| Ogłoszenie |
|
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
| Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
| Wersja do druku |
Loko 
Aspect of Insanity

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 18-01-2012, 18:08
|
|
|
Bo 10-14 dni w szpitalu.
Ja tu nie wytrzymam. Po prostu zaraz wyjdę z siebie i stanę obok. Dobra, jest internet, fajnie, to znaczna poprawa sytuacji - tylko ta i tak przedstawia się beznadziejne. Niech mnie ktoś stąd zabierze, błagam. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 18-01-2012, 18:10
|
|
|
Nie ma to jak wredne łamanie praw studenta przez samą panią Rektor.
Ciekawe jaką cene przyjdzie mi dalej zapłacić za własną głupotę, już pal licho, że dotyczy to również gotówki.
| Loko napisał/a: | | Bo 10-14 dni w szpitalu. |
Ahhh, trzymaj się jakoś Loko! Służba zdrowia to zuo, a zdrowie to już w ogóle zuo. |
|
 |
Morg 

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-01-2012, 18:30
|
|
|
Aaaaarrrgh. Czemu Wikipedia (bynajmniej nie mówię o angielskiej) tak muli? =='
| Cytat: | Nie ma to jak wredne łamanie praw studenta przez samą panią Rektor.
Ciekawe jaką cene przyjdzie mi dalej zapłacić za własną głupotę, już pal licho, że dotyczy to również gotówki. |
Jak Ci się chce, to możesz pewnie skarżyć. :P |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-01-2012, 18:40
|
|
|
| Kijowy dzień, cholernie kijowy, tak po prostu... |
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 18-01-2012, 18:42
|
|
|
Dziennik Ekspedycji Arktycznej w Edynburgu:
Brak ogrzewania, dzień trzeci.
Był dzisiaj u nas fachowiec. Trzeba wymienić boiler. Brak ogrzewania przeciągnie się do przyszłego tygodnia. Powoli zaczyna do nas docierać, że kilka warstw ubrań, rękawiczki i szalik przestają wystarczać. Mamy elektryczną kuchenkę z piekarnikiem - dzięki bogom. Znacząco wzrosło spożycie jedzenia, które najpierw trzeba do tego piekarnika wrzucić, w ramach pretekstu. Życie przeniosło się do kuchni. Będąc w sklepie niemal się wzruszyłem - to najcieplejsze miejsce, w którym byłem od wczoraj. Potem dotarło do mnie, że stoję w dziale z mrożonkami... |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-01-2012, 20:07
|
|
|
| JJ napisał/a: | | Eaś, to całe blokowanie wiki jest w sumie tylko na pokaz - jeśli chcesz dostać się do zawartości, wystarczy że wyłączysz javascript w przeglądarce (można to zrobić odpowiednimi dodatkami, albo w menu opcje -> treść-> odznaczasz pole "włącz obsługę javascript". Tylko potem trzeba pamiętać żeby ją z powrotem włączyć). | Jestem filologiem angielskim, nie informatykiem - nie wiedziałam, że tak można. A nie wiedząc, mogłam się zdenerwować.
REMONTU KUCHNI JEDNAK NIE MA.
Niby powinnam się cieszyć, i trochę się cieszę, ale..............
Co ja się nadenerwowałam przez te kilka dni! I całe to przenoszenie wszystkich rzeczy. Dzisiaj nie zrobiłam sobie śniadania, bo nie mogłam znaleźć noża nigdzie. Ale koniec, zawzięłam się - przeniosłam swoje rzeczy z powrotem do szafki i mam gdzieś to, że może za kilka dni moja landlady znowu coś napomknie o remoncie. Ja się nie zgadzam.
Mieszkanie z tą kobietą jest prawdziwym sprawdzianem dla mojej cierpliwości. Prawie się z nią nie spotykam i się do niej nie odzywam, bo boję się, że mogłabym ją udusić. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 18-01-2012, 20:56
|
|
|
Loko <huuugs> Dzielny bądź, dasz radę.
I rany boskie Vodh, jak ja Cię dobrze rozumiem, trzymaj się jakoś i nie zamarznij.
Nanami, co Ci Krystyna zrobiła? Nie chce Ci zaliczyć tej endo? Będziesz powtarzać? O__O
Zła środa coś, ja sobie zryłam stopy. Nic nowego, ale mam zdartą skórę i niedziałające palce. Sigh. Nie wiem czemu moje buty do stepu nagle przestały mnie lubić. |
|
 |
shugohakke 
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 20-01-2012, 15:09
|
|
|
| Uciekł mi prowadzący z Ekonomii i teraz będę musiał go ścigać po całym mieście... Życie jest piękne normalnie. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-01-2012, 09:19
|
|
|
| Bo coś tak czuję, że to będzie zły dzień :< |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 23-01-2012, 11:23
|
|
|
| Nie kupię już nigdy kostki sera za 5zł, rany boskie tego jest za dużo! I czy ja nigdzie nie mogę dostać NIE żółtych drożdży? Żółte maja farfocle, ja nie chcę z farfoclami bo tego się pić nie da... |
|
 |
Smk 

Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 23-01-2012, 12:32
|
|
|
| shugohakke napisał/a: | | Uciekł mi prowadzący z Ekonomii i teraz będę musiał go ścigać po całym mieście... Życie jest piękne normalnie. | W momencie gdy będziesz musiał gonić prowadzącego po polsce, bo drań zasuwa do stolicy na lotnisko, by zniknąć na rok z kraju, wtedy narzekaj >D
Bo pewne jednostki mają źle, bo inne się martwią a ja sam załapałem się na zestaw adaptacyjny <grypa, chrypa, trzeciego n ie wymienię bo niepoprawne>. No i zarządzanie oblałem. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 23-01-2012, 12:47
|
|
|
Bo cholerna teoria względności, cholerny spin i cholerny Big Bang z tą swoją cholerną grawitacją. Egzaminy są zueeee....
Edit: Ogólnikowe pytania! Oh joy! A ja myślałam, że lepiej być nie może >____> |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 24-01-2012, 07:04
|
|
|
| Niechęć do życia, niechęć do krycia, zagrzebanie się w ściółkę. |
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-01-2012, 06:12
|
|
|
Jakaś $%^$#^#$#@%%%^&%%#$ parodia człowieka ok. 2 czy 3 w nocy pomyliła po pijaku moje drzwi ze swoimi i zaczęła gmerać czy zamku i klamce. Odszedł dopiero poproszony, bardzo jak na tak nieboską godzinę grzecznie acz stanowczo (czytaj usłyszał, że ma się chyżo oddalić, nie dostał jednak na zachętę kopa z wektorem skierowanym w dół schodów).
Niestety po tym random evencie już nie było tak prosto znowu zasnąć. It's gonna be a very zombie day-________-. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Tabris 
Snowflake

|
Wysłany: 27-01-2012, 11:08
|
|
|
| Nie ma jak praca z alkoholikami, nic nie robią tylko chleją i każdemu dupę zawracają... A kierownictwo udaje, że tego nie widzi. Super! |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|