Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-05-2012, 17:58
|
|
|
Czy na forum obecny jest kat? Chciałabym zamówić jedną szybką i bezbolesną dekapitację.
Poważnie, głowa boli koszmarnie. Mam wrażenie, że zaraz eksploduje i wszystkich pochlapie. Do tego gardło, kaszel, katar i chrypa. Chyba nie będę miała wyjścia jak iść jutro do lekarza. Niech to licho. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 25-05-2012, 15:16
|
|
|
Szykował się pełny zajęć dzień. Miałam psu wynagrodzić siedzenie samej. Wszystko było fajnie do momentu jak niemal zemdlałam na ulicy i ledwo dotarłam do domu. Nie mogę się pozbierać od paru godzin. Damn. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 27-05-2012, 10:23
|
|
|
Bo zabrakło mi słodyczy akurat w Zielone Świątki. Gdzie ja teraz coś kupię? Czeka mnie śmierć w smutnym, bezcukrowym piekle...
EDIT: a jednak w wesołym i cukrowym. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
Ostatnio zmieniony przez BOReK dnia 27-05-2012, 14:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 27-05-2012, 14:16
|
|
|
Bo brak czasu, na wszystko, oby do 15 czerwca, może potem trochę odetchnę... =__= |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 27-05-2012, 22:41
|
|
|
Zapowiada się paskudny tydzień... ale mam nadzieję, że będzie przynajmniej satysfakcjonujący. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 28-05-2012, 13:53
|
|
|
DRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRILL.
Tak, sąsiadka z dołu urządza generalny remont mieszkania. Dzisiaj pierwszy dzień. Już mam dosyć. Uszy mi usychają, a podłoga się trzęsie. Będzie fajna nauka do sesji!... |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 28-05-2012, 17:35
|
|
|
Bywają dni, gdy konieczność zachowywania pozycji pionowej jest uciążliwa... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 28-05-2012, 17:45
|
|
|
Kazali mi zmienić jedyną nieświecącą żarówkę na korytarzu w pracy. A ja przy okazji spaliłem kable na 3 piętrach , zaplombowałem obwód oświetlenia nocnego i stwierdziłem, że cała instalacja jest do remontu. Co gorsza mam rację. |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 01-06-2012, 19:40
|
|
|
Bo ledwo wyszłam z jednego przeziębienia, a już mnie znów gardło boli tak, że nawet ruszanie językiem stanowi wyzwanie. FML. |
|
|
|
|
|
Swarga
|
Wysłany: 02-06-2012, 09:26
|
|
|
Odłożyłem w Pocztylionie 184 złote na emeryturę. |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 02-06-2012, 11:37
|
|
|
Bo laptop dalej leży nieżywy, jako że poczta polska nawala i najwyraźniej nie zna słowa "PRIORYTET", a na jeżdżenie tam i z powrotem do domu po papierzyska mnie nie stać. A zresztą cholera wie, jak to będzie z tą gwarancją i czy w ogóle Sony VAIO International Service blablabla mi ją uzna, żeby było gorzej, na najszybszy sposób na nowy komp (kupno nowego dysku i zaniesienie Meiko do naprawy) też mnie zwyczajnie nie stać, w związku z czym w lipcu magisterki nie obronię.
I generalnie NIENAWIDZĘ ludzi infantylnie szczęśliwych, którzy na dodatek chwalą się tym na lewo i prawo. Niech was wszystkich szlag trafi, życzę wam tego z całego mego szczerego serca, nie musicie dziękować. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
|
Wysłany: 02-06-2012, 21:53
|
|
|
Easnadh napisał/a: | I generalnie NIENAWIDZĘ ludzi infantylnie szczęśliwych, którzy na dodatek chwalą się tym na lewo i prawo. Niech was wszystkich szlag trafi, życzę wam tego z całego mego szczerego serca, nie musicie dziękować.
|
I tak dziękujemy. A także, przesyłamy życzenia poukładania się życiowych sytuacji problemowych. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 02-06-2012, 21:55
|
|
|
Easnadh napisał/a: |
I generalnie NIENAWIDZĘ ludzi infantylnie szczęśliwych, którzy na dodatek chwalą się tym na lewo i prawo. Niech was wszystkich szlag trafi, życzę wam tego z całego mego szczerego serca, nie musicie dziękować. |
Amen. Now, go away, world. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 04-06-2012, 15:28
|
|
|
Dżizas, mam ochotę cofnąć się w czasie i zlać się po pysku patrząc czy równo puchnę. Zaraz mnie szlag trafi od wywalania spacji przed wykrzyknikami i pytajnikami ze swoich starych postów, które wrzucam na journala (no bo nie wrzucę z czymś takim, dusza mi nie pozwala). Nie miałam pojęcia, że ja AŻ tyle pisałam. To się musowo porozmnażało po kątach! Przeglądam, przerzucam, a końca nie widać... Teraz dopiero widzę jak moja wena ostygła przez te kilka lat. Z drugiej strony lepiej, że będzie coraz mniej do przerzucania i nie mogę się doczekać kiedy wreszcie cały chłam i mój dobytek umysłowy związany z anime spocznie w jednym miejscu. A do przejrzenia jeszcze Mamuniowo-Moshiowe maile, które zawierają mnóstwo fajnych analiz. Sigh, aż mi się smutno zrobiło, że już z Moshi ani Mamunią nie prowadzimy takich wymian zdań :< Niemniej powrót do przeszłości do dawnej siebie, która tyle pisała jest szalenie miły. Teraz z tamtego okresu zostały same ciepłe i przyjemne wspomnienia. |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-06-2012, 17:18
|
|
|
Salva napisał/a: | Zaraz mnie szlag trafi od wywalania spacji przed wykrzyknikami |
Word -> Znajdź -> " !" " ?" -> Zamień wszystkie na -> "!" "?" i już. O ile mnie pamięć nie myli, każdy edytor tekstu, z notatnikiem włącznie ma tę opcję. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|