Krwawa Jatka - Komentarze |
Wersja do druku |
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 04-05-2010, 15:53
|
|
|
Nawet nie głupia ta myśl podawanie postów na widok publiczny na innych forach. Widzę dwa problemy
1) Musi być zgoda obydwóch graczy
2) Administracja innego forum nie będzie może chciała, aby ktoś wchodził obcymi butami do nich oficjalnie, aczkolwiek każdy portal tematyczny ma topik Humor.
Kurnik nie byłby zły, ale nie ma to jak utopić robaczka:) |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-05-2010, 18:17
|
|
|
Sm00k napisał/a: | Następnie dopieszczone psoty lądowały na publicznym, ku uciesze fanów. |
Caladan napisał/a: | Nawet nie głupia ta myśl podawanie postów na widok publiczny na innych forach. Widzę dwa problemy | Na bogów, Caldan...
1) Ustalenia przez gg/PMke co piszą wspólnie, jak się zachowują, jaka linia fabularna questa
2) Lądował na forum publicznym post dopieszczony - czyli TUTAJ. W Multi. NIE na INNYM forum fizycznie (np. na gildii, czy magazynie, czy innym kawajcu)
3) Idei publikowania hermetycznych postów z danego questa, dziejącego się tutaj, na innym forum - nie obejmuję...
[przepraszam, już się nie wtrącam, ale odczułam potrzebę...] |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-05-2010, 10:30
|
|
|
Szanowne towarzystwo bawiące się w tej chwili w Jatce: tam JEST przewidziane miejsce na rozmaite interakcje odbywające się na widowni, jednak wolałabym, żeby związane one były z rozgrywającą się aktualnie walką. Nie dlatego, że w tych postach jest coś złego, ale dlatego, że się zwyczajnie burdel robi :) Dlatego prosiłabym o przeniesienie się z wątkami fabularnymi do bardziej odpowiedniego tematu. |
|
|
kic
Nieporozumienie.
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 17-05-2010, 11:31
|
|
|
Ależ nie moja to wina, że przykrości mej sławy dosięgają mnie wszędzie (no dobra, może moja to wina, że jestem taki sławny. Cóż poradzić jednak), ja tu tylko chciałem pooglądać walkę. Mimo wszystko wykazałbym się brakiem taktu, gdybym nie odpowiedział na prośbę ludu. Przecież trzeba dbać o poprawną reputację czyż nie? Dlatego też postanowiłem nie zawieść pokładanych we mnie oczekiwań i odpowiedzieć na krzyki tłumów. Jednak nie mogę odmówić na tak gorącą prośbę i od teraz postaram się powstrzymać przed zbędny wzniecaniem zamieszania. Niech mi wybaczą ci, którzy liczyli na więcej.
PS. Loko, nie wiem jakie liście pali Twój bohater, ale muszą być naprawdę mocne, skoro wielkie potwory o walorach skunksa kojarzyły mu się z Altruistą. Naprawdę powinien to odstawić. Ah i nie widziałem że wpływy MACu sięgają tak daleko. Na pewno nie omieszkam wspomnieć o tym w przyszłości. |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 17-05-2010, 12:16
|
|
|
Ja z swojej strony chciałbym podziękować Karelowi i Loko za pozdrowienia. Pozwolę sobie jednak darować wzajemność w tym takcie, nie chcę być niegrzeczny bez powodu. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 17-05-2010, 13:24
|
|
|
kic napisał/a: | nie wiem jakie liście pali Twój bohater |
Ech, naprawdę. Błagam cię Kic, zacznij czytać moje posty ze zrozumieniem. To nie był mój avatar, tylko jakiś knypek z odległego świata.
kic napisał/a: | Na pewno nie omieszkam wspomnieć o tym w przyszłości. |
Nie mogę się doczekać.
Cost, pozdrowienia były całkowicie szczere, bez cienia kpiny. Nie wiem dlaczego tak to odebrałeś.
Co do burdelu, faktycznie chyba wypadałoby przeprosić. Cóż, pozostaje mi jedynie podziękować MAC za chwilę wspólnej zabawy. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
kic
Nieporozumienie.
|
Wysłany: 17-05-2010, 13:32
|
|
|
Modły Twe zostały wysłuchane Loko.
Wspomniany bohater został wprowadzony przez Ciebie, a więc w tym tonie jest Twoim bohaterem. Koniec.
/me wzrusza ramionami. |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
|
Wysłany: 17-05-2010, 13:40
|
|
|
kic napisał/a: | Modły Twe zostały wysłuchane Loko. |
Wiedziałem że należy kierować swe prośby do butelki Okocima (jak to poradził swego czasu Cost), od razu usłyszałeś.
I tu się zgadzam. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
|
Wysłany: 17-05-2010, 13:58
|
|
|
Przynajmniej wyskoczył jeden post z normalniejszą walką. Może jest jakaś nadzieja dla Jatki;).
Nikt mnie nie kocha, więc spasuje z tymi walkami. Tydzien czekania, a tu nic.
Okocim dobre piwo. |
Even for a little while
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
|
Wysłany: 17-05-2010, 14:35
|
|
|
Jak nic!? Tośmy z Lisem rozegrali pięknie techniczną walkę (tylko, cholera, krótką ;__;). Czuje się dotknięta, że walka rozegrała się przykryta cieniem sytuacji na trybunach. Nie powiem, że łatwo ją było konstruować. Idę się bawić do innej piaskownicy, o! ;__; |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-05-2010, 14:40
|
|
|
Sekundę, myśmy jeszcze nie skończyli, młoda >] |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
|
Wysłany: 17-05-2010, 14:54
|
|
|
Chyba nikt wam nie będzie przeszkadzał teraz, a posprzątałem całą arenę, więc latającyh gówienek nie będzie;) |
Even for a little while
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 17-05-2010, 15:45
|
|
|
Alt, skoro Caladan się wycofał to ja tylko przypomnę że moja propozycja (już ty wiesz jaka) jest aktualna. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Fei Wang Reed
Łaydak
|
Wysłany: 17-05-2010, 19:04
|
|
|
Mam taką drobną prośbę o zachowanie umiaru w wykorzystywaniu mojej postaci - po dwóch dniach mojej nieobecności nagle okazało się, że zrobiła ona więcej niż w cały poprzedni miesiąc. Podkreślam to dlatego, że sam bezpośrednio w "rozgrywce" nie uczestniczyłem, więc trochę dziwne mi się wydaje, że nagle moja postać znalazła się gdzieś w ścisłym centrum wydarzeń.
Jak to się mówi - z uszanowaniem. |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-05-2010, 19:19
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Alt, skoro Caladan się wycofał to ja tylko przypomnę że moja propozycja (już ty wiesz jaka) jest aktualna. |
Zlejesz mnie, a ja sobie wstydu na cale multi narobię. |
|
|
|
|
|
|