Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-04-2009, 23:58
|
|
|
Bo jutro trzeba iść na zajęcia po ponad dwóch tygodniach laby ._. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 20-04-2009, 00:31
|
|
|
Popieram... to samo zUo... Do tego już muszę się kłaść. Bo nie wstanę tak wcześnie by zdążyć na pierwsze zajęcia, na których na dzień dobry mam Testy z Sieci Komputerowych. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-04-2009, 05:21
|
|
|
Bo jestem skończonym leniem i nie zrobiłem tego co powiniennem. Wrrr. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-04-2009, 17:09
|
|
|
Buuuu. Bo przez jakiś czas nie będzie zdrowej dziennej dawki Zua (tego z importu).
A w ogóle to mnie głowa boli i nic mi się nie chce. A jeszcze duuuużo do zrobienia. I tak bym sobie jeszcze siedziała i pisała w poście, jak to bardzo mi się nic nie chce, żeby przedłużyć tę chwilę nicnierobienia. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-04-2009, 17:47
|
|
|
Bo się źle czuję, a jakby tego było mało, to prawie same kłótnie dzisiaj. Nie cierpię takich sytuacji...
Idę się przespać. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 20-04-2009, 19:27
|
|
|
Melmothia napisał/a: | Buuuu. Bo przez jakiś czas nie będzie zdrowej dziennej dawki Zua (tego z importu).
A w ogóle to mnie głowa boli i nic mi się nie chce. A jeszcze duuuużo do zrobienia. I tak bym sobie jeszcze siedziała i pisała w poście, jak to bardzo mi się nic nie chce, żeby przedłużyć tę chwilę nicnierobienia. |
Meru, czytasz mi w myślach! Buu, jak ja bez Zua wytrzymam? I też mnie głowa boli i w ogóle, chyba sie po prostu nie doleczyłam z poprzedniego, o. I nie chce mi sie uczyć, choć wypadałoby zdecydowanie. |
|
|
|
|
|
Morg bez prądu
Gość
|
Wysłany: 20-04-2009, 21:15
|
|
|
Na dodatek musieli mi jakieś 30 min. temu prąd wyłączyć...
Wprawdzie pojawiają się symptomy jego powrotu, ale co potraciłem (włącznie z nerwami), to moje... |
|
|
|
|
|
aliaren
yadda yadda~
|
Wysłany: 20-04-2009, 23:21
|
|
|
Keii napisał/a: | Bo jutro trzeba iść na zajęcia po ponad dwóch tygodniach laby ._. |
Podpisuję się pod tym ;_;
...
Bo nie widzę siebie zdającej egzamin ustny z japońskiej literatury współczesnej.
Bo nigdzie nie mogę dostać takiej maty do Stepmanii, jaką sobie upatrzyłam :[
Bo jak się okazuje naprawiony laptop wcale nie jest naprawiony. A na naprawy poszło już 900 zł [gdyby to zależało ode mnie, zamiast naprawiać, kupiłabym z miejsca nowy; niestety rodzice byli optymistami, no i proszę...]. |
_________________ see without looking
hear without listening
breathe without asking
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 21-04-2009, 10:20
|
|
|
Szlag, szlag, szlag! Znowu to samo, a już był spokój i poważna rozmowa przed świętami, jak tak ... można, jakim bezmózgiem trzeba być?! Ja już nie wiem co mam robić, wszystkie kończyny mi opadły (nie po raz pierwszy zresztą), wykończę się po prostu przez ten cały burdel... Mam dość, serdecznie dość, chcę zniknąć. |
|
|
Agon
|
Wysłany: 21-04-2009, 17:33
|
|
|
Bo sen w bardzo ograniczonej ilości + stres = mieszanka wybuchowa. Co chwilę kręci mi się w głowie, a nogi mam jak z waty. Jak zaraz nie dostanę kawy, to umrę. |
|
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-04-2009, 19:17
|
|
|
Bo już teraz wiem że nie zaliczę kolokwium z matematyki. A najgorsze, że mam energię na wszystko (dziś po pracy skosiłem ogródek), tylko nie na naukę. Ten weekend będzie koszmarem. Jak dobrze, że kolejny zjazd będzie dopiero za trzy tygodnie... |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-04-2009, 21:45
|
|
|
Bo w tym tygodniu pracuję za dwie _^_ Nie żebym nie lubiła swojej pracy, ale chciałabym trochę więcej bywać w domu XD Byle do łykendu, bo za to cały wolny... |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-04-2009, 08:43
|
|
|
Neta mi ucięli. Buuu... :< |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 22-04-2009, 11:04
|
|
|
Irian Baratai napisał/a: | Neta mi ucięli. Buuu... :< | W pracy, czy w domu? |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 22-04-2009, 22:20
|
|
|
Bo koszmarnie mi się nie chce jechać do tej Łodzi. To wstawanie o 6 rano dodatkowo jeszcze bardziej mnie dobija. Jeszcze potem egzamin, wyjazd do gminy eh..Po prostu ciężkie będą dla mnie te dni, oj ciężkie. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
|