Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Krwawa Jatka - Komentarze |
Wersja do druku |
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-04-2010, 11:54
|
|
|
Key. Własnego sędziego wyznaczyć możesz później. (albo wcale go nie wyznaczać, jeśli nie chce Ci się szukać)
PS.
Sm00k napisał/a: | Traf chce że wszyscy członkowie Rady są właśnie mrocznymi elfami. |
(formalną rasą Wolanda jest drow; ma tak wpisane we wszystkich papierach - związane jest to m.in. z formalnościami tajnego porozumienia między mną i Daerianem; oprócz tego, sam poczuwam się do bycia drowem niezależnie od postaci) |
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 07-04-2010, 12:29
|
|
|
Ale może mi ktoś wytłumaczyć, o co chodzi z tym "własnym sędzią"? |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-04-2010, 12:47
|
|
|
Osoba trzecia, niezaangażowana w konflikt, która wyrazi chęć pośredniczenia.
Takoż Repli, ciekawostka.. |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 07-04-2010, 13:26
|
|
|
Ale fonon wystąpił w Tales of Abyss. A dwa, co to ma wspólnego z walką? |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 07-04-2010, 13:30
|
|
|
Ja tez się sprzeciwiam nazwię Rada Asfaltu. Moja postać jest pół czarna, a pół czerwona i czuje się pokrzywdzony. Może nazwijcie się Rada Muszelek( Fenicjanie z stąd brali kolor purpurowy, a Drowy chyba mają taki odcień skóry).
Smook tak propo wzięłeś jednego sędziego czy dwóch. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-04-2010, 13:45
|
|
|
Daerian, Velg oraz osoba wskazana przez Repliego. Ja poddaje się woli Loży szy... sędziów znaczy.
Repli, tak. I nic. Ciekawostka, jak napisałem. |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 07-04-2010, 14:52
|
|
|
Czekaj, chcesz powiedzieć, że muszę użyć Fononu na ciebie? Przecież wszystkie moje Summony są przyzywane przez moc Fononu <Dlatego postać nazywa się Claus Lester II> |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-04-2010, 17:50
|
|
|
Nie musisz. Jak napisałem, to tylko ciekawostka. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-04-2010, 18:08
|
|
|
Khy. Zostałam wybrana na trzeciego sędziego. Dziękuję za zaufanie, chociaż od razu mówię, że na walkach się wyjątkowo nie znam >.>
Co do nazwy - ja bym nalegała na coś bardziej... poprawnego politycznie. Jeszcze ktoś to weźmie serio i będzie draka, wolałabym takich sytuacji uniknąć (to zupełnie serio, jakby ktoś z zewnątrz wszedł i przeczytał takie teksty wyrwane z kontekstu, naprawdę trzeba by było mu dłuuugo tłumaczyć, że tu nie ma bandy rasisów).
Przy okazji zaznaczam, że jak najbardziej macie moje poparcie (wszyscy wiemy, jaką mam słabość do drowich samczyków, prawda? :P), ale jako proponowane trio sędziowskie. Proponowane, nie narzucone obowiązkowo z góry. Zadowolone paskudy? ;) |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 07-04-2010, 18:14
|
|
|
Serika napisał/a: | Przy okazji zaznaczam, że jak najbardziej macie moje poparcie (wszyscy wiemy, jaką mam słabość do drowich samczyków, prawda? :P), ale jako proponowane trio sędziowskie. Proponowane, nie narzucone obowiązkowo z góry. Zadowolone paskudy? ;) |
Właśnie się miałem wtrącać, bo trochę dziwnie wygląda stwierdzenie "Okej, to od dzisiaj *my* rozsądzamy wszystkie pojedynki, tu raz jeden zrobimy wyjątek bo jeden z nas bierze udział.", ale jako trio wolontariuszy dostępnych jeżeli żadna ze stron nie ma lepszego pomysłu to ma sens. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-04-2010, 18:17
|
|
|
Vodh napisał/a: | trio wolontariuszy dostępnych jeżeli żadna ze stron nie ma lepszego pomysłu |
No właśnie takie było założenie, tylko chyba panowie się za bardzo cieszyli i niedoprecyzowali :) |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-04-2010, 18:38
|
|
|
Chodziło nam dokładnie o otwarty model. Na dniach skrobnę statucik coby znany był zakres obowiązków.
Dziękujemy za zaufanie. Nad nazwą popracujemy. |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 09-04-2010, 18:03
|
|
|
Przepraszam za nieobecność, postaram się dziś napisać odparowanie |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-04-2010, 20:54
|
|
|
Czekam z niecierpliwością. |
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-04-2010, 22:06
|
|
|
Jako bezstronny sędzia, chciałbym poprosić o wyjaśnienie kilku nieporozumień...
Po pierwsze, miecz Sm00ka raczej nie jest wcale łatwy do zniszczenia. Cytując użytkownika: "gęstość właściwa jest taka, że musiałby dłuższą chwilę w jądrze gwiazdy leżeć by coś im się dziać zaczęło". Miecz z osmu nie zniszczyłby tej broni. Laserowe ostrze też nie. Zdecyduj się też, czy to osm czy laser, bo osm to normalnie istniejący pierwiastek... który ma w skali twardości Mohsa 7, więc wcale taki twardy znowu nie jest - jak kwarc.
Po drugie, miecz wyłącza wszelkie manipulacje zdolnościami, więc w jaki sposób zmieniłeś rodzaj broni w trakcie pojedynku?
Po trzecie, miecz podobno leży spory kawałek od Sm00ka (walczy on inną bronią), więc ciężko byłoby złamać ową zabawkę i bić go jednocześnie. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|