Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 25-06-2012, 04:56
|
|
|
Karai napisał/a: | Trzy następne dni spędzę ze znienawidzonymi ludźmi. Z którymi spędziłam 6 lat.
No po prostu grejt. |
Zjazd absolwentów? |
|
|
|
|
|
Silla
małe i wredne
|
Wysłany: 25-06-2012, 05:58
|
|
|
Zarwałam noc, żeby się nauczyć, a i tak czuję się jak intelektualne zombie. I pada. Nie, wróć, to zbyt duże niedopowiedzenie. LEJE jak nie powiem co. A ja muszę wyjść na parszywy PKS, żeby jechać na parszywy egzamin. Oh God, why... |
_________________ Dziwactwo rzecz względna.
|
|
|
|
|
Karai
Eternal Force Blizzard
|
Wysłany: 25-06-2012, 16:44
|
|
|
Xeniph napisał/a: | Karai napisał/a: | Trzy następne dni spędzę ze znienawidzonymi ludźmi. Z którymi spędziłam 6 lat.
No po prostu grejt. |
Zjazd absolwentów? |
Nie, chociaż to też już mieliśmy. Moja klasa jest na wycieczce i podrzucili mnie do klasy, w której... no, zresztą pisałam o tym.
Poza tym wątpię, żeby dawne klasy z podstawówki organizowały zjazdy :> |
_________________ Wounded wings bounded to a cross,
Light and hopes were lost. |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-06-2012, 21:43
|
|
|
Dostawa na następny dzień w Amazonie tutaj wysyłana jest przez City-Link, który ma z tego co czytam w necie mniej więcej 40% skuteczność jeżeli chodzi o dostarczanie na czas... Cały dzień czekania i oczywiście nie dotarli. Nienawidzę czekania. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-06-2012, 12:07
|
|
|
Nie zdarzyło się od dawna, ale niech się cały świat wypcha tłuczonym szkłem. Jest źle, będzie gorzej. Radość życia zdechła jakiś czas temu i nie zanosi się żeby wróciła. To nie będzie miłe lato. |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 26-06-2012, 12:17
|
|
|
Mam dość... chyba rzucę studia. Wtedy nie będę już musiała się deal with dziekanat. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
szwagier
Kitsune
Dołączył: 21 Maj 2012 Skąd: Ostrów Wielkopolski Status: offline
|
Wysłany: 26-06-2012, 17:01
|
|
|
Nie znoszę przegrywać w grach zespołowych gdy ktoś moje całkowite starania się aby zwyciężyć niweczy swoją nieudolnością, lenistwem i brakiem myślenia a na koniec usprawiedliwia to słowami "to tylko gra". Gramy po to aby zwyciężyć a nie tanio sprzedać skórę w rozgrywkach które jesteśmy w stanie wygrać. |
_________________ People die if they are killed.
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 26-06-2012, 17:39
|
|
|
Wniosek - albo ten ktoś zmieni zespół, albo Ty. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Aino
|
Wysłany: 26-06-2012, 19:11
|
|
|
Nienawidzę, szczerze i z całego serca nienawidzę spoilerów. |
|
|
|
|
|
Silla
małe i wredne
|
Wysłany: 26-06-2012, 19:40
|
|
|
Kocham swoją promotorkę! Kobieta jest nieziemska! 3 tygodnie temu dałam jej do sprawdzenia ostatni rozdział licencjatu, miała go sprawdzić już 2 tyg temu. I nic. Musiałam ją dopiero mailowo maltretować, żeby się dowiedzieć, co i jak. I co? I się dowiedziałam. Że jest sporo do poprawy jednak. Tydzień przed obroną, kiedy mam jeszcze 2 egzaminy, w tym jeden zajedwabiście ciężki. No kur...a. |
_________________ Dziwactwo rzecz względna.
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 27-06-2012, 11:19
|
|
|
Epopei Amazońskiej część dalsza:
Amazon twierdzi, że przesyłkę ma kurier i mam poczekać do piątku. Kurier twierdzi, że przesyłki w ogóle nie dostał, mimo że na ich stronie figuruje jako 'in our network'. Support Amazonu prosi, żebym poczekał do piątku, może się samo rozwiąże.
A figa. Opieprzyłem trochę pana z supportu, poczekałem na supervisora, kazałem im anulować poprzednią przesyłkę i wysłać nową w jej miejsce, a z City-Linkiem niech się sami pierdolą na własną rękę. Efekt? Przesyłka numer dwa czeka na wysłanie, ma być u mnie jutro. Teraz tylko mieć nadzieję, że wyślą innym kurierem, bo kuriera w Amazonie z tego co mi powiedzieli przydziela z automatu i nawet supervisor nie był w stanie nic z tym zrobić. Sigh, miejmy nadzieję że jutro będę już o sprawie pisał w 'życiu'. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 27-06-2012, 18:00
|
|
|
Bo nauczyciele nie potrafią sami drukować :P |
|
|
|
|
|
Swarga
|
Wysłany: 29-06-2012, 00:13
|
|
|
Nigdy nie byłem wróżbitą, tarocistą, symbolistą, animagiem ani księdzem, ale taka dziwna refleksja mnie naszła. Ze zrozumiałych powodów dam w spoilertag, a dla ogółu dam wersję, która mieści się w regulaminie.
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Upiłem się wczoraj pod mecz, w którym życzyłem wygranej Portugalczykom. Dzisiaj nie piłem, a wygrali Włosi, którym też życzyłem wygranej. Obawiam się, że to jakiś znak, bym przestał na dobre.
Obawiam się, że mój sposób na życie ma negatywny wpływ na losy świata. Nie wiem co wybrać, ocalić świat czy zagrać pod siebie. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 29-06-2012, 11:40
|
|
|
A ****. Zepsuty ekran, miga mi cały czas jak oszalały, odsyłam w poniedziałek do Amazonu. Za refundację, bo im się chwilowo skończyły. Sigh. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 30-06-2012, 21:14
|
|
|
ARRRRRRR!!
Dziewięć lat czekania na kontynuacje jednej konkretnej historii, a potem wydawnictwo zwija się zanim zdąży wydać oba zapowiedziane tomy...
ARRRRRRRRRRR!!!!! |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|