Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Agon
|
Wysłany: 20-05-2011, 22:13
|
|
|
Cytat: | ...bo to już naprawdę przegięcie. Od wczorajszego popołudnia nie mogę się dostać do mojej poczty na Onecie, bo Onet Poczta nie wyświetla zawartości skrzynki odbiorczej i innych folderów. I to jest ciągle powtarzający się problem. No ile można, ja się pytam? |
Gwoli ciekawostki - po wysłaniu jakże uprzejmego maila do Onetu z opisem problemu poczta wróciła do życia w niecałe pół godziny, khy. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 23-05-2011, 01:26
|
|
|
Double post.
Bo nie ma to jak prowadzenie dziennego i nocnego trybu życia jednocześnie. A sesja się zbliża, bu. |
|
|
|
|
|
Veritas
Panties, Panties, Panties
|
Wysłany: 23-05-2011, 11:43
|
|
|
Bo dowiedziałem się o 11, że muszę dziś iść mimo wszystko do pracy - choć miał to być dzień wolny, więc nie dość, że spędziłem dziś dwie godziny w banku to jeszcze nie miałem nawet czasu dla siebie samego a za 20 minut muszę galopować na bus station ... : / |
_________________ "Please don't worry, Mister, I only came here to obliterate you- not rob you." |
|
|
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 23-05-2011, 18:44
|
|
|
Bo moja samowalidacja wyszła cokolwiek nie najlepiej. |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-05-2011, 21:06
|
|
|
Eh. Mam dość. Fajnie by było w tym całym nieszczęściu mieć przynajmniej kompa na pociechę, ale nieee, nawet tego nie mam. Niech mi jeszcze dowalą jakąś ciekawą kwotę za naprawę Fungusa, tego tylko brakuje.
Eh. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 23-05-2011, 21:14
|
|
|
Bo czasami robi się komuś uprzejmość, szanując jego nawyki, a ktoś odpłaca jedynie niegrzecznymi komentarzami, kiedy się doń zwrócić. Mogę rozumieć sytuację, ale mimo wszystko~ Wniosek? Nie należy być uprzejmym. |
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-05-2011, 00:49
|
|
|
Bo NIGDY więcej tekstów o błędach statystycznych, zwłaszcza w języku japońskim... Moshi, czy ja już Ci mówiłam, jaka jesteś wspaniała? xD |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 25-05-2011, 08:19
|
|
|
Bo nie lubię ostatnio ludzi, którzy usiłują się ryć w czyjeś życie tylko po to żeby mieć o czym pogadać. Wścibstwo mnie zaczęło brzydzić, a ludzie którzy się tak zachowują najwyraźniej nie mają własnego życia. Przykre i żałosne. |
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 25-05-2011, 09:47
|
|
|
dieta boli. wszystko boli. i jestem marudna jak nigdy. o jezu noooo. |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 25-05-2011, 11:31
|
|
|
Bo jak mam zacząć robić cokolwiek w stronę rozpoczęcia pisania teoretycznej części mojej pracy magisterskiej, to chce mi się ryczeć. Źródła. Źródła. Źródła. Potrzebuję. Konkretów. Pani promotor. A nie. Jakichś. Cholernych. Ogólników. Na dodatek. Powiedzianych. Innej. Osobie. A ja to tak na doczepkę. "No, widziała pani te strony, jak je pokazywałam panu Adrianowi? (ta, widziałam...) No to to, plus poczytać, jak się pisze powieści fantasy (normalnie...?), książki dotyczące imion, tego Kałasznikowa też, co pokazywałam (kiedy? O_o'), i Newmarka, no i w ogóle na translationjournal, to bardzo fajna strona. No, super. Kto następny?"
Plus wnerwia mnie biblioteka uniwersytecka. Książka o onomastyce dostępna tylko na miejscu (walcie się, nie mam czasu), książka o haiku wypożyczona dwa lata temu na wieczne nieoddanie. A zwyczajnie nie stać mnie na kupowanie książek.
Serio, jak spotykam się z takim podejściem, to zastanawiam się, czy nie rzucić studiów. I tak nie widzę w tym wszystkim sensu. Dobrej pracy w zawodzie tak czy siak potem nie dostanę. Zwyczajnie mi się nie chce.
Bonusowe marudzenie: bo chciałabym, żeby na forum była dostępna opcja <ignore user> Po prostu jak czytam posty niektórych osób, to mam ochotę coś rozwalić. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 25-05-2011, 12:12
|
|
|
Bo wczoraj mi się ulało. Miałam w pracy wszystko dokumentnie gdzieś, co jest niezwykłym osiągnięcie jak na mnie, bo mi zawsze zależy =.= i jeszcze współpracownik wkurzył mnie swoim jednym tekstem. AGREEEESJAAAAA! mam dosyć, potrzebuję wakacji, bo już nie potrafię odpoczywać w domu. zaraz po przebudzeniu nachodzą mnie myśli co jeszcze musze zrobić, a czego nie zrobiłam wczoraj z braku czasu.
Może powinnam na paintballa sie zapisać? |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-05-2011, 12:46
|
|
|
Może to dobry pomysł, u mnie studenci nie mogą się doczekać strzelania do prodziekana :D |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 26-05-2011, 12:38
|
|
|
Same problemy, ciągle problem...
I laptopa też dalej nie mam. No nic. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 26-05-2011, 15:23
|
|
|
Bo smutne wiadomości są smutne. |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
Zangetsu
Lady of mercy
|
Wysłany: 26-05-2011, 20:24
|
|
|
Bo obejrzałem genialną serię. Oczywiście, dwuodcinkową.
A poza tym życie sucks. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|