Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 04-07-2011, 13:08
|
|
|
Odwołano mi kurs. Bu, chciałam się dokształcić, zapowiadało się fajna zabawa na wakacje... a tu lipa. Smutno mi. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Lain
|
Wysłany: 06-07-2011, 09:24
|
|
|
Windows na laptopie znowu szwankuje.
Jak włączam Windowsa to coś się tam sprawdza.
One of your disks needs to be checked for consistency.
CHKDSK is verifying files, indexes, security descriptors.
Ale i tak nic nie znajduje.
Potem jest czarny ekran i czasami pojawia się taki komunikat.
An I/O operation initiated by the Registry failed unrecoverably. The Registry could not read in, or write out, or flush, one of the files that contain the system's image of the Registry. |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 06-07-2011, 09:36
|
|
|
Bo od poniedziałku uprzejmi sąsiedzi robią remont. Okej, tlyko może nie o szóstej nad ranem, co!!? I nikt ich za to nie ściga, a jak moje psy szczekały na balkonie, to od razu dostałam anonim, że niby 'my sąsiedzi nie musimy wysłuchiwać tego jazgotu". Niech się chromolą. Mieszkacie W MIEŚCIE, idioci. Tam JEST hałas. Wszędzie jest hałas.
Wczoraj przyjechali robotnicy przez pół dnia wiercili coś piwnicy i jeszcze się cieszyli, że ooo, będzie rozpierduszka. A dzisiaj jeszcze zafundowali mi pobudkę za pięć piąta. Niech was, $%@&^!!! Wakacje są, chyba mam prawo się przespać!? Już nie wspomnę o tym, że wcześniej budziłam się o 10 i nie mogłam iść spać wcześniej niż o 24. GNIEW DESU. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 06-07-2011, 09:38
|
|
|
Bo padł mi na laptop na amen. Jego naprawa - 1200 zł. Załamka.. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-07-2011, 10:13
|
|
|
Hisayo napisał/a: | Bo od poniedziałku uprzejmi sąsiedzi robią remont. Okej, tlyko może nie o szóstej nad ranem, co!!? I nikt ich za to nie ściga, a jak moje psy szczekały na balkonie, to od razu dostałam anonim, że niby 'my sąsiedzi nie musimy wysłuchiwać tego jazgotu". Niech się chromolą. Mieszkacie W MIEŚCIE, idioci. Tam JEST hałas. Wszędzie jest hałas.
Wczoraj przyjechali robotnicy przez pół dnia wiercili coś piwnicy i jeszcze się cieszyli, że ooo, będzie rozpierduszka. A dzisiaj jeszcze zafundowali mi pobudkę za pięć piąta. Niech was, $%@&^!!! Wakacje są, chyba mam prawo się przespać!? Już nie wspomnę o tym, że wcześniej budziłam się o 10 i nie mogłam iść spać wcześniej niż o 24. GNIEW DESU. |
A może po prostu... z nimi pogadać? |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 06-07-2011, 10:45
|
|
|
krew_na_scianie napisał/a: | Bo padł mi na laptop na amen. Jego naprawa - 1200 zł. Załamka.. |
Co padło? 1200 brzmi jak wymiana kilku elementów. I możliwe że serwis chce po prostu wyciągnąć od ciebie kasę, tak jak Samsung chciał wrobić Mai na podobną kwotę, a po powrocie do domu okazało się że laptop działa i ma się dobrze. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 06-07-2011, 10:50
|
|
|
Procesor się zepsuł. Tyle faktycznie kosztuje wymiana i zakup nowego?? |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 06-07-2011, 11:04
|
|
|
Możliwe że tyle kosztuje, ale polecam spróbować poszukać innego serwisu (nawet innego oddziału tej firmy gdzie ci wycenili) i zapytać ile kosztuje wymiana zepsutego procesora w twoim laptopie. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 06-07-2011, 13:22
|
|
|
Bo od tego deszczu mam dół... |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 06-07-2011, 15:06
|
|
|
Ja natomiast od tego słońca (tak, słońca) mam dół.. |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 06-07-2011, 19:49
|
|
|
Żeby było milej prąd siadł. Przynajmniej laptop ma baterię i rzuca trochę światła... |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 06-07-2011, 21:16
|
|
|
krew_na_scianie napisał/a: | Procesor się zepsuł. | Uuuuuh... wiesz że za tą kwotę można kupić całkiem przyzwoity nowy laptop? Takie i3 z 4G RAM, dyskiem 500, W7, LEDowym ekranem 15,6"....
Hisayo napisał/a: | GNIEW DESU. | Napisz donos do UNB. Mnie jedna złośliwa zdzira z sąsiedniej kamienicy obsobaczyła że nie będzie się tłumaczyć, i że to jej mieszkanie itd.
Jak przyszedł z policją inspektor z Państwowego Nadzoru Budowlanego, to inaczej śpiewała. Zwłaszcza że dostała nakaz przywrócenia lokalu do stanu uprzedniego, i kilkutysięczną grzywnę za prowadzenie robót bez pozwolenia.
O fakcie że PNB doniósł do skarbówki o robotnikach pracujących na czarno, to nawet nie wspomnę.
Bo ludzie generalnie są głupi, i nie sprawdzają, na co nawet w swoim mieszkaniu muszą mieć pozwolenie i projekt... i nie myślą, że jeśli najęty robotnik nie ma "działalności", to to jest zatrudnienie i trzeba za takowego zapłacić składki... i sami się podkładają, jeśli nie dbają by sąsiedzi byli zadowoleni.
Swoją drogą BU. Zimno mi.
Pierwsze lato kiedy mam JEDNOCZEŚNIE wyjęty wiatraczek od upałów i dmuchawę od dogrzewania... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 07-07-2011, 21:50
|
|
|
Człowiek się spieszy by zdążyć wrócić do domu na mecz siatkówki. Ale niee.... nasi muszą na złość wcześniej przegrać 0-3 z włochami bym sobie nie mógł obejrzeć meczu... |
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 10-07-2011, 10:25
|
|
|
Bo duszno. Błagam, niech w końcu zacznie padać! |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 10-07-2011, 13:11
|
|
|
Robili lepsze kompy. Ten pada po 1,5 miesiaca korzystania. Bluescreen, format i raz sie lekko zawiesil po nim. Do usøyszenia:(. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|