Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Harry Potter- Wasze pomysły na zakończenie książki! |
Wersja do druku |
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 01-07-2007, 20:11
|
|
|
Nanami napisał/a: | A niech usmierca kogo chce - my, fani anime, jestesmy juz na wszystko przygotowani :D |
niby tak, ale ja to czytałam miejąc lat dziesięć, teraz jestem starsza i jakoś też HP próbuje ze mną dojrzewać(czuję się wyróżniona). A co jak dzieci 10-letnie dzisiaj spróbują przelecieć wszystkie części?Nie dość, że się zaczytają przez ilość stron, to jeszcze po piątej części wymiękną albo wrócą do grania w Serious Sam -,-.
A Fawkes jako horkruks Dumbledore'a.. czy odwrotnie? Nie to chyba przegięcie(takie rzeczy to tylko w fan fickach)
Poza tym Dumbledore jasno wskazywał, że gardzi techniką rozdzielania duszy. |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-07-2007, 20:54
|
|
|
UWAGA!
Dalsza dyskusja o HP:DH została przeniesiona TUTAJ [UWAGA: SPOILERY!!!]
Do moderacji tamtego tematu powrócę, jak tylko mi dostarczą książkę :3
W obliczu faktu, że książka dwie godziny temu wyszła, ten temat nie ma chyba racji bytu... Kto chce wiedzieć, jak się skończyło niech się bierze do lektury, a nie do gdybania. Zamknięte na wieczną rzeczy pamiątkę jako świadectwo historii.
Moderatorus Rex |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|