Kreskówki NIE pochodzące z Japonii |
Wersja do druku |
Ryuzoku
|
Wysłany: 02-07-2003, 17:48
|
|
|
A ja kiedyś to nawet czyałem...A potem zaczęło się z Mangą i Anime i tak zostało mi do dziś... |
|
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-07-2003, 19:38
|
|
|
te a międzygalaktyczny mściciel... kiedyś zajączek wielkanocny wynajął go do rozwalenia świętego mikołaja bo mu robił konkurencje... heh! kiedy to było kupe lat temu... w bibliotece szkolnej sie czytało na zastępstwach heheheh... teraz czytam tylko mange... |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 03-07-2003, 15:17
|
|
|
Dawar napisał/a: | te a międzygalaktyczny mściciel... kiedyś zajączek wielkanocny wynajął go do rozwalenia świętego mikołaja bo mu robił konkurencje... heh! kiedy to było kupe lat temu... w bibliotece szkolnej sie czytało na zastępstwach heheheh... teraz czytam tylko mange... |
O moj boshe ja nic takiego nie znam...Dawar Ty to wymyslilas czy naprawde bylo takie cus ;PPP |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 03-07-2003, 22:12
|
|
|
u mnie się zaczęło w wieku przedszkolnym...CN po angieslku z satelity...A jeszcze wczesniej była Sailor Moon, którą oglądaliśmy całym ośledlem w jedyn mieszkaniuy, wyobrażacie sobie? Dwie ulice tłoczace się codziennie u kogo innego. A potem niezrównana zabawa a Czarodziejki i latanie do dwunastej w nocy z okrzykiem "Potęgo księzyca, działaj!"Ech..To był czasy...aż łezka się w oku kręci...
A potem się przeprowadziłam!!!! I już nie była z kim oglądac czego!!!Zostałam sama!!!! |
_________________ From where has that darkness come...?
|
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-07-2003, 14:17
|
|
|
Lina_Inverse__ napisał/a: | O moj boshe ja nic takiego nie znam...Dawar Ty to wymyslilas czy naprawde bylo takie cus ;PPP |
oczywiście ze było... czytałam to kiedyś w empiku i tak lałam że mnie wywalili ehheheheh... |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 07-07-2003, 00:13
|
|
|
Dawar napisał/a: | Lina_Inverse__ napisał/a: | O moj boshe ja nic takiego nie znam...Dawar Ty to wymyslilas czy naprawde bylo takie cus ;PPP |
oczywiście ze było... czytałam to kiedyś w empiku i tak lałam że mnie wywalili ehheheheh... |
A tio takie smieszne heh...^^ A o czym tio jest wogole??? Wiesz cio mnie jeszcze z empika nigdy nie wywalili nyu! Jak moglas sie tak ponizyc heh:>>> |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-07-2003, 09:15
|
|
|
heh! oni już wiedzą ze jestem nienormalna i jak ide to sie chowają hohohoho... |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 08-07-2003, 21:15
|
|
|
Podczas moich trzydniowych zjazdów na uczelnię pierwsze co robiłem po zajęciach to rura do Empiku na rynku (inna sprawa, że odkryłem taki sposób spędzania wolnego czasu dopiero w maju, a wcześniej nudziłem się u kuzynki, ale to szczegół :P) poczytać sobie komiksy (wiecie, jestem biedny student, a za pięć lat jeszcze biedniejszy nauczyciel, więc na kupno mnie nie stać :P). Manga, Garfield, Tytus... czytałem dopóty dopóki empiku nie zamykali ^^'. Na drugim roku będę to praktykował od początku :P (wiem, mam korbę i nic na to nie poradzę ^^''''). |
|
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-07-2003, 21:34
|
|
|
heh... ja robię dokładnie to samo ^^ |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 10-07-2003, 22:15
|
|
|
Dawar napisał/a: | heh! oni już wiedzą ze jestem nienormalna i jak ide to sie chowają hohohoho... |
I cio fajnie miec opinie nienormalnej??? ^____^ musze sprobowac hahahahha^^ |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 10-07-2003, 23:09
|
|
|
A żebyś wiedziała, że fajnie być nienormalnym. Niezapomniane wrażenia :P. |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 11-07-2003, 20:12
|
|
|
Bambosh_Rider napisał/a: | A żebyś wiedziała, że fajnie być nienormalnym. Niezapomniane wrażenia :P. |
A cio Ty tez nienormalny jestes? Ojejq tio moze ja juz tez zglupialam... ^________^ hihi^^ (Lina Ty juz dawno zglupialas,nie wiem jak nie mozna tego zauwazyc dop. Xell) ehhh...dzialasz mi dzis na nerwy Xell wiec sie nie wtracaj! |
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 13-07-2003, 20:33
|
|
|
Dobrze wam, ja mam Empik 100 km od domu T_T |
|
|
|
|
|
Rurokesusu
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Spod spódnicy Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 13-07-2003, 20:55
|
|
|
a ja 50 km. ^^"" |
_________________ Niech Lady of Nightmares błogosławi na zawsze te Forum!
Under the ice you will belive
Under the ice you will be free |
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 13-07-2003, 21:02
|
|
|
Zawsze mniej |
|
|
|
|
|
|