Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 13-06-2009, 11:26
|
|
|
19 czerwca mam egzamin z fizjologii zwierząt i immunologii. Fajnie. Tylko jakoś nie mogę się skupić nad nauką. Po prostu nie mogę i nie mam pojęcia, dlaczego. Mam niecały tydzień czasu, by przerobić podręcznik mający 395 stron nie liczac spisu treści, a mnie przeczytanie 10 stron zajmuje cały dzień. Na sam widok książki dostaję szału...
Pozostaje mieć nadzieję, że informacje z podręcznika do liceum wystarczą. |
|
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 13-06-2009, 17:31
|
|
|
Wyniosłam z mieszkania komplet starych szafek kuchennych, na cudowną, ulewiastą pogodę. Kręgosłup mnie nie kocha, a ja spływam... A jak popatrzę, co w nich było i że *gdzieś* to trzeba na czas remontu upchnąć, robi mi się jeszcze gorzej.
Jeszcze się na dobre nie zaczęło (zacznie się we wtorek), a ja już mam dosyć ^^; |
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 13-06-2009, 20:01
|
|
|
Bo nóżka nie wygląda dobrze. |
Ostatnio zmieniony przez Salva dnia 17-06-2009, 10:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 13-06-2009, 23:21
|
|
|
Bo przez pokoncertowe zakwasy (prawie) nie mogę chodzić. Nie ma części ciała, która by nie bolała...
Bo jak mam ochotę na płatki z mlekiem, to oczywiście nie ma mleka. Idę głodować, bu. |
|
|
|
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 14-06-2009, 11:34
|
|
|
Przez większość swojego życia jestem przekonana, że otaczają mnie idioci (z nielicznymi wyjątkami). Czemu zamiast się miło zaskoczyć muszę się tylko utwierdzać w tym przekonaniu? Na dodatek bezduszni, dwulicowi i żałośni idioci. Nawet już wyjątkowo zła nie jestem, ręce mi tylko opadły do samej ziemi. No cóż, pora wrócić do szukania nowego mieszkania. Ole! |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-06-2009, 11:34
|
|
|
Salva napisał/a: | Bo nóżka nie wygląda dobrze, ja też nie wyglądam dobrze. |
Idź do lekarza albo na pogotowie kobieto! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 14-06-2009, 15:58
|
|
|
Bo przez kilka dni jestem skazana na internet, który załacza się na góra 5 minut w ciągu godziny. Teoretycznie powinno mi to pomóc lepiej skupić się na nauce, a jednak.. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 15-06-2009, 10:21
|
|
|
Bo postanowiłem się dzisiaj ogolić. Zwykłą, dwuostrzową maszynką Gillette, którą można kupić w każdym większym kiosku. Efekt - łazienka wygląda teraz jak rzeźnia... Ręcznik we krwi, cały stosik zakrwawionych chusteczek, umywalka we krwi... Chyba musiałem trafić w jakąś żyłę (jakbym trafił w tętnicę, to bym tego posta już nie napisał...).
Chyba zapuszczę sobie brodę. Będzie mniej estetycznie, ale za to bezpieczniej...
Edit: bo cholera nie chce się zagoić! Zakleiłem plastrem, na moment przestało ciec. Chciałem wyjść na moment kupić jakąś przekąskę. Nie ciekło, więc zdjąłem plaster, by nie robić z siebie wariata. Wychodzę i... Strużka krwi na całej brodzie. Sklepikarki pewnie zaczęły mnie posądzać o myśli samobójcze... |
|
|
|
|
 |
Irian 

Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-06-2009, 12:14
|
|
|
Laptopik jęczał, jęczał, aż zdechł. Podryguje jeszcze na tyle, że zgrywam potrzebne rzeczy, ale szykuje się format i reinstalka... Bu. :< |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 15-06-2009, 12:23
|
|
|
Irian, może spróbuj go reanimować na przykład Tune Up Utilities? Na moim lapku system stoi już prawie 3 lata, regularnie czyszczę go wyżej wymienionym programem i działa całkiem znośnie. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Teukros 

|
Wysłany: 15-06-2009, 12:49
|
|
|
Podobnie - swojego laptopa używam ponad 2 lata, bez jakichkolwiek problemów z systemem czy wydajnością. Również wykorzystuję programy konserwujące, z tym że ja przede wszystkim Advanced Windows Care. |
|
|
|
|
 |
Irian 

Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-06-2009, 13:21
|
|
|
Teraz to już się Windows reinstaluje, ale program ściągnę, przyda się na przyszłość. Dzięki! |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
 |
Shizuku 
Trochę poza sobą

Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 15-06-2009, 19:04
|
|
|
Bo nie dostałam się do finałów Mistrzoswa o House MD. W ogóle foch, a ja już zaczęłam powoli wierzyć, że uda mi się wygrać;( |
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 16-06-2009, 15:00
|
|
|
Ogólnie, gdy obudziłem się dziś i zobaczyłem pogodę, to wiedziałem, że nie powinienem wstawać z łóżka. Rozmowa kwalifikacyjna okazała się nieudana. Firma okazała się zgodnie z moimi obawami sprzedażą bezpośrednią (czyli akwizycją). Przy okazji nadziałem się na kanarów w pociągu. Jak się okazało miałem niepodpisany bilet (kupiłem go około tygodnia temu, pierwszy raz na nim jechałem i po prostu zapomniałem, że jest dziewiczy). Pomimo, że zasadniczo mieli rację trudno powiedzieć, by rozmowa z nimi przebiegła w sposób kulturalny. Mam ogromną ochotę napisać na nich skargę (tylko, że mimo wysiłków nie udało im się przekroczyć swoich uprawnień, a argumenty typu "byli niemili" łatwo podważyć). Oraz oczywiście muszę też zapłacić prawie 100 złotych kary.
Po prostu momentami człowiek chciałby, żeby w życiu była opcja "restart level". |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Morg 

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 16-06-2009, 15:21
|
|
|
Bo moja klasa nieznasiem. Jako że koniec roku zbliża się wielkimi krokami, to dość często na lekcjach oglądamy różnorakie filmy - na historii prawie cała klasa wolała Mongołów od Wypraw Krzyżowych. Oszywiście potem i tak prawie nikt tego nie oglądał. >.> |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|