Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 25-06-2009, 10:08
|
|
|
Bo jeszcze parę godzin temu mówiłam, że nie zdarzyło mi się zemdleć w łazience...
Bo tym samym uszkodziłam sobie trochę kostkę, na szczęście nie jest skręcona ani jakoś bardziej trwale naruszona. |
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-06-2009, 16:15
|
|
|
Właśnie pobiłem sam siebie! Byłem przekonany, że egzamin mam jutro, wszak w systemie komputerowym widnieje jak byk, "Egzamin 26 czerwca". A tu wstaję dzisiaj, godzina 10, chcę sprawdzić godzinę, a tu: egzamin 25 czerwca, 13:00. A ja oczywiście w Nowej Rudzie i w piżamce! Niewiele myśląc zbieram się w ekspresowym tempie i GAZU! Na szczęście zdążyłem na czas, ale niewiele brakowało.
Tak chyba tylko ja potrafię! Można by mówić, że to przez nieintuicyjny interfejs, który zamiast podawać ostateczny termin egzaminu podawał to, na co zagłosowałem, ale jakoś nie znalazłem drugiego takiego roztargnionego młotka ;) |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-06-2009, 19:58
|
|
|
W gruncie rzeczy lubię swoje włosy. Rzadko kiedy mnie słuchają, nie zrozumiały nigdy tak banalnej prośby jak 'błagam, zwiększcie swoją objętośc!' i denerwują mnie bardziej niż moi sąsiedzi, ale... przez te lata nawet się do nich przywiązałam. Jak będę łysa to nie będę rozpaczac czy się nawet złościc, będzie mi po prostu... przykro. Trochę.
A może to przez pogodę? TLEN. Dajcie mi tlenu. Już wolałam deszcz, na który tak ostatnio narzekałam! Teraz przyklejam się do absolutnie wszystkiego, ten poziom wilgoci jest nie do przeżycia. Przecież mi nawet oddychac jest ciężko.
I zgubiłam 50zł. Nie wiem jak, gdzie, kiedy i czemu mnie tak pokarało, ale ABU. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 26-06-2009, 08:41
|
|
|
Zastanawiałem się gdzie to dać, ale jednak lubiłem człowieka. Król umarł, kolejnego brak. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-06-2009, 09:43
|
|
|
Nadziałem się znów na kanara. Tego samego, co poprzednio. Tym razem miałem bilet, ale byłem świadkiem, jak równie ordynarnie potraktował inną osobę. Po prostu jestem wściekły. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 26-06-2009, 10:33
|
|
|
Od kwietnia musze chodzić w bandazach, plastrach i innych...
Dziecko pecha ze mnie, ktore zawsze sobie jakas krzywde musi zrobić.
Dobijajace to już jest =/ |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 26-06-2009, 17:27
|
|
|
Kiepskich wiadomości ciąg dalszy, oprócz króla popu zmarła również jedna z najpopularniejszych aktorek lat 70-tych, Farrah Fawcett . Pamiętam jak będąc małą dziewczynką zachwycałam się Aniołkami Charliego, szkoda, wielka szkoda. |
|
|
Paweł
|
Wysłany: 26-06-2009, 23:00
|
|
|
Bo ludziom odbija w taką pogodę:
- Zmierzłe baby zwracały po dziesięciu minutach truskawki, bo one chcą czerwone, a ja "ładuję" same zielone.
- Łapami mi grzebały, przewracały całą wystawę i chciały pół kilo po jednej truskawce wybierać, bo "chcę czerwone i już".
- Nieważne, że się mówi takiemu "z koszyczka przesypujemy tylko pełne dwa kilo", bo "ja chcę kilo i już, bo w koszyczku są ładne"
Żeby mnie z równowagi wyprowadzić, to naprawdę trzeba mieć talent, pierwszy raz kategorycznie zabraniałem macania i wybierania towaru, potem wszystko wygląda jak stare i nikt kupować nie chce. Życzę im wszystkim, by stanęli na moim miejscu, ciekawe czy fajnie by im było...
Tyle dobrze, że się już przyzwyczaiłem - zmęczenia raczej nie czuję, po jedzonko mogę wyskoczyć, a w dodatku zaszalałem - kupiłem sobie telefon, choć nie dostałem jeszcze pensji - raz się żyje ;) |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-06-2009, 01:16
|
|
|
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWR.
fotoszop się wywalił.
SKOŃCZONY.
NIEZAPISANY.
PLIK.
żeby jeszcze errora jakiegoś pokazał... ale nie. skąd. WYŁĄCZYŁ SIĘ. RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-06-2009, 07:18
|
|
|
Bo coraz czarniej widzę swój urlop, w każdym razie w wymarzonym terminie - -' Podobnie zresztą jak i reszta koleżanek z pracy. Znając roztrzepanie szefowej, ułoży nam random grafik w ostatniej chwili, jeśli sobie przypomni. A jeśli nie, to będzie na nas. Z drugiej strony, kiedy jej przypominamy, zaraz się wścieka, że podejmujemy ten temat.
Yay? _^_ |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 27-06-2009, 10:44
|
|
|
......................Miyak. Zamorduję.
To na co Wy czekacie? Ułóżcie grafik same i dajcie szefowej do podpisania. Tylko rozsądny, a nie "wszystkie na raz, bo tak nam pasuje" :P I to już, urlop to się zaklepuje minimum na trzy miesiące przed czasem :D |
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-06-2009, 20:14
|
|
|
Internet ciągle mi nie działa. RAWR. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 27-06-2009, 21:48
|
|
|
Serik - co ułożymy, i tak się czegoś przyczepi i odgraża się, że powysyła nas na urlop w listopadzie albo w ogóle pozwalnia, bo nic nie sprzedajemy :P Może za trzecim razem do czegoś dojdziemy...
Tak poza tym to kiepsko się czuję i trudno mi cokolwiek przełknąć. Nawet truskawki (inna rzecz, że średnio smaczne były...) T_T |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 28-06-2009, 20:06
|
|
|
Mam serdecznie dość, wszystkiego. Potrzebuję odmiany, odpoczynku, świętego spokoju, inaczej pozagryzam wszystkich wokół. Mam wrażenie, że wszyscy wkurzają mnie specjalnie, z rodzicami na czele. Pierwszy raz od bardzo dawna musiałam wyjść z domu, żeby nie wybuchnąć, gdybym tego nie zrobiła, drobna sprzeczka o pierdołę skończyłaby się wielką awanturą. I szlag, nawet godzinny intensywny spacer nie pomógł, dalej jestem tak samo wściekła... |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 29-06-2009, 14:17
|
|
|
Bo upał spowodował odwołanie wizyty u dentysty, którą chciałbym mieć z głowy. Jednak wizja odklejania się od wyłożonego tworzywem fotela... Brrrr. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|