Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-01-2009, 23:12
|
|
|
Wiwat zima zaskakująca... kolejarzy o dziwo.
Zamiast standardowych 3, dostałam 5h podróży do domu. W tym 40 min czekania na Centralnym na pośpiech i ostatecznie podróż osobowym z okazji dalszego braku pośpiecha na horyzoncie. Yayz!
Przynajmniej ciepło było i miękko... |
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 05-01-2009, 23:26
|
|
|
wow, poszło o kasę, ale i tak skończyło się na kobiecie ;) znajomy wrobił mnie na 2 aż całe zety, bo zamiast w pełni się zaanagażować w jego oszustwo to zapragnąłem o Kasi myśleć... w 3 minuty udało mu się chyba na koniec miasta zwiać... typowy egzystencjalista wóddysta; coś czuję, że w przyszłości na tego gościa wydam więcej... przeczucia odczucia wyczucia (wywroty, przewroty, zwroty) |
Ostatnio zmieniony przez blitzshuster dnia 08-01-2009, 17:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 06-01-2009, 08:29
|
|
|
Bo egzamin... Śniło mi sie, że dostałam inny silnik, inny samochód. Obudziłam sie 1,5 przed czasem z chęcią na wymioty. Strona która wszystko dokładnie opisywała co trzeba zrobić zniknęła(lub została usunięta), a ja wczoraj z euforii ze mi tak ładnie plac wyszedł zapomniałam sie spytać o światła. Brrr... I jeszcze do Włocławka podróz mnie czeka, jak zabłądzę to kicha . Jeszcze jest możliwość, że w ogóle nie dojadę... yaaay == |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
kamiiru
|
Wysłany: 06-01-2009, 15:23
|
|
|
Ściągłem już 3 wersje odcinków 201. Bleacha i wszystkie to fake'i :( [cut]
Uprzejmie przypominam, wylgaryzmy i przekleństwa są niemile widziane bez względu na język, z japońskim włącznie.
[-]
Moderatorus Rex |
|
|
|
|
|
Ruda_Szczotka
Even angels fall...
|
Wysłany: 06-01-2009, 20:50
|
|
|
Bo popsułem humor siostrzyczce :( |
_________________ W cieniu skrzydeł... |
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 06-01-2009, 21:07
|
|
|
Ruda_Szczotka napisał/a: | Bo popsułem humor siostrzyczce :( |
Głupoty gadasz, nic mi nie popsułeś ;)
Bo jutro sprawdzian z historii. ZZZ że się tak wyrażę |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Lokstar
Wiejski Głupek
|
Wysłany: 06-01-2009, 21:24
|
|
|
Nie mam glocka! Inaczej przybyłoby parę ciał do mojej piwniczki i zniknęłoby paru naziolo-prawicowców , których z nadania nie znoszę!
A tak w ogóle... to chce więcej niż 4h snu na dobę.... |
_________________ And you will know, My name is The Lord , when i lay my vengance upon them! |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-01-2009, 22:55
|
|
|
Bo mam dość zajęć z osobnikiem, który ma większe problemy ze sformułowaniem zdania niż ja, kiedy się denerwuję. I który tego nie widzi. Ma słownictwo tak ograniczone, że ja się zastanawiam, jakim cudem on został doktorem (a młody już nie jest, wręcz odwrotnie). Nie potrafi mówić konkretnie, krąży wokół czegoś nieokreślonego do tego stopnia, że rzadko kiedy wiemy, o czym jest wykład. Powtarza co zdanie swój ulubiony zwrot, a jak się zapędzi, to i trzy razy w zdaniu (koleżanka kiedyś robiła kreseczki za każdym razem, gdy go użył, przy bodajże trzydziestej skapitulowała). Zaczyna zdanie i widać jak na dłoni, że nie ma pojęcia, jak je skończyć, ale brnie dalej. Kffiatek z dzisiaj, dokładny cytat: „Można mówić z poziomu ściśniętych pośladków”.
Bo mam z nim 4,5 h. Pod rząd. Jestem psychicznie i fizycznie wykończona, a jednocześnie mam ochotę mordować. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-01-2009, 07:03
|
|
|
Wstałam. 4.50.
Pociąg 5.50.
.
.
.
Zaraz. Moment. Jaki pociąg?!
Właśnie wróciliśmy ze stacji (stojąc tam prawie godzinę jak ostatnie pierdoły). Bilans:
- busik do Siedlec utknął trzy stacje przed czeremchą i czeka na lokomotywę żeby go dociągneła do nas. nie pojedzie o czasie. (no kidding?)
- busik do Białegostoku.... ok. Nie będzie żadnego do Białegostoku, bo jedyny jaki został na chodzie pojedzie do Hajnówki, jako że tam więcej ludzi trzeba przewieźć a trasa krótsza i w razie czego szybciej można go ściągnąć albo do nas albo dociągnąć do Hajnówki
Rodzice zjedzą śniadanie i jedziemy do Białegostoku...... stamtąd coś BĘDZIE jechało. Planowo o 10.
Jestem poza etapem złoszczenia się. Za to zaraz zacznę chichotać opętańczo. PA.RA.NO.JA. Kolorowa i na kółeczkach! |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-01-2009, 11:27
|
|
|
W zasadzie chciałem ponarzekać, że trzeci raz pod rząd spóźniłem się do pracy o pół godziny, bo pociąg zamarzł (jedyny sensowny), jednak w tych okolicznościach zsolidaryzuje się z GoNik. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 07-01-2009, 14:54
|
|
|
Bo idąc dziś do szkoły przedzierałam się przez zamieć śnieżną. Dotarłam na uczelnię biała, mokra, z rozmazanym tuszem. Na dodatek wchodząc do szkoły za plecami usłyszałam szept:
"Jak wyjdę na zewnątrz to też tak będę wyglądać?!" |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 07-01-2009, 16:35
|
|
|
to już chamskie.... |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 07-01-2009, 19:06
|
|
|
Dzisiaj jako, że spadł śnig i zima jak co roku zaskoczyła kierowców, postanowiliśmy iść z ekipą z buta. Szło się koszmarnie - ślisko, śnieg po kolana, więc ochoczo przyjeliśmy propozycję podwiezienia. 8 osób zmieściło się w jednym samochodzie i choć ciasno było to przynajmniej ciepło. Co nie zmienia faktu, że spędziliśmy ze sobą 2 godziny stojąc w korku i umierając z głodu. |
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 07-01-2009, 21:23
|
|
|
Bo kurz na sensorze aparatu! Dmuchanie gruszką niezbyt pomaga, chyba tylko przesuwam ziarenka kurzu z miejsca na miejsce. Wygląda na to, że czas zacząć myśleć o brutalniejszych metodach. |
|
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-01-2009, 23:38
|
|
|
Bo wyjazd do Warszawy (ogłoszenie rankingu szkół średnich Perspektyw - i na co ja tam? za statystę przez 2 minuty tylko robić chyba - lecz i tak zostałem zmuszony do uczestniczenia w tym czymś... ==') zajął czas od szóstej rano do dwudziestej trzydzieści. A po powrocie w internacie - brak neta na kilka godzin itd. ... |
|
|
|