Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 20-05-2012, 12:32
|
|
|
Takie tam narzekanie - chciałam być porządna i uczciwa, i obejrzeć legalnie Kapitana Amerykę. Naiwnie liczyłam na jakąś wypożyczalnię online, a tu dupa. Do Dąbrowy nie chce mi się jechać, zwłaszcza, że istnieje duża szansa, że filmu nie mają. A potem się dziwią, że ludzie piracą...
Edit: O, mają. Może jednak podjadę. Jutro. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 20-05-2012, 15:29
|
|
|
Urwałem tłumik, fuck! XD
Na szczęście to proste zadanie dla spawacza, a nie zakup części, but still... A może tak zostawię, ładnie bulgocze. >D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Zygmunt
|
Wysłany: 20-05-2012, 18:33
|
|
|
Nie mogę zupełnie ogarnąć się z kserówkami i notatkami i dobija mnie, że nie mogłam znaleźć jakiegoś sensownego systemu porządkowania ich przez 3 lata. Drodzy studenci! Proszę, podzielcie się swoimi sposobami, bo zawsze jak jest czas na ogarnięcie się i wymyślanie jakiegoś systemu kserówko-notatkowego, to potem patrzy się na innych i porównuje, że jednak można było coś lepiej zrobić. Przy Waszej dobrej woli wróci mi jakiś zapał do nauki. :p |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 20-05-2012, 18:52
|
|
|
System? Jest coś więcej niż podział na przedmioty, chronologia i oznaczanie w jakiś sposób kategorii i/lub działów? >] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 20-05-2012, 19:23
|
|
|
BOReK napisał/a: | System? Jest coś więcej niż podział na przedmioty, chronologia i oznaczanie w jakiś sposób kategorii i/lub działów? >] |
Porządek.
Bo udało mi się dwie zerówki przez lenistwo i nieuwagę przeoczyć. Winić będę naszą lokalną patronkę od tego pierwszego, poręczna jest i pod ręką. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 20-05-2012, 20:14
|
|
|
Jest jeden dobry system, ale potrzeba sporo samozaparcia. Wszystko skanować i przerzucić na kompa. Mnie się nie udało i wiedza z pięciu lat studiów poszła do kosza. |
|
|
|
|
|
Aino
|
Wysłany: 20-05-2012, 20:35
|
|
|
Ja mam dwa ogromne segregatory + mnóstwo teczek z kserówkami z trzech (prawie już czterech) lat... Tylko miejsce w szafie niepotrzebnie zajmują. Szkoda wyrzucić - tyle pieniędzy na to poszło... |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-05-2012, 21:45
|
|
|
Bo ostatnimi czasy straszliwie swędzi mnie twarz z jakiegoś powodu. Oczywiście nie bez przerwy, zazwyczaj jak wychodzę z domu, czyli kiedy mam na sobie makijaż... nie wiem, czy to kwestia podkładu, czy może kremu, będę musiała po kolei sprawdzać. Dzisiaj prawie szału dostałam uhhhh... |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 21-05-2012, 11:59
|
|
|
Mój biedny portfel już krzyczy... Pa pa, moje pieniążki! A najbardziej mnie i tak wkurza, że jeśli pies jest chory i no, trzeba go wyleczyć, a to KOSZTUJE, moi rodzice wolą skwitować, że wymyślam i nic jej nie jest. Także lecz na własną rękę. I koszt. |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 21-05-2012, 13:53
|
|
|
Myszka mi się psuje w wyjątkowo irytujący sposób. Nie chce mi się załatwić nowej (czy też kupić, ale wtedy dochodzą jeszcze jakieś tam koszty). |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 21-05-2012, 19:21
|
|
|
Cytat: | Myszka mi się psuje w wyjątkowo irytujący sposób. Nie chce mi się załatwić nowej (czy też kupić, ale wtedy dochodzą jeszcze jakieś tam koszty). |
<5> mój synu. Ja mam zastępczą, ale i tak należałoby kupić nową, to co poprzednia wyrabiała wołało o pomstę do nieba. I tydzień faila się zakończył, ale jakoś no... pusto, smutniej? |
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 22-05-2012, 07:25
|
|
|
No (*&^%$#$!@#$%^&}{*&^%$#@&^%$#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie z którymi mieszkam WKU*WILI MNIE Z SAMEGO RANA.
Dlaczego moja obrona musi być w tym roku? Nie będę teraz tracić czasu na szukanie mieszkania. A mam ochotę wyprowadzić się już dzisiaj. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 22-05-2012, 13:50
|
|
|
lol szlag mnie trafia przez tą kobietę. Parę tygodni temu miałyśmy wielką dyskusję na temat działania pralki i kosztów z tym związanych, która skończyła się wnioskiem, że to ja powinnam wkładać mniej rzeczy do środka, ale za to mogę robić pranie częściej. Jakoś tak wyszło, że prania rzeczywiście wkładam trochę mniej, ale robię je tak jak kiedyś, czyli raz w tygodniu, a nie częściej, co w ogóle powinno ją niesamowicie uszczęśliwić. Dzisiaj natomiast stała obok i kiedy już włączyłam maszynę wypaliła z tekstem: "a byś nie mogła wkładać więcej tych rzeczy?"
........................ what. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-05-2012, 13:59
|
|
|
Zademonstruj jej potęgę dyktafonu. >D |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 22-05-2012, 14:51
|