Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 29-12-2010, 18:51
|
|
|
Jak rany, czy wszystko musi być na ostatnią chwilę. I wszystko byłoby dobrze, bo mam ludzi na których mogę liczyć (cudowne uczucie). Tylko czemu jak rany wszystko się wali na ostatnią chwilę? I czemu ciągle muszę używać męskiej pomocy?! Szlag mnie trafi, a sama jutro przewiozę wszystko autobusem. Dość tego. |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 01-01-2011, 17:36
|
|
|
Bo dwa i pół dnia z gorączką.
Jeżeli tak wygląda początek... meh.
Dziś Nowy Rok, a ja już mam dość. =_=" |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 01-01-2011, 18:22
|
|
|
Tak jak wa-totem - gorączka, kaszel, katar. Głowa mi pęka, jestem zmęczona. Już nawet tabletki nie pomagają. Uhmmm ... Wspaniale zaczął się Nowy Rok |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Squaerio
O RLY?
Dołączył: 05 Cze 2010 Skąd: mieć na to wszystko czas? Status: offline
Grupy: WOM
|
Wysłany: 01-01-2011, 18:34
|
|
|
Bo przeklęty komputer i cała durna elektronika.
Psuje się nagle z nie wiadomo jakiego powodu i wprawia w osłupienie nawet osoby z serwisu. Dzięki niebiosom, że udało się uratować dane, których kopii zapasowej nie zdążyłem wcześniej zrobić.
Zło... |
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-01-2011, 19:43
|
|
|
Gorączki nie mam, ale paluchy mnie pieką strasznie (jak co zimę) - w poniedziałek jadę do lekarza, bo to normalne nie jest, bym przy pukaniu w drzwi zwijał się z bólu. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 02-01-2011, 13:32
|
|
|
Bo się obudziłam z przeklętym bólem gardła i bólem głowy. Nie podoba mi się to X__x |
|
|
|
|
|
seshiro
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 02-01-2011, 16:30
|
|
|
Bo od rana mnie boli głowa i do tego porut do Katowic... Szlak by trafił to PKP! Najpierw się okazało że pociąg ma pół godziny opóźnienia (nie tak strasznie dużo, przekleństwo pod nosem i czekam), pociąg przyjeżdża, tylko teraz problem jak do niego wsiąść, bo jest tak załadowany, a ciśnie się do niego cały peron. No nic udało i się wepchać i umiejscowić w korytarzyku z bardzo, ale to bardzo ograniczoną swobodą ruchów. No i oczywiście pociąg zamiast jechać niecałe 3 godziny jechał prawie 5. |
_________________ Just open your eyes and see that life is beautiful.
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 02-01-2011, 21:48
|
|
|
Drut mi wylazł z aparatu i wbija się w policzek... znowu. Niech żyje profesjonalizm! Siostra nosiła 3-4 lata i nic takiego się nie zdarzyło, a mnie już drugi raz wyślizguje się z zamka. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 02-01-2011, 22:41
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Drut mi wylazł z aparatu i wbija się w policzek... znowu. Niech żyje profesjonalizm! Siostra nosiła 3-4 lata i nic takiego się nie zdarzyło, a mnie już drugi raz wyślizguje się z zamka. |
Nah, norma. Miałem na to jakąś maść ziołową łagodzącą "obrażenia". Co mi przypomina, że muszę się zapisać na wizytę. Miałem się stawić hmm... 3 lata temu chyba. Pan doktor nie będzie zadowolony. Poza tym muszę robić durnowate sprawozdania na studia. |
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 03-01-2011, 11:11
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Drut mi wylazł z aparatu i wbija się w policzek... znowu. Niech żyje profesjonalizm! Siostra nosiła 3-4 lata i nic takiego się nie zdarzyło, a mnie już drugi raz wyślizguje się z zamka. |
Saś, spróbuj sobie sama lekko ten drut włożyć "na właściwy tor" - ja miałam z tym problem (tak, ja też mam aparat). Vries dobrze Ci mówi. 2-3 dni smarowania jakimś tam ziołowym czym i zero bólu. A na szybko najlepiej takim specjalnym woskiem sobie przykleić.
Co u mnie złego ? Jak widać siedzę w domu, zasmarkana i chora. Kilka razy próbowałam wziąć się za czytanie książki, ale ból głowy jest nie do wytrzymania.
Dziwne, bo przy komputerze jest lepiej. Uhmm .. |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 03-01-2011, 13:56
|
|
|
Gaaaaaaaaaaaah!
Bo po uroczym tygodniu z matką na urlopie (jakoś przeżyłam) teraz mam tydzień z ojcem na urlopie...ja go kocham i w ogóle, ale jest szurniętym perfekcjonistą i pedantem! o wiele większym ode mnie. W związku z tym, przez tydzień będę rozliczana z każdego pozostawionego okruszka, nieumytego kubka, niezebranego prania itp. i w ogóle wszystko w domu co złe to ja, bo jestem bałaganiarą, brudasem i leniem, o. =.= bosko, po prostu bosko. Staram sie przymykać oko, żeby awantury nie było, ale z roku na rok idzie mi to coraz ciężej... |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 03-01-2011, 18:43
|
|
|
akai_akumu napisał/a: | Saś, spróbuj sobie sama lekko ten drut włożyć "na właściwy tor" - ja miałam z tym problem (tak, ja też mam aparat). Vries dobrze Ci mówi. 2-3 dni smarowania jakimś tam ziołowym czym i zero bólu. A na szybko najlepiej takim specjalnym woskiem sobie przykleić. |
To nie takie proste gdy drut sterczy na centymetr. Poza tym to nie jakiś zwykły drut, a ten naczelny, łączący wszystkie zęby... znaczy już nie łączy bo wylazł z zamka. Ziołomazią smaruję się od dawna, bo bez przerwy się tym draństwem kaleczę. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 03-01-2011, 18:46
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | To nie takie proste gdy drut sterczy na centymetr. Poza tym to nie jakiś zwykły drut, a ten naczelny, łączący wszystkie zęby... |
W takim wypadku powinnaś pójść do ortodonty - jakiegokolwiek. Tym bardziej, że Ciebie to boli, a wiem jaki to jest problem - sama się męczyłam parę tygodni z moim drutem. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 05-01-2011, 10:48
|
|
|
Oblazłem wszystkie kioski na osiedlu szukając dzisiejszego wydania "Gazety Polskiej". Poczułem się jak w Matrixie czy w Roku 1984 - kioskarze i kioskarki odpowiadali zgodnym chórem: "Nie wychodzi", "Została zawieszona", "Upadła", "Nie ukazuje się", "Nie dostajemy". Dopiero dotarcie do Empiku przerwało tę paranoję. Po takim spacerze człowiek naprawdę zaczyna wierzyć w teorie spiskowe... |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-01-2011, 09:08
|
|
|
Bo myślałam, że się wyśpię. Ha, jasne. Niestety, wyspanie się nie jest możliwe, jeśli mieszka się z osobą, która nawet w DZIEŃ WOLNY nastawia budzik na jakąś upiorną godzinę.
Jestem zła. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|