FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 284, 285, 286  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 29-12-2010, 18:51   

Jak rany, czy wszystko musi być na ostatnią chwilę. I wszystko byłoby dobrze, bo mam ludzi na których mogę liczyć (cudowne uczucie). Tylko czemu jak rany wszystko się wali na ostatnią chwilę? I czemu ciągle muszę używać męskiej pomocy?! Szlag mnie trafi, a sama jutro przewiozę wszystko autobusem. Dość tego.

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 01-01-2011, 17:36   

Bo dwa i pół dnia z gorączką.
Jeżeli tak wygląda początek... meh.
Dziś Nowy Rok, a ja już mam dość. =_="

Numer Gadu-Gadu
3869750
Akai Płeć:Kobieta
Mad world

PostWysłany: 01-01-2011, 18:22   

Tak jak wa-totem - gorączka, kaszel, katar. Głowa mi pęka, jestem zmęczona. Już nawet tabletki nie pomagają. Uhmmm ... Wspaniale zaczął się Nowy Rok

Numer Gadu-Gadu
9005871
Squaerio Płeć:Mężczyzna
O RLY?

Grupy:
WOM
PostWysłany: 01-01-2011, 18:34   

Bo przeklęty komputer i cała durna elektronika.
Psuje się nagle z nie wiadomo jakiego powodu i wprawia w osłupienie nawet osoby z serwisu. Dzięki niebiosom, że udało się uratować dane, których kopii zapasowej nie zdążyłem wcześniej zrobić.
Zło...
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Asthariel Płeć:Mężczyzna
Lis

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 01-01-2011, 19:43   

Gorączki nie mam, ale paluchy mnie pieką strasznie (jak co zimę) - w poniedziałek jadę do lekarza, bo to normalne nie jest, bym przy pukaniu w drzwi zwijał się z bólu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agon Płeć:Kobieta

PostWysłany: 02-01-2011, 13:32   

Bo się obudziłam z przeklętym bólem gardła i bólem głowy. Nie podoba mi się to X__x
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
seshiro Płeć:Kobieta

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 02-01-2011, 16:30   

Bo od rana mnie boli głowa i do tego porut do Katowic... Szlak by trafił to PKP! Najpierw się okazało że pociąg ma pół godziny opóźnienia (nie tak strasznie dużo, przekleństwo pod nosem i czekam), pociąg przyjeżdża, tylko teraz problem jak do niego wsiąść, bo jest tak załadowany, a ciśnie się do niego cały peron. No nic udało i się wepchać i umiejscowić w korytarzyku z bardzo, ale to bardzo ograniczoną swobodą ruchów. No i oczywiście pociąg zamiast jechać niecałe 3 godziny jechał prawie 5.

Sasayaki Płeć:Kobieta
Dżabbersmok

Grupy:
Melior Absque Chrisma
WOM
PostWysłany: 02-01-2011, 21:48   

Drut mi wylazł z aparatu i wbija się w policzek... znowu. Niech żyje profesjonalizm! Siostra nosiła 3-4 lata i nic takiego się nie zdarzyło, a mnie już drugi raz wyślizguje się z zamka.

Sapgulcząc poprzez mrok!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
9349483
vries Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 02-01-2011, 22:41   

Sasayaki napisał/a:
Drut mi wylazł z aparatu i wbija się w policzek... znowu. Niech żyje profesjonalizm! Siostra nosiła 3-4 lata i nic takiego się nie zdarzyło, a mnie już drugi raz wyślizguje się z zamka.

Nah, norma. Miałem na to jakąś maść ziołową łagodzącą "obrażenia". Co mi przypomina, że muszę się zapisać na wizytę. Miałem się stawić hmm... 3 lata temu chyba. Pan doktor nie będzie zadowolony. Poza tym muszę robić durnowate sprawozdania na studia.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mad world

PostWysłany: 03-01-2011, 11:11   

Sasayaki napisał/a:

Saś, spróbuj sobie sama lekko ten drut włożyć "na właściwy tor" - ja miałam z tym problem (tak, ja też mam aparat). Vries dobrze Ci mówi. 2-3 dni smarowania jakimś tam ziołowym czym i zero bólu. A na szybko najlepiej takim specjalnym woskiem sobie przykleić.

Co u mnie złego ? Jak widać siedzę w domu, zasmarkana i chora. Kilka razy próbowałam wziąć się za czytanie książki, ale ból głowy jest nie do wytrzymania.

Dziwne, bo przy komputerze jest lepiej. Uhmm ..

Numer Gadu-Gadu
9005871
Wiewiór Płeć:Kobieta
irish mastah

PostWysłany: 03-01-2011, 13:56   

Gaaaaaaaaaaaah!
Bo po uroczym tygodniu z matką na urlopie (jakoś przeżyłam) teraz mam tydzień z ojcem na urlopie...ja go kocham i w ogóle, ale jest szurniętym perfekcjonistą i pedantem! o wiele większym ode mnie. W związku z tym, przez tydzień będę rozliczana z każdego pozostawionego okruszka, nieumytego kubka, niezebranego prania itp. i w ogóle wszystko w domu co złe to ja, bo jestem bałaganiarą, brudasem i leniem, o. =.= bosko, po prostu bosko. Staram sie przymykać oko, żeby awantury nie było, ale z roku na rok idzie mi to coraz ciężej...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Sasayaki Płeć:Kobieta
Dżabbersmok

Grupy:
Melior Absque Chrisma
WOM
PostWysłany: 03-01-2011, 18:43   

akai_akumu napisał/a:
Saś, spróbuj sobie sama lekko ten drut włożyć "na właściwy tor" - ja miałam z tym problem (tak, ja też mam aparat). Vries dobrze Ci mówi. 2-3 dni smarowania jakimś tam ziołowym czym i zero bólu. A na szybko najlepiej takim specjalnym woskiem sobie przykleić.

To nie takie proste gdy drut sterczy na centymetr. Poza tym to nie jakiś zwykły drut, a ten naczelny, łączący wszystkie zęby... znaczy już nie łączy bo wylazł z zamka. Ziołomazią smaruję się od dawna, bo bez przerwy się tym draństwem kaleczę.

Sapgulcząc poprzez mrok!

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9349483
Mad world

PostWysłany: 03-01-2011, 18:46   

Sasayaki napisał/a:
To nie takie proste gdy drut sterczy na centymetr. Poza tym to nie jakiś zwykły drut, a ten naczelny, łączący wszystkie zęby...

W takim wypadku powinnaś pójść do ortodonty - jakiegokolwiek. Tym bardziej, że Ciebie to boli, a wiem jaki to jest problem - sama się męczyłam parę tygodni z moim drutem.

Numer Gadu-Gadu
9005871
Urawa Płeć:Mężczyzna
Keszysta

PostWysłany: 05-01-2011, 10:48   

Oblazłem wszystkie kioski na osiedlu szukając dzisiejszego wydania "Gazety Polskiej". Poczułem się jak w Matrixie czy w Roku 1984 - kioskarze i kioskarki odpowiadali zgodnym chórem: "Nie wychodzi", "Została zawieszona", "Upadła", "Nie ukazuje się", "Nie dostajemy". Dopiero dotarcie do Empiku przerwało tę paranoję. Po takim spacerze człowiek naprawdę zaczyna wierzyć w teorie spiskowe...

Easnadh Płeć:Kobieta
a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 06-01-2011, 09:08   

Bo myślałam, że się wyśpię. Ha, jasne. Niestety, wyspanie się nie jest możliwe, jeśli mieszka się z osobą, która nawet w DZIEŃ WOLNY nastawia budzik na jakąś upiorną godzinę.

Jestem zła.

I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 214 z 286 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 284, 285, 286  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi