Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Akai
Mad world
|
Wysłany: 10-07-2011, 20:21
|
|
|
Bo boli mnie głowa, plecy, brzuch .. cholera! wszystko mnie boli! A to dlatego, że pewna genialna osoba, wpadła na pomysł, żeby spać razem (5 dziewczyn) w namiocie o wymiarach 2x2m!
Bo wróciłam do domu i zaczęła się poważna rozmowa o tym, czy ja sobie poradzę sama w Zielonej Górze ..
Bo jest mi strasznie smutno! Jeszcze dwa lata temu byłam jedyną osobą w szkole, która oglądała anime - to było zuuueee, nie miałam z kim o tym rozmawiać, nie mogłam bez przerwy spoilerować Naruto i napalać się na Orochimaru, zamiennie z Itachim. Od (hm?) około pół roku anime oglądają dwie moje koleżanki. Z początku było super! serio! wspólne tematy, śmiechy, chichy, wooow! W końcu nie czułam się sama! Ale teraz przemieniło się to w chorą rywalizację! Dlaczego nie może być normalnie?! Niech mnie ktoś przytuli : ( |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-07-2011, 17:21
|
|
|
Bo wydawało mi się, że jak mi nieźle poszła matura, to uniwersytety same będą sie zabijać o moją osobe. Są pierwsze wyniki rekrutacji, z UW i UKSW. Taaa. Zostaje mi jeszcze jutro UMCS.
I idę płakać do kąta. |
|
|
|
|
|
Potwór Latacz
Czajnik w Mroku
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 11-07-2011, 20:26
|
|
|
Przyjeżdża człowiek do domu z torbą części komputerowych... spędza cały dzień na składaniu przeczy do kupy instalowaniu, wiadomo, standard.
Oddaje komputer do użytku i co? Awantura i obraza bo windows 7 nie ma outlooka i zamiast tego zainstalowałem thunderbirda! I poza tym "jest inaczej" i "takiego to nie chce" oraz "to nie mam komputera".
...no ...
I wcale nie pociesza mnie fakt że za tydzień będzie "jednak całkiem fajne". |
_________________ Jestem wielkim Potworem Lataczem!!! <Ö>
"Dla wszystkich starczy miejsca
Pod wielkim dachem nieba
Na ziemi której ja i ty
Nie zamienimy w bagno krwi "
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 14-07-2011, 16:19
|
|
|
Bo dochodzę do wniosku, że bardzo, ale to BARDZO nie lubię swojej siostry. Wręcz nie znoszę! I mam jej już dość! I zaraz po prostu nie wytrzymam .. ta cała złość eksploduje .. i będzie źle! |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 14-07-2011, 18:04
|
|
|
Sypie się, kilka rzeczy się sypie. Już zaświeciło słońce po burzy ale still. Dobrze, że przynajmniej stwardniało się na tyle, że drobiazgi nie ruszą aż tak bardzo. Irytuje mnie nawet pranie. |
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 16-07-2011, 19:14
|
|
|
Bo zawsze jak sprzątam, gdzieś po drodze robi się dziesięć razy większy burdel niż był na początku.
A mi się już nieee chceee... :/ |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
Veritas
Panties, Panties, Panties
|
Wysłany: 18-07-2011, 04:58
|
|
|
Bo jest 5 nad ranem
Bo jest poniedziałek
Bo trzeba się zbierać w kroki do pracy a za cholerę się nie chcę, na dodatek leje jak scebra.. z cebra... I tak, aż do środy, do drugiej zmiany o... kurka blada ; /
This post was raped by a grammar nazi. With an axe. |
_________________ "Please don't worry, Mister, I only came here to obliterate you- not rob you." |
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-07-2011, 13:38
|
|
|
Bo wlasnie dowiedzialam sie o burzach i zamknietym Okeciu. Nadal tam pada?... Bo ja pojutrze wracam T_T |
|
|
|
|
Veritas
Panties, Panties, Panties
|
Wysłany: 21-07-2011, 14:10
|
|
|
Bo nie miałem jak się dostać dziś do pracy, a wypróbowałem wszelkie możliwe opcje.
Przez co z 5 dni roboczych, zrobi się 4.
Tudzież mniejsza wypłata, oh well stuff happens. |
_________________ "Please don't worry, Mister, I only came here to obliterate you- not rob you." |
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 21-07-2011, 14:40
|
|
|
Bo ze zwykłego odkładania mebli na miejsce zrobiło się wielkie sprzątanie. Innymi słowy: mam wysprzątać swój pokój z pierdyliona niepotrzebnych rzeczy, nie wkładając ich tam, tam, tam i jeszcze tam. W takim układzie musiałabym mieć dwa Pokoje Życzeń. A nie mam. Poza tym moja matka ma nieraz takie teksty, że mam ochotę walnąć głową w coś ostrego. Odpowiedzieć nie mogę, bo zaraz się dowiaduję, że pyskuję, że ona mnie tak nie wychowała i jak zwykle traktuję ją jak szmatę.
I... czy ja naprawdę jestem taka wkurzająca? Napiszę post, po którym widać, że jestem zdenerwowana, a tu ludzie wyskakują z "ale spokojnie, nic się nie stało" jakbym co najmniej wyzywała wszystkich od debili i groziła śmiercią.
Plus dowiedziałam się, że charakter = postać. WHOA. Moje życie nie ma sensu, idę się pociąć ogonem psa. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 21-07-2011, 20:04
|
|
|
Enevi napisał/a: | Bo wlasnie dowiedzialam sie o burzach i zamknietym Okeciu. Nadal tam pada?... Bo ja pojutrze wracam T_T | Wczoraj rzeczywiście była tragedia i apokalipsa z nieba, ale dziś mimo ostrzeżeń się nic na razie nie stało. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-07-2011, 23:22
|
|
|
Dzieki Punyan. A my kwitniemy na lotnisku i nikt nam nie chce powiedziec, o ktorej wylatujemy. Obstawiam 4:00...
Edit: Nie lubia nas... |
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 23-07-2011, 11:31
|
|
|
WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRR
Od dziewiątej. Akurat tutaj jest najgłośniej. Mamoooo...!!! |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 23-07-2011, 11:33
|
|
|
Enevi napisał/a: | Edit: Nie lubia nas... | Aww, <pat pat>
Niebo chmurne, ale podstawa chmur wysoko, i spokój.
Może dolecisz. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-07-2011, 12:43
|
|
|
Bo chociaż chwilowo moja kotka czuje się nieco lepiej, to według weterynarza zostało jej tylko kilka miesięcy życia. Najwyżej rok, jeśli będzie miała wyjątkowe szczęście. Jestem więc teraz raczej zdołowana i kąśliwa.
Poza tym, niektórzy ludzie mają mentalność mniej więcej taką jak szlam ściekowy. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|