Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 07-07-2009, 18:42
|
|
|
Eee, to chyba norma. Może to kwestia tego, że kolejny rok z rzędu nie udało się zarobić na miesięczny wyjazd na Kanary? :D
Bo wszechogarniająca nuda i nie ma na horyzoncie niczego, czego nie możnaby się doczekać. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-07-2009, 18:55
|
|
|
Bo mój gtalk zachowuje się dziwnie i nie chce przyjmować nowych kontaktów, a kiedy dodaję jakieś ręcznie, zastępuje już istniejące. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 07-07-2009, 19:30
|
|
|
Bo upał, a w takie dni mój organizm nie funkcjonuje prawidłowo. Boli mnie głowa, jestem senna i nie mam energii na nic, a jedyna rzecz, do której się nadaję, to leżenie plackiem przy wiatraku.
Bo zatłoczone autobusy, wszystkie. Nienawidzę. |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 07-07-2009, 19:35
|
|
|
Przyłącze się do nazwijmy to do marudzących na lato i wakacje - ten brak wyraźnego celu i zadań mnie też już dobija. Przez to wydaje mi się, że życie przepływa mi między palcami. Póki co niegroźnie marudzę na istniejący stan rzerzy, ale to kwestia czasu że ciężko będzie ze mną wytrzymać. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 08-07-2009, 10:11
|
|
|
Bo jest piękna pogoda. Ja chce nad morze >_> Wyjazd odwlecze sie w nieskonczoność w takiej sytuacji... |
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 08-07-2009, 17:47
|
|
|
Bo mi się oberwało za to, że zwróciłam uwagę babie która zaparkowała na miejscu dla niepełnosprawnych. Nie byłam chamska, po prostu zapytałam się czy ma kartę niepełnosprawnych, a ona zaczęła się na mnie wydzierać. Potem dołączył się do życzeń jej mąż. No prostactwo normalnie.
EDIT:
Nad morze nie radzę.Dziś cały dzień leje. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 08-07-2009, 17:50
|
|
|
Bo nie zwraca się uwagi, tylko dzwoni na policję albo po straż miejską i tyle. Albo robi zdjęcie i im wysyła. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 08-07-2009, 23:59
|
|
|
Bo kupiłem na stronie Blizzarda dodatek do WoWa i nie mam ani gry, ani pieniędzy. |
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 09-07-2009, 00:09
|
|
|
Jeśli jest problem to się pisze do ich pomocy technicznej / działu sprzedaży (odpowiadają maksymalnie po dniu) albo sięgasz po telefon i dzwonisz... |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-07-2009, 00:23
|
|
|
A propos kupowania dodatku do WoWa przez stronę Blizza - zawsze można zamówić sam klucz na gram.pl, chyba wychodzi taniej. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 09-07-2009, 06:15
|
|
|
Musiałem złapać jakiegoś bakcyla. Od 5 rano walczę z żołądkiem... |
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 09-07-2009, 09:16
|
|
|
Bo starałam się od tego wszystkiego uciec: wieś na końcu świata, bez telewizji itp. I jeszcze na deser Merucian! A moi ukochani usilnie mi przypominają ile to osób jest na jedno miejsce... Teraz to w ogole tracę nadzieję. Oszaleć można! |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-07-2009, 10:43
|
|
|
Są takie dni, kiedy człowiek nie powinien wychodzić z domu, a jeśli tego nie zauważy, już otoczenie mu o tym przypomni. Dwa razy wybierałam sie na autobus i kiedy tylko wychodziłam z domu, działo się coś, co sprawiało że musiałam grzecznie wrócić do mieszkania. Za oknem jest sympatycznie, trochę pochmurno, ale słońce prześwieca, przynajmniej dopóki nie wyjdę z bloku. W ciągu góra trzech minut, zaczyna tak koszmarnie lać, że nawet parasol nie jest wystarczającą pomocą. Za drugim podejściem, zanim zaczęło padać, przy całej mojej ostrożności, wpakowałam się w bardzo głęboką kałużę i zrobiłam sobie staw w bucie. W każdym razie dotarło, nigdzie się już dzisiaj nie ruszam, spróbuję jutro... |
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-07-2009, 10:51
|
|
|
Wylewać żali na temat długiego braku internetu i sposobu traktowania klientów przez Tepsę nie będę, bo oto nowa bieda. Popsuł mi się monitor (niestety już po okresie gwarancyjnym). Odkurzyłem wysłużone CRT, ale standard oglądania anime znacząco spadł (19' panoramiczne LCD -> 17' "żarówkę"). |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 09-07-2009, 10:56
|
|
|
Dziś jest mój ostatni dzień urlopu. Od jutra powracam do śmierdzącej, chińskiej gumy. Mam tylko nadzieję, że będę w dobrym humorze i klienci nie będą uciekać na samo moje spojrzenie ^^ |
|
|
|