochę powykręcał, poskręcał... zamek włożony! No to próba generalna- wychodzi i próbuje przekręcić klucz. Przez głowę przemyka mi myśl "To by był numer gdyby mnie teraz w pokoju zamknął...". Zamek działa. Próbuje od środka. Zamek robi dzyń! I wypada. Zapadki rozsypują się po podłodze. A my jesteśmy zamknięci w pokoju. Zgroza. Próbuję przejść balkonem, może okno w pokoju pani jest chylone. Nie jest. Na szczęście pani przychodzi, wołamy ją by pomogła, żeby spróbowała otworzyć z drugiej strony. Tata pod drzwiami podaje klucz. Nic z tego. Wypuszcza nas przez balkon i próbujemy coś jeszcze pokombinować. "A może wyjmiemy drzwi z zawiasów?" proponuję. W końcu, przecież nie możemy zostawić otwartego balkon na święta... Tata decyduje, że pojedziemy do Praktikera i kupimy coś, by przepiłować zamek. Musiałam wracać do pokoju dwa razy: po dokumenty i kluczyki do auta, które zostawił. Jedziemy. W Praktikerze uprzejmy pan z obsługi tłumaczy nam, że zamek można co najwyżej szlifierką kątową, ale będą leciały iskry- odpada. Kupujemy brzeszczot i będziemy piłować zawiasy. Gdy w końcu się udało, tata montuje stary zamek. Orzekamy, że drzwi są przeklęte i już nic nie będziemy z nimi robić. Jedziemy do domu. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 23-12-2010, 05:54
|
|
|
przeprowadzam się do zupy.
bo miałam być w domu o 11, ale pkp postanowiło nie skomunikować pociągów. pierwszy się spóźnia nadal [powinnam nim jechać od 1,5 godziny]. będę o 23. hurra! :/
mama i siostra mnie zabiją, a ja nie mam na to najmniejszego wpływu :| |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 23-12-2010, 07:44
|
|
|
Głupia poczta. Siostra mi dojdzie z opóźnieniem :(
Głupia choroba. autentycznie jestem chora; kaszle smarkam w dodatku głowa mnie boli. A muszę jechać do maista o na korki...cierpie.
Bo wojgle nie czuje atmosfery świat. Jest za to panika, zdenerwowanie i niechęć. |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-12-2010, 11:58
|
|
|
Chyba pobiłam swój osobisty rekord, bo JUŻ mam dosyć. Nienawidzę świąt. Z każdym rokiem coraz bardziej. Mam po prostu dosyć. Nawet wypłakać się nie mogę.
Plus dzisiejszy sen wszystko jeszcze pogorszył. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 23-12-2010, 12:05
|
|
|
Bo położyłem się wczoraj na chwilę o 17 i wstałem pół godziny temu... W dodatku znowu zaczyna mnie boleć noga. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-12-2010, 12:12
|
|
|
Bo jak do tej pory musiałam pamiętać o przyjmowaniu trzech leków dziennie, to teraz przez jakiś czas będę musiała pamietać o przyjmowaniu sześciu dziennie...
Ponad to pewna osoba z mojej rodziny jest draniem i mam już dość. |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 24-12-2010, 09:07
|
|
|
Bo na moje jedno słowo rodziciele odpowiadają dziesięcioma + jeszcze dłuższą gadką mającą na celu udowodnienie mi, że wszystko robię/mówię źle. A jak oni byli mali, to by się chyba pod stół ze wstydu schowali, gdyby tak się odnosili do własnych rodziców. Tajasn.
I... włosy mi sterczą. To niefajne. Teraz za to wiem, jak się czuje taki randomowy posiadacz Loczka =_= |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-12-2010, 20:38
|
|
|
Bo problemów przybywa, albo stare stają się coraz gorsze. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-12-2010, 21:53
|
|
|
Dobra, szczęście szczęściem ale to potrwa jeszcze trochę i ja się wykończę psychicznie. Fajnie, że mi się dłuży wolny czas ale tak nie powinno być. Tyle, że licencjat mi ruszył i z tego jestem bardzo zadowolona. Spokojnie wydoję z tego magisterkę, a i na doktorat starczy. Z drugiej strony węgierski stoi, inżynieria stoi, pies też. Niczego nie mogę się chwycić na dłużej bo mi leci z rąk. A ten radosny stan potrwa co najmniej do 8 stycznia. Ta paskudnie przerażająca ilość czasu jest przytłaczająca. Naprawdę nie wiem na czym stoję i naprawdę im więcej o tym myślę tym jest gorzej, ale nijak nie mogę przestać bo właśnie nie wiem co z fantem zrobić. I jakranyjasięwykończę! Mam ochotę się odmóżdżyć ale nie mogę bo sumienie dźga. I jeszcze przeprowadzka... Sigh...
I z jedzeniem też problem, znowu. |
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 28-12-2010, 14:30
|
|
|
bo najchętniej pomyliłabym kierunki jazdy.
kochany nowy roku, strzel sobie w łeb i tak nie przyniesiesz nic dobrego. |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 29-12-2010, 10:22
|
|
|
RWA.
Po raz kolejny mam wrażenie, że moja rodzina ma jakiś mocno popieprzoną hierarchię wartości. A potem się dziwią, że nie staram się utrzymywać z nimi kontaktów. >.> |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-12-2010, 13:56
|
|
|
Sprawozdanie z grantu - na dziś.
Sylwester - wyjazd jutro rano.
Zbieram zakłady, czy najpierw mnie zabije gardło, czy głowa, bo jedno i drugie boli jak wściekłe. Cieszę się, że nie mam termometru, bo jeszcze dowiedziałabym się czegoś fajnego...
And suddenly - dentysta! Koniecznie! Yay, uwielbiam takie niespodzianki, potrzebuję wehikułu czasu, bo z tym co mam się ni cholery nie wyrabiam :/ |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|