Tanuki Anime i Tanuki Manga - Błędy i poprawki |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-11-2008, 17:26
|
|
|
Norrc - dokładnie o coś takiego chodzi, to powinno wtedy w miarę samo korygować błędy. Jeśli bowiem 1000 lemingów... przepraszam, użytkowników... uzna, że ich zdaniem Green Green jest podobne do Air, to w sumie należałoby to przyjąć do wiadomości i nie protestować. Natomiast niestety nie wchodzi w grę, żeby coś takiego puścić "z gościa", tak jak teraz. A na konta naprawdę trzeba będzie poczekać :) |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-11-2008, 11:07
|
|
|
Flamewar ocenowy usunięty. Proszę użytkowników o nie zaśmiecanie tematu technicznego. Jednocześnie informuję, że obecny system wyliczania ocen w naszym zdaniu sprawdza się i nie zostanie zmieniony.
Każdy kolejny post na ten temat zostanie usunięty. Niezrozumienie elementarnej arytmetyki nie usprawiedliwia. |
|
|
|
|
|
Norbi
Obserwator
|
Wysłany: 11-11-2008, 11:28
|
|
|
W recenzji True Tears (dzisiaj dodanej) widnieje mój nick w miejscu autora, a recenzji na pewno nie napisałem. Z tego co przeczytałem w wykazie publikacji autorem tekstu jest Seaven. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 11-11-2008, 11:34
|
|
|
Rzeczywiście, strasznie przepraszam - pomyliłam się przy wstawianiu (bo też to taki tytuł w Twoim stylu jest...). Już poprawione. |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 15-11-2008, 10:50
|
|
|
Przestały się uaktualniać artykuły na Anime i Mangach. |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-11-2008, 18:32
|
|
|
Recenzja Arslan Senki - przy odnośniku "Podyskutuj o Arslan Senki na Forum" jako język podany jest japoński. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 18-11-2008, 19:26
|
|
|
Dzięki za informację. Poprawione. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 19-11-2008, 19:15
|
|
|
Widzę problem z nowymi komentarzami: jeśli jest to komentarz podrzędny i nie ma tematu, można go "wyświetlić" tylko klikając "Wyświetl ukryte" na górze - podczas gdy komentarze podrzędne z tematem można rozwijać, klikając temat.
Przykład: http://anime.tanuki.pl/strony/anime/921/komentarze/ |
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 19-11-2008, 19:35
|
|
|
No tak, nie rozważyliśmy w pełni konsekwencji umożliwienia pisania komentarzy z pustym tematem. Już jest OK. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 22-11-2008, 02:02
|
|
|
Warner Bros zamknął swoją stronę pod adresem http://www.whv.pl/ co oznacza, że trzeba będzie dokonać zmiany we wszystkich filmach przez nich wydanych - lista jest tutaj.
Problem w tym, co w zamian? Nie mają już żadnej oficjalnej strony (za wyjątkiem stron reklamowych konkretnych tytułów, co nam niewiele daje). Dystrybucję filmów WB w Polsce prowadzi obecnie Galapagos, ale nie wiem na ile są "oficjalni", a znaleźć coś na ich stronie to cud. |
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 06-12-2008, 08:58
|
|
|
Ja wiem, że jestem trochę ślepa, ale nie znalazłam tematu Tanuki Manga - Błędy i poprawki, więc piszę tutaj.
W recenzji Psów (tutaj ) zakradł się babol. W wyróżnikach winno być Czas: Przyszłość, a nie Przeszłość. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 06-12-2008, 12:00
|
|
|
Poprawione, dziękuję bardzo. |
|
|
|
|
|
Pottero
|
Wysłany: 10-12-2008, 16:03
|
|
|
W recenzji 1. woluminu „Ray” znalazła się informacja, że „O dziewczynie skaczącej przez czas” wydał w Polsce Monolith, kiedy tak naprawdę film wydany został przez wspomniane w tym samym zdaniu Anime Virtual. |
|
|
|
|
|
|