Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Zmanierowany
|
Wysłany: 12-05-2011, 20:12
|
|
|
Wybitnie wkurza mnie fakt, że od początku mojej "kariery" studenckiej nie dane mi było uczestniczyć w Juwenaliach. Na pierwszym roku wybrałem praktyki(bo mam przecież jeszcze cztery lata!), na dwóch kolejnych zmogła mnie choroba.
Jak tak dalej pójdzie to będę musiał zostać na doktoracie(chociaż i tak nikt mnie na niego nie weźmie, bo żeby się na trzeci stopień dostać to trzeba coś umieć...) bo na razie się nie zapowiada, żebym wziął w nich udział. |
|
|
|
|
|
Veritas
Panties, Panties, Panties
|
Wysłany: 13-05-2011, 09:54
|
|
|
Bo pogoda jest brzydka, raz ciepło, raz zimno i deszczowo.
Bo za dwie, trzy godziny muszę zbierać się do pracy a mi się nie chcę (norma.), a i nie lubię swojej pracy (norma) ; ) |
_________________ "Please don't worry, Mister, I only came here to obliterate you- not rob you." |
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 14-05-2011, 11:07
|
|
|
Bo miało być tak pięknie, a wyszło - jak zwykle. 10 tys spraw do ogarnięcia, brak czasu, zmęczenie niemal ponad moje siły i chwilowy brak chęci do życia. Na szczęście jestem zbyt zmęczona, bo jeszcze bym się tym wszystkim zaczęła przejmować. Czemu mi się życia znowu pie..psuje? Byłam grzeczna, nooooo... |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 14-05-2011, 17:25
|
|
|
Bo, k*#&$, remont - jak nie jeden sąsiad, to drugi. A żeby ci flaki wygniły i d#*ą wyszły, ty głupi ch@*$.
Niewyspany i przemęczony Eaś to niezwykle drażliwy i wściekły Eaś, zwłaszcza jeśli po zaledwie pół godzine drzemki sąsiad budzi ją wiertarką, co dodatkowo owocuje bólem w skroniach. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 14-05-2011, 17:41
|
|
|
Bo damn it, czemu życie pokazuje mi te najfajniejsze strony tak późno? Albo inaczej, czemu ja wszystko odkrywam tak późno? Przeklęta ignorancja. Nic to, nadrobię zapałem. Nie dam się, będę w życiu robić to co mi się podoba choćby nie wiem co! Prych! |
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 15-05-2011, 13:13
|
|
|
Bo wredne DVD, które się zepsuło. I wredne video, które nie chce się podłączyć. Miałam włączyć siostrzenicom bajki, spędziłam jakąś godzinę, próbując odnaleźć odpowiednie kabeki no i jedno wielkie NIC. DVD trzeba oddać do naprawy, a to video niech szlag trafi. |
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-05-2011, 15:50
|
|
|
Easnadh napisał/a: | Bo, k*#&$, remont - jak nie jeden sąsiad, to drugi. A żeby ci flaki wygniły i d#*ą wyszły, ty głupi ch@*$.
Niewyspany i przemęczony Eaś to niezwykle drażliwy i wściekły Eaś, zwłaszcza jeśli po zaledwie pół godzine drzemki sąsiad budzi ją wiertarką, co dodatkowo owocuje bólem w skroniach. |
Mam takie atrakcje prawie codziennie. Przyzwyczaisz się. Ja już nie mam nawet siły "epitetować". |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 15-05-2011, 17:58
|
|
|
Współpraca jest trudna. Smutno mi. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 15-05-2011, 18:21
|
|
|
Powiem po raz pierdylionowy - to strasznie niefajne, kiedy ktoś powie ci, że jutro gdzieś idziecie, a gdy jutro nadejdzie, daje ci kasę na kartę miejską i idzie spać. Noż KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR-- czaki. Irytacja. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 17-05-2011, 14:36
|
|
|
Dzisiaj rano na przystanku umarł chłopak - znam go, tzn. znałam - przybiła mnie ta wiadomość, tym bardziej, że jeszcze nie otrząsnęłam się po wycieczce w Oświęcimiu. Dodatkowo: nauczyciele mnie strasznie irytują. A żeby ich!!! Bo kto to widział, żeby podczas pracy klasowej z chemii nauczycielka podawała kolejne zadania, aż do dzwonka. Sprzeciwy uczniów, jak zawsze zostały umiejętnie stłumione - superr. |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Veritas
Panties, Panties, Panties
|
Wysłany: 18-05-2011, 05:49
|
|
|
Bo za 10 minut muszę przejść kolejnych 30, żeby dostać się do pracy ; ) a ja mam dziś takiego lenia ... że głowa boli. |
_________________ "Please don't worry, Mister, I only came here to obliterate you- not rob you." |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 20-05-2011, 10:07
|
|
|
...bo to już naprawdę przegięcie. Od wczorajszego popołudnia nie mogę się dostać do mojej poczty na Onecie, bo Onet Poczta nie wyświetla zawartości skrzynki odbiorczej i innych folderów. I to jest ciągle powtarzający się problem. No ile można, ja się pytam? Gdyby nie fakt, że używam tego adresu od zarania dziejów, na wszystkich portalach, i że wszystko (konto w banku, Internet, PayPal etc.) jest zarejestrowane pod ten adres, już dawno przerzuciłabym się na Gmaila, z którego konto również posiadam, ale z niego nie korzystam. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-05-2011, 10:13
|
|
|
Urufu napisał/a: | Gdyby nie fakt, że używam tego adresu od zarania dziejów, na wszystkich portalach, i że wszystko (konto w banku, Internet, PayPal etc.) jest zarejestrowane pod ten adres, już dawno przerzuciłabym się na Gmaila, z którego konto również posiadam, ale z niego nie korzystam. |
W razie czego w gmailu można bez problemu odbierać i wysyłać pocztę z innego konta. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 20-05-2011, 10:15
|
|
|
Serio? To dobrze, bo muszę wysłać parę ważnych maili i już mnie krew zalewa.
Dzięki, Keii. |
|
|
|
|
|
wukuwu
|
Wysłany: 20-05-2011, 10:19
|
|
|
mnie denerwuje fakt, ze nagle wszystkie moje majowe plany zostaly obrocone w pyl wciagu 10 minut gdy dzwoni przelozony i mowi: grafik ulegnie zmianie szykuj sie do pracy pociag odjezdza za 30 minut. nie ma nikogo innego kto by mogl w tej chwili przyjsc!
dodatkowe godziny w pracy mnie wykanczaja |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|