Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
W jaką grę pograć ? Możecie coś polecić ? |
Wersja do druku |
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 29-04-2012, 20:07
|
|
|
No wiem, Ale patrząc na to, że niestety nie doczekam się zakończenia Blazer Driva, muszę go przejść chociaż ze strony Shiroha, żeby mieć jakieś pojęcie, co stało się tak naprawdę z Daichim.
No i Phoenix Wright i Megaman też wołają. KHR Fate of Heat III wygląda ładnie, i w miare można ogarnąć system.
A Co do ToI to rzeczywiście, gra jest troszkę za trudna, jeśli chodzi nawet o ostatniego bossa, i troszkę za bardzo skrojona jak dla mnie, brak pobocznych artefaktów ETC. Ale fabularnie to dla mnie rarytas <jeśli posiadamy patcha ang oczywiście>
@Urawa- a Suikoden byś polecił? |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 29-04-2012, 21:00
|
|
|
Tak, ale nie DSowy. PSXowe i PS2we - w ciemno, bo to jedne z lepszych gier w swojej klasie (szczególnie III i IV - ten ostatni to perełka dla tych, którzy lubią morskie klimaty). Ale ten z DS to taki sobie spin-off. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 29-04-2012, 21:39
|
|
|
Hum, no w każdym razie, wiem już, co spróbować na początek. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 14-11-2012, 19:43
|
|
|
Intel Celeron 550, 2.0 ghz, 533 mhz, 512 mb - zna ktoś jakieś dobre, darmowe MMORPG, które pójdzie przy takich możliwościach sprzętu? |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 14-11-2012, 20:49
|
|
|
Ragnarok Online (a przynajmniej kiedyś chodził na 2 razy słabszym sprzęcie bez problemów)
Guild Wars (jedynka, tu jest opłata za grę, dalszy ciąg grania darmowy)
Trickster Online (mocno istotny jest cash shop, ale da rade grać bez) |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-11-2012, 22:32
|
|
|
Daer, RO się ponoć trochę rozrosło i nie da się już w nie grać na antykach. GW też moim zdaniem może mieć problemy, chociaż wymagań nie pamiętam dokładnie.
Trickster powinien ruszyć, ale może lepiej zainteresować się Ultimą Online? |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 14-11-2012, 23:05
|
|
|
RO pójdzie na tej konfiguracji. Z poważnym klatkowaniem w razie jakiejkolwiek akcji na ekranie. A wejście do Prontery zakończy się zapewne jednym wielkim zwisem - niewiedzieć czemu gra usilnie próbuje elementy 2d wepchnąć na raz do ramu. Co naprawdę nie tłumaczy dlaczego na moim pentiumie 200mHz z 128 ramu chodzi płynnie..
Metin? Runescape? |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 15-11-2012, 00:38
|
|
|
Keii - ja na takim sprzęcie dałem radę odpalić kiedyś zarówno WoWa (dawno temu jak miał tylko jakieś 20 giga), jak i GW... ale to w sumie zależy na ile te pod części będą kompatybilne ;-)
Ale akurat RO może Grisz sprawdzić przecież, jest darmowe ;-)
Runescape chyba jest płatny, jeśli chce się coś na poważnie robić? |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 15-11-2012, 01:30
|
|
|
Daerian napisał/a: | Keii - ja na takim sprzęcie dałem radę odpalić kiedyś zarówno WoWa (dawno temu jak miał tylko jakieś 20 giga), jak i GW... ale to w sumie zależy na ile te pod części będą kompatybilne ;-)
Ale akurat RO może Grisz sprawdzić przecież, jest darmowe ;-)
Runescape chyba jest płatny, jeśli chce się coś na poważnie robić? |
Kiedyś owszem, ale wymagania niestety z czasem się zmieniają - WoW na pewno działa gorzej na takim samym sprzęcie po jednej z większych aktualizacji itp.
A darmowe z wymienionych gier jest chyba wszystko, bo rzadko który ze starszych tytułów nie posiada triala w jakiejś formie. |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 05-12-2012, 21:26
|
|
|
Tu bym prosił o rade jakiegoś Keiia, czy inną osobę posiadającą PSVite:
Poleccie mi jakieś dobre gry RPG/jRPG na PSVite. |
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 05-12-2012, 22:14
|
|
|
Cała biblioteka Psp.
D3.
Persona 4G.
Ragnarok Odyssey to action rpg.
Tales of Innocence R, thou wersja 3DS ma tłumaczenie fanowskie tylko.
I w zasadzie tyle. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-12-2012, 22:30
|
|
|
RepliForce napisał/a: | jakiegoś Keiia |
Nanami Ci już kiedyś na to zwracała uwagę... nie wydaje Ci się to cokolwiek niegrzeczne? |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 05-12-2012, 23:00
|
|
|
Smk, Zakładam, że dostępne tylko na japońskim PSN? Bo na Angielskim nigdzie ich nie widze ^ ^''
Morg, cóż, raczej uważam Keii'a za autorytet w dziedzinie gier, oraz fakt, że najczęściej, i najszybciej odpisywał na moje posty z pytaniami o gry, spowodował, że zacząłem powoływać się na jego nick w taki sposób. Jeśli poczuł się urażony, przepraszam, obiecuję poprawę.
A postu Nanami musiałem zwyczajnie nie zauważyć. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 06-12-2012, 00:07
|
|
|
A pf.
Co do RPG-ów, to to, co napisał Sm00k + biblioteka z PSX-a, bo niedawno przecież dodano Game Archives. Reszta w przyszłym roku, czyli Soul Sacrifice, God Eater 2 etc. |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 28-11-2014, 17:08
|
|
|
Hehe, temat tak stary i nie przyklejony ze aż chciałem założyć nowy.
ale odkopujemy i do rzeczy.
Otóż od pewnego czasu chodzi mi po głowie myśl że chciał bym zmarnować swój czas na coś bardziej interaktywnego niż oglądanie gameplayów z minecrafta. Tak więc pomysł drapie mnie od środka w głowę że miała by to być gra. Konkretniej mmorpg w cukierkowych kolorach, dużą ilością potworów, olbrzymia możliwością personalizacji wyglądu i uzbrojenia i ciekawą fabularną ścieżką.
Najlepiej niech to będzie coś 3d i niech nie zacina się na amd a10
Czyli takie wojownicze chibi bezdomne simsy z potworami
Będzie wdzięczny za pomysly |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|