Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-01-2012, 23:25
|
|
|
Bo jutro dentysta. Idę z zębem którego leczę od zjazdu. Letniego. Żądam premii za cierpliwość |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 14-01-2012, 13:01
|
|
|
Śnieg -_- |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 14-01-2012, 19:43
|
|
|
Bo jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów i nie dość, że nie mogę skończyć swojej pracy to teraz jeszcze zdałam sobie sprawę, że nigdzie nie mogę znaleźć mojego indeksu! Możliwe, że zapomniałam go odebrać z dziekanatu i wciąż tam leży, ale tego dowiem się dopiero we wtorek, a do tego czasu..... Bu! Dlaczego nie zdałam sobie z tego sprawy wczoraj?! Wtedy jeszcze mogłabym spytać. A teraz mogę tylko umierać ze strachu. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 15-01-2012, 15:12
|
|
|
Bo mam dosyc, po prostu dosyc, czy ja rzeczywiście sobie na to zasłużyłam? Marazm i beznadzieja, wkrótce przestanę w ogóle wstawac rano z łóżka, bo po co. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
CoraX
Yorozuya
|
Wysłany: 15-01-2012, 17:49
|
|
|
Bo obudziłem się na podłodze po grubej imprezie u mnie w mieszkaniu (zaprosiłem 2 osoby, przyszło ponad 10), wszystko śmierdzi rozlanym piwem a niedawno udało mi się odetkać wannę po niemiłej niespodziance. Plus taki, że kac skończył się zanim poszedłem spać, po dłuższej rozmowie z Ziemiopłaszczką Xd |
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 15-01-2012, 19:05
|
|
|
Bo od ponad tygodnia ta choroba mnie już męczy, głupi kaszel i katar. Niby lepiej, ale i tak bede musiała iść na dniach do lekarza znów. Plus jestem w ciemnej pupie z paroma sprawami, głównie uczelnianymi. Żyć nie umierać. |
|
|
Agon
|
Wysłany: 16-01-2012, 23:29
|
|
|
Bo styczeń to studenckie zuo, orz. Brak snu ewidentnie daje mi się we znaki.
I kurs nadal do czterech liter. Ledwo na Megukę mi teraz starczy. Byle do 25. |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 16-01-2012, 23:33
|
|
|
Bo wczoraj dowiedziałam się od właścicielki mieszkania, że jutro będzie remont kuchni. Łącznie z wymianą wykładziny, mebli i malowaniem ścian. Pomijam fakt, że takie niespodzianki (owszem, uprzedziła nas, w końcu, tak jak ją wielokrotnie prosiłyśmy, ale w tym przypadku przydałoby się jakieś o wiele wcześniejsze: "Słuchajcie, jak mój syn będzie miał wolne, to wyremontujemy kuchnię, dobrze?", żebyśmy się mogły na to przygotować) utrudniające mi życie w ogóle, a szczególnie w czasie, kiedy potrzebuję ciszy i spokoju, bo mam cholernie dużo rzeczy do napisania, to nie jest coś, co mnie cieszy. Pytanie: "O której gdzieś tak we wtorek będziecie jeść obiad?" było już szczytem wszystkiego. Mogę w ogóle nie jeść, 2 dni głodówki to dla mnie pikuś, serio, zdarzało się już.
Najgorsze jest to, że częściowo przez moją durną landlady i jej kretyńskie, stresujące mnie pomysły z du.py (a wlepcie mi osta, tego wyrazu nie zmienię) wyciągnięte, a częściowo przez mój charakter, od wczorajszego wieczoru zdążyłam dwa razy porządnie pokłócić się ze współlokatorką i przyjaciółką. I w złości wyrzuciłam mój jutrzejszy obiad do kosza. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 17-01-2012, 01:26
|
|
|
Siadło nam ogrzewanie w mieszkaniu. Siedzę w polarze i w szaliku i zimno =m= |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 17-01-2012, 10:25
|
|
|
Wczoraj mnie męczyło, czemu do mnie mentorka dzwoniła wieczorem. Może pomyliłam dni i miałam jednak dzisiaj egzamin, może zapomniałam nut... ale nie, sprawa przedstawia się następująco. Budzi mnie dziś telefon:
- Wiesz, że dzisiaj o 18 grasz koncert?
- Nie mówiła mi pani.
- Uh...
- ...
_^_
Dzień zapowiada się wspaniale. I coś mi podświadomie przypomina, że czas stresować się dzisiejszym egzaminem >_> |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 17-01-2012, 11:53
|
|
|
Bo jest źle. |
_________________ ☾
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 18-01-2012, 06:18
|
|
|
Yay, Międzynarodowy Dzień Bez (angielskiej wersji) Wikipedii, dzięki jaśnie oświeconym mędrcom z amerykańskiego kongresu, którym umyślała się PIPA. Cóż, przynajmniej ze skrótem tytułu ustawy trafili w samo sedno. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 18-01-2012, 07:46
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Yay, Międzynarodowy Dzień Bez (angielskiej wersji) Wikipedii, dzięki jaśnie oświeconym mędrcom z amerykańskiego kongresu, którym umyślała się PIPA. Cóż, przynajmniej ze skrótem tytułu ustawy trafili w samo sedno. | Nie mam w kuchni łyżek, talerzy, noży, NICZEGO (cholerny remont kuchni, który miał się zacząć wczoraj, a się nie zaczął), a teraz jeszcze to.
Helooooooooł, ludzie, ja tu piszę pracę zaliczeniową z poezji amerykańskiej, angielska wikipedia jest mi tak jakby potrzebna.
Tym samym w 15 min po obudzeniu osiągnęłam taki stan bycia wściekłą, do którego dojście zazwyczaj zajmuje mi pół dnia, jeśli to zły dzień.
EDIT
Remont miał się zacząć o 8. Jest 9. I nic, null, zero, siedzę sobie sama w domu i w spokoju gnębię wiersz o niedźwiedziu. Jeśli dzisiaj znowu dostaniemy telefon od mojej landlady, że jej syn jednak dzisiaj nie da rady, za to jutro na pewno, po powrocie z pracy przenoszę wszystkie swoje rzeczy z powrotem do kuchni. Mam dość latania tam i z powrotem, gdy chcę sobie zrobić kawę. |
_________________ ☾
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 18-01-2012, 10:18
|
|
|
Easnadh napisał/a: | Ysengrinn napisał/a: | Yay, Międzynarodowy Dzień Bez (angielskiej wersji) Wikipedii, dzięki jaśnie oświeconym mędrcom z amerykańskiego kongresu, którym umyślała się PIPA. Cóż, przynajmniej ze skrótem tytułu ustawy trafili w samo sedno. | Nie mam w kuchni łyżek, talerzy, noży, NICZEGO (cholerny remont kuchni, który miał się zacząć wczoraj, a się nie zaczął), a teraz jeszcze to.
Helooooooooł, ludzie, ja tu piszę pracę zaliczeniową z poezji amerykańskiej, angielska wikipedia jest mi tak jakby potrzebna. |
Eaś, to całe blokowanie wiki jest w sumie tylko na pokaz - jeśli chcesz dostać się do zawartości, wystarczy że wyłączysz javascript w przeglądarce (można to zrobić odpowiednimi dodatkami, albo w menu opcje -> treść-> odznaczasz pole "włącz obsługę javascript". Tylko potem trzeba pamiętać żeby ją z powrotem włączyć). |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 18-01-2012, 17:28
|
|
|
Bo pfffff... Jedno wielkie pfff dla tego dnia i dla nieodebranych połączeń, których nie zauważyłam. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|