Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Doner Kebab
Gawith Apricot
|
Wysłany: 14-02-2009, 19:49
|
|
|
bo muszę zdawać polski na maturze :/ |
_________________ Gawith Apricot - wciągam bo lubię. Jeśli nie znasz spróbuj :)
polubisz |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 14-02-2009, 20:42
|
|
|
Ugh, a ja matematykę, i oczywiście baaardzo jej potrzebuję na mój wymarzony kierunek _-_ Dlaczego nie przyszłam na świat trzy tygodnie wcześniej i by mnie to ominęło?
Bo śnieg. Wczoraj, jak byłam na kilkugodzinnych zakupach, złapała mnie śnieżyca. Skutek: gardło znowu boli. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 14-02-2009, 22:03
|
|
|
Bo Internet ma kaprysy... rozłącza się w losowych momentach, połączenie z IRCem graniczy z cudem... |
|
|
|
|
|
demiCanadian
Analogia stosowana.
|
Wysłany: 14-02-2009, 23:16
|
|
|
Bo uświadomiłem sobie, że podobają mi się tylko te anime, które mają po kilka odcinków i które nigdy nie będą kontynuowane. |
_________________ Kolorowe groszki. |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-02-2009, 09:51
|
|
|
Bo z planu zajęć wynika (czekałam, czy może zmienią, ale nie zmienili), że historię krajów anglojęzycznym mam z tym cholernym leniem i olewaczem, z którym miałam już kulturoznawstwo. Znowu. Znowu jak jest wykład, który ma naprawdę dużą szansę mnie zainteresować, to znowu wcisnęli nam Benka, który będzie gadał o wszystkim i o niczym, tylko nie o tym, co trzeba. A nie, raz na miesiąc może wspomni coś o historii Ameryki, bo jest Amerykaninem. Ekhum, mówiąc delikatnie, mam gdzieś historię Ameryki, jest nieinteresująca. Ja chcę historii Wysp Brytyjskich! Porządnych wykładów!
Poza tym ktoś bardzo mądry układał ten plan i zaraz po tym wykładzie - od 15:00 mam wykład z literatury, który wymaga stałej obecności i maksimum skupienia. A niestety o tej porze zazwyczaj się zawieszam. Jakby tak zamienili kolejność, to na literaturę chodziłabym jeszcze w miarę przytomna, a Benka bym sobie odpuściła i wróciła do mieszkania, bo o ile znam swoje możliwości na tolerowanie bzdurności akurat tego wykładowcy, na wykłady będę chodziła może z miesiąc, potem dam sobie spokój. I będę miała okienko. Ni przypiął, ni przyłatał. Cóż, najwyżej będę chodzić na zakupy do Biedronki, bo to w końcu początek tygodnia i trzeba włożyć coś do lodówki. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 15-02-2009, 14:42
|
|
|
Bo mi kot pogryzł kabel zasilający do komputera. Naprawiłam go domowymi sposobami (czytaj: obkleiłam taśmą klejącą) ale i tak co chwilę przerywa. Trza kupić nowy....
Zdjęcie tego gryzącego potwora w odpowiednim temacie. |
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 15-02-2009, 15:17
|
|
|
Bo ten śnieg powinien był być w grudniu, a nie w lutym... |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 15-02-2009, 15:56
|
|
|
bo *ktoś* będzie musiał jutro latać z łopatą...
Może i bym to zniósł, gdyby obyli się bez uwag typu, że za wolno, albo w ogóle źle... Nie ma to, jak motywowanie do pracy... |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 15-02-2009, 17:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 15-02-2009, 16:57
|
|
|
korsarz napisał/a: | bo *ktoś* będzie musiał jutro latać z łopatą... | Weź nawet nie wspominaj... ==' |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-02-2009, 18:15
|
|
|
Powód znajduje się w topiku o piractwie. Teraz będę musiał się użerać z biurem obsługi i udowadniać, że nie jestem przestępcą. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 15-02-2009, 19:18
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Teraz będę musiał się użerać z biurem obsługi i udowadniać, że nie jestem przestępcą. | A nie łatwiej poszukać cracka/pirata? Jeśli masz oryginał, masz prawo (przynajmniej moralne).
Bo uznano że jeśli z jednym seminarium i wykładem z nienacka poradziłem sobie, to z kolejnym, dłuższym, też sobie poradzę =__="
Bo o warsztatach do poprzedniego, powiedziano mi na godzinę przed - i to było w sobotę ;___; |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
|
Wysłany: 16-02-2009, 16:35
|
|
|
Miałam dziś odebrać z antykwariatu książki, ale okazało się, że coś nie tak z dostawą, a już się nastawiłam, że je dzisiaj obmacam!
Bo cyrk z egzaminem. Poza tym wygląda na to, że naprawdę dobremu wykładowcy coś się stało.
Bo zeszyty są drogie == |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 16-02-2009, 17:55
|
|
|
Bo Sztorm Zehira będzie pół roku po światowej premierze, i 20 zł drozszy. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 16-02-2009, 19:05
|
|
|
Argh, bo nie potrafię się skupić na nauce, a to na dodatek matma. Potrafię myśleć tylko o sobocie. I jeszcze ten komputer, kusiciel podstępny - niech mnie ktoś odetnie od netu.
Bo jutro mam 3 języki polskie. Ja bardzo lubię polski, ale trzy godziny pod rząd z poezją romantyczną to zbyt wiele. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 16-02-2009, 19:22
|
|
|
Bo się paskudnie przecięłam nożyczkami. Wr. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|