Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-06-2009, 19:52
|
|
|
Bo co z tego, ze wakacje, skoro i tak spędze je albo w sadzie (wiśnie, czereśnie, i nie pisac mi, że się przynajmniej najem, bo zabiję!), albo na działce ( noszenie pustaków, kopanie dołów, noszenie desek, uciekanie przed deszczem). |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 20-06-2009, 20:36
|
|
|
Bo wprawdzie zlikwidowali zastępczą komunikację autobusową między Łobzem a Białogardem (w efekcie mogłem dojechać do Słupska i z powrotem szybciej), ale...
...z bliżej nieznanych powodów (pewnie kolonia, albo inna cholera) w pociągu nie było miejsca nawet na korytarzu i musiałem stać w przejściu. W towarzystwie palacza... Tak, koniecznie musiał zapalić, a w przejściach nie ma otwieranych okien...
Było trochę miejsca w sąsiednim wagonie. Ale 1 - to była pierwsza klasa (bilet studencki w niej jest nieważny), 2 - był zarezerwowany... |
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 21-06-2009, 16:05
|
|
|
Wyrafinowana forma znęcania się psychicznego, czyli bezsensowne atakowanie czułego punktu. Wiem, że to niespecjalnie, i "tylko takie żarty", ale naprawdę, są rzeczy których nie mówi się zakompleksionemu kłębkowi nerwów, który ostatnio ma stany lękowe przed wejściem do kuchni.
W dodatku kończą mi się chusteczki. Niech to. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Paweł
|
Wysłany: 21-06-2009, 22:19
|
|
|
Dwa dni siedmiogodzinnej sprzedaży truskawek i kilku innych rodzajów owoców i następujące wnioski:
- Od 12.00 nic nie jadłem.
- Kręgosłupa nie czuję.
- Nóg nie czuję.
- Przez Silesię przewija się masakrycznie dużo narodu.
- Ludzie są chamscy i tylko by chcieli macać - wszystko bez wyjątku.
- Zaraz biorę się za naukę do egzaminu.
- Gdy zamknę oczy widzę TRUSKAWKI - nie ruszę ich już chyba do przyszłego roku.
Ogólnie zmęczony jestem i muszę sobie ponarzekać, chociaż źle nie jest - żyję, w końcu się przyzwyczaję i zarobię pieniążki :D |
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 22-06-2009, 09:05
|
|
|
Praca boli - czas się przyzwyczajać. Ale żeby po 7 godzinach narzekać... man, to Ty się do prawdziwej fizycznej w ogóle nie pchaj. |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-06-2009, 09:22
|
|
|
Bo deszcz pada tak drobno, gęsto i pod takim kątem, że pomimo parasolki i tak cała byłam mokra, tylko włosy miałam jako tako suche.
A jeszcze jak się okaże, że ojciec nie wciśnie się w koszulkę, którą mu kupiłam, to całe moje moknięcie będzie nadaremne. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 23-06-2009, 10:28
|
|
|
Bo teoretycznie mam dzisiaj jechać do matki do pracy i potem iść z nią na miasto, tylko że chce mi się jak cholera, jak patrzę na tę cudowną pogodę za oknem. Cały czas leje, a jeszcze do niedawna rozbrzmiewały złowrogie odgłosy burzy -__- Chyba muszę znaleźć sobie jakąś wymówkę...
Edit: No i problem z głowy. I nawet przestało padać, łał.
Edit 2: Musiałam sobie dodać podpis :P |
Ostatnio zmieniony przez Agon dnia 23-06-2009, 16:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-06-2009, 15:21
|
|
|
Powódź, istna powódź. Dopiero co wyprałam spodnie, a już są całe brudne. I oczywiście kiedy akurat wyszłam z domu, to zaczęło padać najbardziej intensywnie. Lubię deszcz, ale nie kiedy już jestem zirytowana potrzebą załatwienia sobie notatek.
A poza tym... chyba włosy mi wypadają. A raczej - wypadają bardziej, niż jeszcze tydzień temu. Na razie mam nadzieję, że to tylko jakaś moja mała paranoja... tak czy siak uzbroiłam się w warzywa i capivity. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 23-06-2009, 17:00
|
|
|
Bo deszcz! Nie mogłam dzisiaj wyjść na spotkanie przez ten cholerny deszcz!
O, włosy... Tak patrzę sobie na posta Mamuni w życiu, ja się swoich też pozbędę, są irytujące, słabe i też wypadają jak cholera (aczkolwiek przyczynę w zasadzie znam). |
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 23-06-2009, 22:52
|
|
|
Bo rysowanie wychodzi mi coraz gorzej.
Bo kolejna fala skracania włosów. Wrr to you!
Bo czekanie i wszystko dookoła.
Frustracja, sinusoida i powrót starych kompleksów. Cholera. |
|
|
|
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 23-06-2009, 22:56
|
|
|
bo leje, leje, leje grzmi znowu leje i tak w kółko...
ja chcę słońca, suchego boiska i poganiać za piłką... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-06-2009, 23:45
|
|
|
Bo około 17, kiedy to do skończenia tego, co robie próbując wyżyć i zaczęcia tego, co lubię zostały mi 2 linijki nastąpiła burza i Bóg pokarał Brwinów wyłączając mu prąd na do godziny 24:28.
Oczywiście w mieszkaniu nie mam żadnego źródła światła (prócz komórki), nawet świeczki. Co więcej: nie mam nawet kuchenki gazowej, nie miałem więc jak nawet przygotować sobie obiadu (jadam go zwykle o 18).
Spać też się nie dało. To niesamowite ile harmideru może narobić jeden emeryt z radiem na baterie.
Kiedy wreszcie zasnąłem zostałem brutalnie wybudzony przez światło nagłego powrotu prądu. Jutro ktoś za to zapłaci. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
aliaren
yadda yadda~
|
Wysłany: 24-06-2009, 10:47
|
|
|
Bo na egzaminie ze współczesnej literatury japońskiej egzaminatorka trafiła bezbłędnie w 3 lektury pod rząd, z 6, których nie przeczytałam [na 40 pozycji na liście] i po minucie powiedziała mi 'do zobaczenia we wrześniu', nie dając nawet pytań egzaminacyjnych do wylosowania :)
W rezultacie 4 dni wyjęte z życiorysu, kiedy po 12 godzin dziennie zakuwałam odpowiedzi do 100 rzeczonych pytań, uznaję za najboleśniej zmarnowany czas w życiu. Grrr.
W dodatku jutro, pojutrze i w poniedziałek czekają mnie 3 kolejne egzaminy. Cud, miód i orzeszki. |
_________________ see without looking
hear without listening
breathe without asking
|
|
|
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 24-06-2009, 20:47
|
|
|
Bo w Słupi znaleziono bakterie coli. Teraz mi to mówią. Dwa tygodnie temu byłam tam na spływie kajakowym. Poczytałam sobie w necie jak toto wygląda i co może zrobić. Teraz żałuję. Ohyda. |
|
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 25-06-2009, 09:36
|
|
|
Pokłóciłem się z matką i nie kopmy w to więcej. |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|