Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 27-03-2009, 00:35
|
|
|
piotrekplay napisał/a: | bo nie widać końca fillerów w Naruto Shippuuden |
Podejrzewam że już niedaleko bo pokazali Deidre i tobiego a to oznacza, że już niedługo się skończą. A za tydzień nowy op więc raczej chyba koniec nadchodzi wielkimi krokami.
Bo jutra ma być ciekawie w szkole, a nie mogę pójść |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 27-03-2009, 19:28
|
|
|
Pokłócić się z matką o to, że nie chcę kawałka ciasta - bezcenne... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 28-03-2009, 13:59
|
|
|
Bo jakiś irytujący wirus mi się darł na kompa, ledwo się na forum dostałem. Innymi słowy, komp coraz bardziej się przycina, zniknęła mi historia w mozilli i pasek zakładek jest pusty, w dodatku na jeden dysk nie da się wejść (D), wyskakuje okienko "Dysk D nie jest sformatowany, czy chce go teraz sformatować?". Dodam że robiłem już przeczesywanie antywirem, ale niewiele to dało. Czy nie wie ktoś czy jest jakiś sposób (oprócz formata) by temu zaradzić? |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 28-03-2009, 17:11
|
|
|
Bo mi się kończy wersja próbna Photoshopa... I na czym ja teraz będę rysować? Zwłaszcza, że jednej pracy jeszcze nie skończyłam, a założę się, że starsze wersje jej nie otworzą. Jeszcze trochę, a przerzucę się na Painta.
Bo się zbliża kwiecień, a zaraz za kwietniem maj, a na początku czerwca mamy oddania. Już zaczynam czuć presję, a przecież jeszcze nie wymyśliłam ani pół projektu. Help T___T |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 28-03-2009, 19:05
|
|
|
Yumegari napisał/a: | a założę się, że starsze wersje jej nie otworzą |
Mają dużą szansę otworzyć, PS domyślnie proponuje zapis w formacie który jest kompatybilny wstecz ze starszymi wersjami. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 28-03-2009, 19:51
|
|
|
Bo w akademiku pękła uszczelka przy kaloryferze - pol nocy latania z wiadrami... Bo facetka od filozofii sobie o nas przypomniała i w niedziele kończę po czwartej. Taa... pociag na pewno na mnie poczeka... >.< |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-03-2009, 20:36
|
|
|
Irlandia Północna 3 - 2 Polska - Naprawdę brak mi słów, przegraliśmy z bardzo słabą drożyną. Nasi piłkarze grali jak ostanie patałachy, bramki straciliśmy po koszmarnych błędach(choćby bramka samobójcza, którą nasz bramkarz puścił po lekkim podaniu swojego obrońcy, no istne magiczne kuriozum). Żałuje, że się napaliłem i tych naszych dziadów co biorą okropną kasę oglądałem. Szlak człowieka może trafić, zwłaszcza takiego któremu się nie wolno denerwować. Wziąłbym lagę i bym ich porządnie strzaskał, a potem ciągnąłbym ich końmi aż do Damaszku. |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-03-2009, 22:15
|
|
|
Bo ledwo drania kupiłam, a już mnie nienawidzi, i to z pasją!!!
...Tak, właśnie uczę się obsługi skanera. Zobaczymy, które z nas pierwsze ustąpi. |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 30-03-2009, 15:15
|
|
|
Zirytowało mnie restartowanie kompa 3 razy. Nie wiedziałem że to aż tak może zepsuć w miarę dobry dzień, wiem jedno: ojciec już nie usiądzie przy tym kompie (odłączył mi myszkę, klawiaturę i dysk). |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
cehijow
Sługa Miecza i Korony
|
Wysłany: 01-04-2009, 00:29
|
|
|
Prezydent odwiedza dzisiaj naszą szkołę i garnitury obowiązkowe. Przynajmniej miałem okazje widzieć jak strażacy myją miejscowy ratusz w ulewę, nie wspomnę ze niedawno malowany.Ale czego się nie robi dla tych paru minut z Głową naszego państwa |
_________________ Lecz biedny jestem: me skarby – w marzeniach,
Więc ci rzuciłem marzenia pod stopy,
Stąpaj ostrożnie, stąpasz po marzeniach.
William Butler Yeats. |
|
|
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 01-04-2009, 03:57
|
|
|
bo ten różowy styl dobija mój wzrok i gust, czy ja kiedyś pisałem że nie cierpię różu?
bo mam tylko 3 pierwsze lekcje ale powrót do domu i tak normalnie czyli o 15
bo mam przeczucie, że dzisiaj przegramy nawet z San Marino |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 01-04-2009, 05:14
|
|
|
Słońce, nikt Ci nie każe wchodzić dzisiaj na forum. Odczekaj do jutra.
Bo wychodząc z domu, znalazłam w skrzynce awizo, co mi dość skutecznie popsuło humor - wczoraj miałam wolne, cały dzień siedziałam w domu. Żeby dziad parchów dostał. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 01-04-2009, 06:27
|
|
|
Bo wczorajsze lody z owocami to nie był najlepszy pomysł, auć, moje gardło.
I w ogóle bo doba jest za krótka i wszystkie pierwsze z tego semestru kolosy zapowiadaja się na śliczne ndst.
I w ogóle. |
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-04-2009, 09:57
|
|
|
Bo niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 01-04-2009, 14:01
|
|
|
Bo dzisiejszy dzień zapowiadał się tak pięknie (uznałam rusz za dobry znak), ale pewna osoba musiała [tu powinien być brzydki wyraz] w nieswoje sprawy i zepsuć mi dobre samopoczucie, najprawdopodobniej na kilka najbliższych dni.
Bo los postanowił zrobić mi primaaprilisowy żart - jak jechałam rano do szkoły, zepsuł się autobus w połowie drogi, w każdym razie kazali nam wysiąść. A ja dojeżdżam do innego miasta.
Bo katar. Mój biedny nos. Ała. |
|
|
|
|
|
|