Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 18-01-2012, 18:08
|
|
|
Bo 10-14 dni w szpitalu.
Ja tu nie wytrzymam. Po prostu zaraz wyjdę z siebie i stanę obok. Dobra, jest internet, fajnie, to znaczna poprawa sytuacji - tylko ta i tak przedstawia się beznadziejne. Niech mnie ktoś stąd zabierze, błagam. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 18-01-2012, 18:10
|
|
|
Nie ma to jak wredne łamanie praw studenta przez samą panią Rektor.
Ciekawe jaką cene przyjdzie mi dalej zapłacić za własną głupotę, już pal licho, że dotyczy to również gotówki.
Loko napisał/a: | Bo 10-14 dni w szpitalu. |
Ahhh, trzymaj się jakoś Loko! Służba zdrowia to zuo, a zdrowie to już w ogóle zuo. |
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-01-2012, 18:30
|
|
|
Aaaaarrrgh. Czemu Wikipedia (bynajmniej nie mówię o angielskiej) tak muli? =='
Cytat: | Nie ma to jak wredne łamanie praw studenta przez samą panią Rektor.
Ciekawe jaką cene przyjdzie mi dalej zapłacić za własną głupotę, już pal licho, że dotyczy to również gotówki. |
Jak Ci się chce, to możesz pewnie skarżyć. :P |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-01-2012, 18:40
|
|
|
Kijowy dzień, cholernie kijowy, tak po prostu... |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 18-01-2012, 18:42
|
|
|
Dziennik Ekspedycji Arktycznej w Edynburgu:
Brak ogrzewania, dzień trzeci.
Był dzisiaj u nas fachowiec. Trzeba wymienić boiler. Brak ogrzewania przeciągnie się do przyszłego tygodnia. Powoli zaczyna do nas docierać, że kilka warstw ubrań, rękawiczki i szalik przestają wystarczać. Mamy elektryczną kuchenkę z piekarnikiem - dzięki bogom. Znacząco wzrosło spożycie jedzenia, które najpierw trzeba do tego piekarnika wrzucić, w ramach pretekstu. Życie przeniosło się do kuchni. Będąc w sklepie niemal się wzruszyłem - to najcieplejsze miejsce, w którym byłem od wczoraj. Potem dotarło do mnie, że stoję w dziale z mrożonkami... |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-01-2012, 20:07
|
|
|
JJ napisał/a: | Eaś, to całe blokowanie wiki jest w sumie tylko na pokaz - jeśli chcesz dostać się do zawartości, wystarczy że wyłączysz javascript w przeglądarce (można to zrobić odpowiednimi dodatkami, albo w menu opcje -> treść-> odznaczasz pole "włącz obsługę javascript". Tylko potem trzeba pamiętać żeby ją z powrotem włączyć). | Jestem filologiem angielskim, nie informatykiem - nie wiedziałam, że tak można. A nie wiedząc, mogłam się zdenerwować.
REMONTU KUCHNI JEDNAK NIE MA.
Niby powinnam się cieszyć, i trochę się cieszę, ale..............
Co ja się nadenerwowałam przez te kilka dni! I całe to przenoszenie wszystkich rzeczy. Dzisiaj nie zrobiłam sobie śniadania, bo nie mogłam znaleźć noża nigdzie. Ale koniec, zawzięłam się - przeniosłam swoje rzeczy z powrotem do szafki i mam gdzieś to, że może za kilka dni moja landlady znowu coś napomknie o remoncie. Ja się nie zgadzam.
Mieszkanie z tą kobietą jest prawdziwym sprawdzianem dla mojej cierpliwości. Prawie się z nią nie spotykam i się do niej nie odzywam, bo boję się, że mogłabym ją udusić. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 18-01-2012, 20:56
|
|
|
Loko <huuugs> Dzielny bądź, dasz radę.
I rany boskie Vodh, jak ja Cię dobrze rozumiem, trzymaj się jakoś i nie zamarznij.
Nanami, co Ci Krystyna zrobiła? Nie chce Ci zaliczyć tej endo? Będziesz powtarzać? O__O
Zła środa coś, ja sobie zryłam stopy. Nic nowego, ale mam zdartą skórę i niedziałające palce. Sigh. Nie wiem czemu moje buty do stepu nagle przestały mnie lubić. |
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 20-01-2012, 15:09
|
|
|
Uciekł mi prowadzący z Ekonomii i teraz będę musiał go ścigać po całym mieście... Życie jest piękne normalnie. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-01-2012, 09:19
|
|
|
Bo coś tak czuję, że to będzie zły dzień :< |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 23-01-2012, 11:23
|
|
|
Nie kupię już nigdy kostki sera za 5zł, rany boskie tego jest za dużo! I czy ja nigdzie nie mogę dostać NIE żółtych drożdży? Żółte maja farfocle, ja nie chcę z farfoclami bo tego się pić nie da... |
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 23-01-2012, 12:32
|
|
|
shugohakke napisał/a: | Uciekł mi prowadzący z Ekonomii i teraz będę musiał go ścigać po całym mieście... Życie jest piękne normalnie. | W momencie gdy będziesz musiał gonić prowadzącego po polsce, bo drań zasuwa do stolicy na lotnisko, by zniknąć na rok z kraju, wtedy narzekaj >D
Bo pewne jednostki mają źle, bo inne się martwią a ja sam załapałem się na zestaw adaptacyjny <grypa, chrypa, trzeciego n ie wymienię bo niepoprawne>. No i zarządzanie oblałem. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 23-01-2012, 12:47
|
|
|
Bo cholerna teoria względności, cholerny spin i cholerny Big Bang z tą swoją cholerną grawitacją. Egzaminy są zueeee....
Edit: Ogólnikowe pytania! Oh joy! A ja myślałam, że lepiej być nie może >____> |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 24-01-2012, 07:04
|
|
|
Niechęć do życia, niechęć do krycia, zagrzebanie się w ściółkę. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-01-2012, 06:12
|
|
|
Jakaś $%^$#^#$#@%%%^&%%#$ parodia człowieka ok. 2 czy 3 w nocy pomyliła po pijaku moje drzwi ze swoimi i zaczęła gmerać czy zamku i klamce. Odszedł dopiero poproszony, bardzo jak na tak nieboską godzinę grzecznie acz stanowczo (czytaj usłyszał, że ma się chyżo oddalić, nie dostał jednak na zachętę kopa z wektorem skierowanym w dół schodów).
Niestety po tym random evencie już nie było tak prosto znowu zasnąć. It's gonna be a very zombie day-________-. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 27-01-2012, 11:08
|
|
|
Nie ma jak praca z alkoholikami, nic nie robią tylko chleją i każdemu dupę zawracają... A kierownictwo udaje, że tego nie widzi. Super! |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|