Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 23-03-2009, 13:02
|
|
|
Bo w pierwszy dzień warsztatów dorwała mnie duża gorączka, wymuszając powrót do domu. Dalej - nudzenie się w łóżku, brak internetu, dolegliwości związane z chorobą i takie tam... |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-03-2009, 13:55
|
|
|
Urol. Maile z pracy. ROZLEW KRWII!!! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 23-03-2009, 20:05
|
|
|
Moje słoneczka mnie dzisiaj dobiły, załamały i w ogóle. Były pyskate, niegrzeczne, leniwe i miały w głębokim poważaniu co do nich mówię... Chciałam ich zachęcić do udziału w konkursie, a tu zero reakcji, albo inaczej, reakcja dziwna. Dla nich ważne są tylko nagrody (nic poniżej MP4, a książki są bleeee), a tak w ogóle to po co brać udział, jak i tak nie wygramy... Wyobraźnia nie pracuje, liczą się tylko obejrzane filmy i gry komputerowe. To straszne, że dla dziewięciolatków ważne są tylko kasa i fajne gadżety. Powoli tracę wiarę w ludzi... |
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 23-03-2009, 20:56
|
|
|
Bo już teraz trzęsę się na samą myśl o przedmiocie, który zaczynam w tym tygodniu. Nazywa się on STATYSTYKA. Do tego prowadzi ją największa blondi siekiera na uczelni. <drży> |
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 24-03-2009, 11:47
|
|
|
No niech to ciężka i niespodziewana! Dopiero co wyciągnęłam tablet po przerwie, żeby coś narysować, a tu figa - piórko z jakiegoś powodu nie odpowiada.
*zgrzyt*
*zgrzyt* |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 24-03-2009, 18:08
|
|
|
Bo Internet chodzi, jakby chciał, a nie mógł. Powoli zaczyna mnie coś trafiać, a ja bardzo nerwowy człowiek jestem, jak jestem niewyspana. Mam ochotę czymś rzucić w monitor. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 24-03-2009, 20:29
|
|
|
Bo neostrada znowu ma humory. Dobrą godzinę trwało, zanim w końcu wszedłem na irca...
Bo nowa maszynka do golenia. I cała łazienka we krwi... |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 24-03-2009, 23:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 24-03-2009, 21:44
|
|
|
Bo jak patrzę za okno to aż mnie skręca, pół metra śniegu, żyć się odechciewa. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 24-03-2009, 21:53
|
|
|
Bo uziemiony do końca tygodnia. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Shadow Dancer
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 25-03-2009, 11:35
|
|
|
Bo tona sprawdzianów
Bo męczę się w szkole
Bo zmiana planu
Bo dłuższa droga... |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-03-2009, 18:32
|
|
|
Kwa. Chciałem książki o wojnie domowej w Hiszpanii i pojawiła się, w tej samej serii co "Moskwa 1941". Wygląda kusząco i kosztuje tylko nieco ponad sześć dych.
Nie mam sześciu dych, psia mać... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-03-2009, 12:39
|
|
|
Szef zadzwonił. "Ty masz dzisiaj na 14, prawda?" "Zgadza się." "To przyjdź 30 minut wcześniej, instruktorzy chcą was przepytać." "..."
Żeby ich wszy oblazły, stresy skracają życie. Trzymajcie kciuki. X__X |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-03-2009, 12:40
|
|
|
Moja głowa... Chodzę po ścianach, dosłownie. Zrobiłam sobie herbatę z dwóch torebek i mam nadzieję, że pomoże... |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 26-03-2009, 14:32
|
|
|
1. Szkoła. Dzisiaj był tylko dwie normalne lekcje na których się czegoś uczyliśmy. Na pozostałych było albo wolne albo zastępstwa, co najlepsze: nikt nas nie pilnował. Więc co może robić klasa dojrzałych drugoklasistów z gimnazjum? Oczywiście drzeć się na całą szkołę i biegać po klasie. Łeb mi odpada.
2. Wracam do domu, czuję, że jakoś zimno w pokoju, no tak ojciec znów otworzył okno na szeroko. Po chwili patrzę, a na ziemi stoi terrarium mojego martwego pająka (w którym dalej spoczywał), z tym że jest puste. CO TO MA BYĆ?! GDZIE ON JEST?! JA CHCE MIEĆ ZAMEK W DRZWIACH!!!
Dobry nastrój poszedł się....
Edit:
3. Basha zamknęli....gdzie żyletki? |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 27-03-2009, 00:29
|
|
|
Loko napisał/a: | 3. Basha zamknęli....gdzie żyletki? |
nie zamknęli, przenoszono chyba serwer - część osób już widziało nową edycję, trzeba czekać aż dns'y przekierują
Loko napisał/a: | 1. Szkoła. Dzisiaj był tylko dwie normalne lekcje na których się czegoś uczyliśmy. Na pozostałych było albo wolne albo zastępstwa, co najlepsze: nikt nas nie pilnował. Więc co może robić klasa dojrzałych drugoklasistów z gimnazjum? Oczywiście drzeć się na całą szkołę i biegać po klasie. Łeb mi odpada. |
u nas nawet petardy w klasie odpalają w podobnych sytuacjach (II LO ;) )
----
- bo kolejny dzień męczy mnie grypa, smaku nie czuję, zapachu też, gorączka nawet anime nie pozwala oglądać :E
- bo nie mam pojęcia co dalej oglądać, to co miałem obejrzałem a na pozycje "zaklepane" jakoś dziwnie patrzeć teraz nie mogę
- bo pogoda straszna, raz ciepło, raz śnieg pada, dobija to zupełnie człowieka
- bo wyszła OAV'ka Sekirei'a a ja nie mam pojęcia kiedy będzie można ją obejrzeć
- bo nie widać końca fillerów w Naruto Shippuuden, a w Bleachu zaczynają się nowe |
|
|
|
|
|
|