Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Miłość- czym dla was jest? |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 17-04-2010, 23:40
|
|
|
Pod warunkiem, że obi osoby się zgadzają, że tego chcą. Inaczej spierniczone zostaje absolutnie wszystko. I zostaje potężny kac moralny, oraz tęsknota.
Z ostatnich moich przemyśleń, miłość to jest klątwa i jasna cholera, która spada znienacka, niszczy życie i idzie precz. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 18-04-2010, 07:02
|
|
|
/me się zapodłącza w całej rozciągłości.
Powala mnie opinia, że nuda i rutyna jest taka niebezpieczna i że to one rujnują związek oparty na porządnym zauroczeniu. Owszem, często się tak dzieje, tylko z jakiej racji? Większość normalnego, codziennego życia to nuda i rutyna i trzeba z tym walczyć - poza zupełnie skrajnymi przypadkami ludzie nie popełniają samobójstw z powodu nudy, tylko znajdują sobie coś do roboty. ZAWSZE jest coś do zrobienia, w obu przypadkach. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
BoginiMarzeń
Marzycielka
|
Wysłany: 24-07-2010, 07:25
|
|
|
Potęzne uczucie, które łaczy przynajmniej dwoje ludzi ;) |
_________________ www.nasze-marzenia.eu Forum marzycieli
Wejdź i się zarejestruj ;) Warto ;) To jedyne takie forum w sieci :) Na forum wystartował nabór na moderatora, więc zapraszam bardziej gorąco :) |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 24-07-2010, 09:59
|
|
|
"Przynajmniej" dwoje ludzi... odważne stwierdzenie XD |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-07-2010, 10:23
|
|
|
O, post Bora jakoś mi umknął.
Borek napisał/a: | Powala mnie opinia, że nuda i rutyna jest taka niebezpieczna i że to one rujnują związek oparty na porządnym zauroczeniu. Owszem, często się tak dzieje, tylko z jakiej racji? Większość normalnego, codziennego życia to nuda i rutyna i trzeba z tym walczyć - poza zupełnie skrajnymi przypadkami ludzie nie popełniają samobójstw z powodu nudy, tylko znajdują sobie coś do roboty. ZAWSZE jest coś do zrobienia, w obu przypadkach. |
Tru. Czasem mam wrażenie, że ta słynna rutyna to efekt braku wspólnych zainteresowań (czy wręcz braku jakichkolwiek zainteresowań), który staje się jeszcze bardziej dotkliwy gdy feromony przestaną działać i widzimy partnera w pełnej, zupełnie nieciekawej krasie. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 24-07-2010, 13:35
|
|
|
Tak, ale większość niemłodych małżeństw (tak ponad 5 lat) ma taki problem, że głównym zainteresowaniem małżonków staje się praca... |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|